Природа и здравље

Поплаве и овако дуг кишни период не могу бити природна појава

Фото: Тањуг/Драган Николић

Оволике поплаве у овом делу Европе и овако дуг кишни период не могу бити природна појава. За климатско оружје се зна већ 5 – 6 деценија. Дакле, то би могло бити то. Шта ће бити последице? Осим материјалне штете, овогодишњи усеви ће пропасти, што би могло јако подићи цену хране и учинити је доступном само богатом слоју људи.

Ако се присетимо да су у неким западним државама владе плаћале пољопривредницима да униште своје усеве, склапањем коцкица доћи ћемо до закључка да је на делу вештачко стварање глади, како би гладно становништво могло бити уцењено да добровољно прихвати самоуништење медикаментима у процесу депопулације.

Како се одбранити? Својевремено је мудри председник Ирана, Махмуд Ахмадинеџад, јавно казао у вези гомилања НАТО ефектива на граници са Ираном: „Ако из било ког правца, крене било какав пројектил на Иран, не интересује ме ко је и зашто то испалио. У једном трену ће кренути ка Израелу 350.000 ракета са по 500 кг конвенционалног пуњењења. Ниједна травка у Израелу неће преживети, макар била на дубини од 15 метара.“

Ово његово упозорење је имало чудесни ефекат. Сви НАТО носачи авиона у окружењу су се повукли, а борбена готовост НАТО база у окружењу је спуштена на најмању могућу меру, из страха да не дође до испаљивања нечег грешком, што би довело до брисања Израела са мапе света, а што је ирански председник више пута најављивао.

Како из овога извући поуку? У структурама власти Србије се махом налазе потомци пустињског племена и крадљивци бакра. Они се не смеју осећати безбедно док се уништава будућност наше деце, зарад прављења простора за резервни Израел! Управо су они главни актери плана за палестинизацију Србије. Кад дође до оне краткотрајне анархије, а доћи ће, морамо све њих да посетимо. Нека Предраг Кон буде сачуван за мене, да вам покажем на примеру како се треба односити према масовним убицама!

Аутор: др Милутин Милошевић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!