Мишљења

Ово што дајете народу није вакцина! Вучић корону користи за богаћење!

Корона бројке поново демолирају државу, народ и здраву памет. Политика је надјачала стручност, а стручност се показала дубоко дискутабилном. Једино известан је резултат – оболели и мртви на све стране и црвена листа ЕУ, што је заправо врста санкција. Процес масовне „вакцинације“ у Србији пао је услед великог неповерења становништва у државно руководство и установљена кризна тела.

Сектопартијска крилатица „победили смо Корону“, лаж је са којом је све евентуално позитивно пало у воду. Томе треба додати и бројне свињарије које су свакодневно просипали др Кон и екипа из Кризног штаба, чији формални састав и задужења не знамо ни данас, али знамо њихове радне резултате; скакање кроз прозор Ковид болница, „пробијање“ вакцинисаних, дезинфекциона средства у респираторима и најгоре од свега – статистику која нема механизам да утврди тачне цифре, а то је кључни параметар у процесу доношења правоваљаних мера. Др Кон једном је већ скупо коштао Србију и прво он, па после и многи други из „струке“ и политике, нису смели да се надју ту где су. Зато је Ковид колапс логична последица дилетантског пацераја надлежних и њихова директна одговорност.

На Интернету, о Ковиду је све доступно. Нажалост, националне фреквенције и режимски блатоиди, као да тога нису свесни, па настављају да нам убризгавају гомиле полутачних и нетачних информација о Ковиду не само код нас, већ и у свету, са очитом намером да сакрију искуства већих и спремнијих од нас. Тако је нација остала ускраћена за два опречна, али практично иста поражавајућа резултата борбе против Ковида у Шведској и Израелу, који представљају једну врсту референтне вредности између уложеног труда и постигнутих резултата.

Израел је био прва држава која је пребацила 60% вакцинисаног становништва Пфизер вакцином. У једном тренутку премијер Нетањаху је изјавио, „оставићемо вирус иза себе, отворити економију и радити ствари које не може ниједна земља света“. Слично овим нашима, објавили су победу, да би само пар месеци касније улетели у поновну спиралу оболелих, са обавештењем да је Пфизерова ефикасност са почетних 64% пала на испод 40%, наводно због новог Делта соја.

Замислите да је вакцина против нпр. дечије парализе ефикасна мање од 40%! Да ли би је ико у свету звао вакцином?!

У Шведској, исто то само мало другачије. Они нису уводили драстичне мере, па ни масовну вакцинацију, препустили су све на савест грађанима, што је у духу њихове филозофије грађења масовне свести и појединачно-колективне одговорности. Ко хоће да се вакцинише, ено му, ко неће – не мора. Ни маске нису обавезне. Деца нормално иду у школу, па ком опанци, ком обојци. Са далеко мањим трошковима добили су готово исти светски просечни резултат у броју оболелих и умрлих.

По званичним подацима, Србија има око пет милиона становника на својој територији и око 1.7 милиона у расејању. У том смислу, Корона је донела бар нешто добро – утврдили смо колико нас заиста има и колико нас треба бити у бирачким списковима. Сектопартија је добро проценила да када је новац у питању, све излази на чистац. Тако је Вучићева помоћ од 100 еура јасно показала да нас пунолетних има око 4.3 милиона, а званична статистика бележи око 15% непунолетног становништва у 2020. години. Све заједно се уклапа у опет званичну процену да нас у Србији има тек коју више од 5 милиона.

Батутови званични подаци говоре да је до сада оболело више од 800.000 становника. Ту цифру треба помножити барем са два, јер свако од нас зна за бар још једног оболелог пријатеља који је имао блажи облик, па се није ни тестирао. А поштено говорећи, знамо и за више од једног. То нас доводи до реалности да је оболелих близу два милиона, а умрлих барем 20.000. Ако је 52% одраслог становништва вакцинисано дуплом дозом, то је око 2.500.000 вакцинисаних, па саберимо број младих (око 750.000), плус број оболелих (око 2.000.000), онда смо дошли до валидног броја сталних становника Србије.

Статистички гедано, сви смо заштићени и ту би требало да стане, јер како нас је Кризни штаб од почетка уверавао – вакцинисани не могу да оболе, деца не обољевају, а оболели стичу имунитет.
Али не стаје. Тек нам предвиђају ужас. Показало се да су сва предвиђања и све препоруке и мере Кризног штаба – да извинете на изразу – срање кроз густо грање.

А зашто је тако? Па зато што је сектопартија упрегла братомафију да из Ковида извлачи разне користи, од изласка на изборе, до изградње Лего болница, нетранспарентних набавки „вакцина“, респиратора, лекова и кинеских маски, које узгред буди речено, масовно уништавају у Немачкој и Италији, јер су шкарт роба.

Како даље буде расло неповерење у власт, рашће број оболелих и умрлих. Сектопартија и братомафија морају да иду, јер ако не оду они, отићи ћемо и ми и држава! У питању су опстанак нације и државе!

Аутро: Давор Калајжић, пензионисани службеник политичке канцеларије специјалног представника генералног секретара УН

Извор: Србин.инфо

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!