Svet

Ovo je grupa lekara koju je podržao Tramp, a cenzurisao ih FB, Tviter i Jutjub

dr Stela Gvandiku-Ambe Emanuel

Pogledajte video sa pobunom američkih lekara, koji su pre dva dana u Vašingtonu apelovali da se zaustavi ludilo oko korona virusa, jer već postoji terapija za lečenje ove bolesti.

Istog dana je njihovo obraćanje pogledalo nekoliko desetina miliona ljudi, podržao ih je i predsednik SAD Donald Tramp, ali su svi video prilozi uskoro ekspresno obrisani sa Tvitera, Fejsbuka i Jutjuba! Na televizijama su naravno zabranjeni. I Gebels bi se postideo.

Grupa lekara je ponovila da hidroksihlorokin leči simptome korona virusa, da je nošenje maske nepotrebno, a njihovu objavu podelio je i Donald Tramp (Tviter mu je ubrzo tu objavu obrisao).

Usledili su bljutavi napadi globalističkih i Soroševskih medija na grupu lekara, u kojima su diskreditovani, nazivani ludacima, sektašima, desničarskim ekstremistima. Posebno se na meti našla Stela Gvandiku-Ambe Emanuel, pedijatar i monahinja porkleom iz Nigerije, koju su ismevali da na svom sajtu piše o „astralnom seksu, koji satansiti projektuju u svoje žrtve“.

Usledili su i napadi kako su dvoje lekara među okupljenim oftamolozi. Globalistički mediji naravno nisu objavili da su u SZO, odnosno, Svetskoj zdravstvenoj inkviziciji, od oko 2.000 zaposlenih, svega 50-ak lekari.

Ko je u pravu, hiljade poslušnih lekara ili šačica hrabrih?

Hlorokin je lek koji je do skoro mogao da se kupi kao npr. brufen i momentalno je povučen iz uporebe. Koštao je oko 600 dinara. Taj lek je patentiran i pušten za upotrebu pre više od trideset godina i dokazano leči SARS oboljenja.

U početnim mesecima pandemije, sve države su izjavljivale da uspešno leče kovid upotrebom hlorokina i još par lekova. Posle mesec dana, hlorokin se proglašava štetnim, neupotrebljivim i maltene zabranjenim – lek koji ste mogli da kupite bez recepta već trideset godina!? I onda u medijima spinuju da korporacije i konglomerati nemaju uticaja na sve ovo.

U video prilogu pogledajte deo izlaganja lekara u Vašingtonu, do kojeg je naša redakcija uspela da dođe.

Izvor: srbin.info

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!