Свет

Ово је група лекара коју је подржао Трамп, а цензурисао их ФБ, Твитер и Јутјуб

др Стела Гвандику-Амбе Емануел

Погледајте видео са побуном америчких лекара, који су пре два дана у Вашингтону апеловали да се заустави лудило око корона вируса, јер већ постоји терапија за лечење ове болести.

Истог дана је њихово обраћање погледало неколико десетина милиона људи, подржао их је и председник САД Доналд Трамп, али су сви видео прилози ускоро експресно обрисани са Твитера, Фејсбука и Јутјуба! На телевизијама су наравно забрањени. И Гебелс би се постидео.

Група лекара је поновила да хидроксихлорокин лечи симптоме корона вируса, да је ношење маске непотребно, а њихову објаву поделио је и Доналд Трамп (Твитер му је убрзо ту објаву обрисао).

Уследили су бљутави напади глобалистичких и Сорошевских медија на групу лекара, у којима су дискредитовани, називани лудацима, секташима, десничарским екстремистима. Посебно се на мети нашла Стела Гвандику-Амбе Емануел, педијатар и монахиња порклеом из Нигерије, коју су исмевали да на свом сајту пише о „астралном сексу, који сатансити пројектују у своје жртве“.

Уследили су и напади како су двоје лекара међу окупљеним офтамолози. Глобалистички медији наравно нису објавили да су у СЗО, односно, Светској здравственој инквизицији, од око 2.000 запослених, свега 50-ак лекари.

Ко је у праву, хиљаде послушних лекара или шачица храбрих?

Хлорокин је лек који је до скоро могао да се купи као нпр. бруфен и моментално је повучен из упоребе. Коштао је око 600 динара. Тај лек је патентиран и пуштен за употребу пре више од тридесет година и доказано лечи САРС обољења.

У почетним месецима пандемије, све државе су изјављивале да успешно лече ковид употребом хлорокина и још пар лекова. После месец дана, хлорокин се проглашава штетним, неупотребљивим и малтене забрањеним – лек који сте могли да купите без рецепта већ тридесет година!? И онда у медијима спинују да корпорације и конгломерати немају утицаја на све ово.

У видео прилогу погледајте део излагања лекара у Вашингтону, до којег је наша редакција успела да дође.

Извор: srbin.info

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!