Занимљивости

Ови глумци раде против Србије!

Целе прошле недеље у Београду у Центру за културну деконтаминацију играла се представа у режији морбидног уметника Златка Паковића по имену “Сребреница, кад ми убијени устанемо”. Док се целокупна домаћа јавност бавила тематиком представе и њеним режисером, нико није поставио питање ко су људи који су глумили у овој болесној представи против Србије. Ко су глумци који раде против своје земље? Ко су глумци који окривљују свој народ и своју земљу за измишљени геноцид у Сребреници?

Вахид Џанковић

Први глумац који је учествовао у овој представи је Вахид Џанковић бошњак из Новог Пазара. Вахид Џанковић већ дуги низ година учествује у пропаганди против Србије. Сарађивао је са Златком Паковићем и на представи “Бојте се Алаха” у којој се геноцид у Јасеновцу у којем је убијено скоро милион Срба изједначава са измишљеним злочином у Сребреници. Вахид Џанковић је такође близак са појединим људима из екстремних левичарских организација. Исте оне организације које пропагирарају да се десио геноцид у Сребрници и да је неопходно укинути Републику Српску. Као што су “Партија радикалне левице” и “Маркс 21”.

Иван Јевтовић

Други глумац који је учествовао у овој представи је Иван Јевтовић. Овај пропали глумац двадесет година није имао запаженију улогу у српској кинематографији. Задњи позати филм у којем је глумио је “Небеска Удица” из 1999. године. Очигледно је да је Ивану Јевтовићу глума у анти-српским представама један од извора прихода. Такође многи наши глумци укључујући и Ивана Јевтовића надају се да ће снимајући анти-српске филмове и представе доћи до бољих филмских улога на западу.

Андреја Карчагин

У представи “Сребреница, кад ми убијени устанемо”, глуме и две глумице. Једна од њих је млада Адреја Карчагин. Адреја долази из Новог Сада. По угледу на своје старије колеге мисли да ће нападима на своју земљу напредовати у филмској индустрији. С обзиром да су поједини српски глумци као што су Мирјана Карановић, Никола Ђуричко направили каријере на западу глумећи у анти-српским филмовима.

Борис Миливојевић

Четврти члан ове болесне представе је глумац Борис Миливојевић. Борис је дугогодишњи тешки наркоман. У каквом стању се налази после деценија коришћења хероина видело се у серији “Мочвара” на РТС- у. У тој серији Борис Миливојевић једва прича колико га је хероин узео под своје, стога је и разумљиво што прихвата овакве болесне улоге. Заједно са Вахидом Џанковићем глумио је у представи “Бојте се Алаха”, у којој покушавају да умање страхоте логора Јасеновац и страдања Срба у њему.

Катарина Јовановић

Друга глумица у овој серији је оперска певачица Катарина Јовановић. Катарина Јовановић је бивши директор Опере Народног Позоришта у Београду. Она је један од сто јавних личности који су подржали Сашу Јанковића на председничким изборима 2017. године. Данас ради као вандредни професор на Факултету Музичке Уметности у Београду где предаје соло певање.

Извор: https://prismotra.net/2020/09/28/ovi-glumci-rade-protiv-drzave/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!