Природа и здравље

Ослободите се графена који су вам „вакцинисани” пренели или на други начин ушао у ваше тело

Паклена ствар

Графен оксид, супстанца која је токсична за људе, пронађена је у „вакцинама“ против Ковид-а 19, у залихама воде, у ваздуху који удишемо кроз кемтрејлсе, а налази се чак и у нашој храни. Графен оксид је у интеракцији и активира се електромагнетним фреквенцијама (ЕМФ), посебно ширим опсегом фреквенција који се налази у 5Г, што може проузроковати још више штете по наше здравље.

Симптоми тровања графен оксидом и ЕМФ радијацијске болести слични су симптомима описаним као Ковид. Добра вест је да сада када је графен оксид идентификован као загађивач, постоје начини да уклонимо графен оксид из наших тела и повратимо наше здравље.

Разумевање глутатиона 

Глутатион је супстанца направљена од аминокиселина: глицина, цистеина и глутаминске киселине. Природно га производи јетра и укључен је у многе процесе у телу, укључујући изградњу и поправку ткива, стварање хемикалија и протеина потребних телу и имунолошком систему.

Када је ниво глутатиона у телу висок, наш имуни систем функционише беспрекорно. Али када количина графен оксида у телу премаши количину глутатиона, то узрокује колапс имуног система и изазива олују цитокина. Начин на који графен оксид може брзо да расте и премаши глутатион у телу је електронском ексцитацијом. То значи да ЕМФ фреквенције бомбардују графен да би га оксидисале, што брзо изазива болест.

Након 65 година, ниво глутатиона у организму драстично опада, што може објаснити зашто су популација која је највише погођена Ковид-19 управо старије особе. Нивои глутатиона су такође веома ниски код људи са већ постојећим стањима као што су дијабетес, гојазност итд. Исто тако, нивои глутатиона су веома високи код новорођенчади, деце и спортиста, што објашњава зашто Ковид-19 није утицао на ове људе.

Графен оксид када се оксидира или активира одређеним ЕМФ фреквенцијама надмашује способност тела да створи довољно глутатиона, који уништава имуни систем и изазива болест. У случајевима болести (као што су симптоми Ковид-а) потребно је подићи ниво глутатиона у телу да би се изборио са токсином (графен оксидом) који је унет или електрично активиран.

Ковид пацијенти на интензивној нези излечени су у року од неколико сати након третмана глутатионом и НАЦ-ом, пример Рикарда Делгада 

„Видели смо клиничка испитивања са стотинама пацијената који су били на интензивној, на респираторима и интубирани, практично на ивици смрти. Са билатералним пнеумонијама узрокованим ширењем графенског оксида и накнадним 5Г зрачењем у плућним плаковима. Па, овај дифузни фластер код ових пацијената је симетричан, што се не би десило са биолошким агенсом јер би био прилично асиметричан, као када постоји пнеумококна инфекција, зар не? Па, у том случају се обично дифузна тачка појављује у једном делу плућа, али не у другом, не у оба симетрично. Дакле, када су третирани глутатионом директно интравенозно – или чак орално – или са Н-ацетилцистеином (НАЦ) од 600 мг или више, људи су почели да опорављају своју засићеност кисеоником у року од неколико сати“ – Рицардо Делгадо, La Quinta Colmuna.

Н-ацетилцистеин („НАЦ“) је додатак који стимулише тело да производи глутатион, познат је као прекурсор глутатиона и узрокује да тело ендогено ослобађа глутатион, баш као што то чини када интензивно вежбате. НАЦ потиче од аминокиселине Л-цистеин и тело га користи за изградњу антиоксиданата. Антиоксиданси су витамини, минерали и други хранљиви састојци који штите и обнављају ћелије од оштећења. НАЦ можете добити као додатак или као лек који се издаје на рецепт.

Цинк у комбинацији са НАЦ су есенцијални антиоксиданси који се користе за разградњу графенског оксида. Рикардо Делгадо наводи да је са ова два антиоксиданса лично помогао људима погођеним магнетизмом након вакцинације. Ово је код људи са две дозе Фајзера који су постали магнетни и након ових суплемената више немају тај симптом.

Други суплементи који се могу узети да помогну у уклањању графенског оксида су:

– Астаксантин

– Мелатонин

– Сикавица (силимарин)

– Кверцетин

– Витамин Ц

– Витамин Д3

Разумевање везе између ЕМФ-а, 5Г, графен оксида, хидрогелова и Ковид-а

Графен оксид се активира ЕМФ-ом, тачније фреквенцијама које су део 5Г спектра. Сви материјали имају оно што је познато као електронска апсорпциона трака. Опсег апсорпције је низ таласних дужина, фреквенција или енергија у електромагнетном спектру који су карактеристични за одређени прелаз из почетног у коначно стање у супстанци. То је одређена фреквенција изнад које се супстанца побуђује и врло брзо оксидира. Фреквенције које се емитују људским бићима која имају накупине графенског оксида у телу могу проузроковати да се графен оксид веома брзо умножава, нарушавајући равнотежу глутатиона и изазивајући цитокинску олују у року од неколико сати.

Графен оксид је главни састојак ДАРПА-иних патентираних хидрогелова. Управо се ови хидрогелови налазе у Ковид ињекцијама, ПЦР тест брисевима и маскама. Проводни хидрогел је материјал сличан полимеру који има значајне квалитете и примену. Развијају различите врсте проводних хидрогелова који се користе у многим стварима, у нашој храни, нашој води и убризгавају се у наша тела у вакцинама. Кондуктивни хидрогелови садрже нанотехнологију која се везује за вашу ДНК и може се контролисати помоћу 5Г сензора. Омогућавају прикупљање и манипулацију ДНК. Проводни хидрогелови омогућавају праћење и праћење људи. Постоје хиљаде рецензираних научних студија и чланака који говоре о проводним хидрогеловима.

Карактеристике проводних хидрогелова: способност самоизлечења, електрична проводљивост, транспарентност, отпорност на смрзавање, растезљивост, самоизлечење, осетљивост на стимулусе што значи да ради одређене ствари када га погоди 5Г (или друге фреквенције у том случају).

Окружени смо ЕМФ зрачењем мобилних телефона (или мобилних телефона), ТВ-а и Вај-фај мреже. Многе области такође укључују 5Г и спроведено је истраживање које показује корелацију између 5Г мрежа и епидемија Ковида у некој области. Да бисте се најбоље заштитили од тровања графен оксидом и активације графен оксида у вашем телу, постоји неколико ствари које можете учинити да ограничите своју изложеност ЕМФ-у.

Неки предлози како да то урадите укључују: не живите у граду са пуно кула (торњева), искључите Вај-фај ноћу и држите се даље од паметних бројила и других паметних уређаја ако је икако могуће. Друга опција је употреба производа за заштиту од ЕМФ-а као што су уређаји за оргонску енергију који помажу у трансформацији ЕМФ зрачења да би се ублажили штетни ефекти.

Извор: Провјери.хр

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!