Природа и здравље

Осам главних узрока рака за које вероватно не знате

Невероватно, милијарде људи широм света мисле да је рак нешто што добијете зато што сте генетски предиспонирани, или нешто што добијете ако једноставно немате среће. Онда, када је добију, мисле да је једина шанса коју имају да је победе операција, хемотерапија и зрачење. То је апсолутно најгори избор који су икада могли направити. Други људи знају да могу у потпуности да избегну рак ако филтрирају хемикалије и познате карциногене из свог свакодневног уноса, укључујући оно што једу, пију, стављају на своје тело и дишу.

Међутим, има много више од тога, а ових дана, ако не знате топ 8 узрока рака који генерално нису на радару заговорника здравља, можда ћете ходати мрачним ходником који можете промените одмах. Шта ћеш да урадиш? Знање је моћ, зато потражите на правом месту и учините нешто поводом тога.

Рак напада ослабљено ткиво, а токсични протеини из „вакцине“ против КОВИД-19 ограничавају снабдевање ћелијама и органима крвљу, кисеоником и хранљивим материјама

У вештини ратовања, командант снаге чини мудар потез пресецајући непријатељске линије снабдевања, што непријатеља неизмерно слаби и отвара више локација за напад. За велике фармацеутске компаније, нема бољег начина да пресеку људске „линије снабдевања“ него да убризгају милијарде лепљивих приона у крвоток и сачекају да се рак прошири и нападне све загушене „регионе“ (виталне органе, срце, мозак , јетра итд.). Рак се најбоље описује као неконтролисана репликација мутираних ћелија које нападају здраве ћелије и затварају органе. Шиљци мРНК КОВИД-19 стварају неконтролисану, неограничену количину токсичних прионских протеина који опонашају вирусе у милионима, који путују кроз васкуларни систем, зачепљујући артерије и вене, а ускраћују свим системима кисеоник и хранљиве материје. Ово је крајње окружење за ћелије рака да се акумулирају и преузму.

То је као рак лимфе или рак крви, али то је протеински синдром и рак. Упарите то са неколико других начина на које рак напада људе, чак и оне који су филтрирали неке познате агенсе који изазивају рак, и имате експоненцијално катапултирану кризу рака која се сада дешава широм планете.

За колико од ових 8 узрока рака још увек не знате?

1. Протеинске „вакцине“ против КОВИД-19

2. Никотинска гума

3. Хемотерапија

4. Козметика

5. Боје за косу

6. Лосиони за сунчање

7. Мириси – освеживачи ваздуха, парфеми, колоњске воде

8. Зрачење мобилног телефона (5Г) и друга „прљава енергија“

Карциногени шећер, канцерогени „третмани“, производи за „негу“ канцера и канцерогени телефони: напад на ваше ћелије је немилосрдан

Можда покушавате да престанете да пушите и жваћете никотинску гуму. Да ли сте знали да скоро све марке никотинских жвакаћих гума садрже синтетичке, лабораторијски направљене вештачке заслађиваче који изазивају рак, баш као и цигарете које сте угасили? Можда чак и брже. Замена рака плућа за рак панкреаса неће вам донети ништа добро. Да ли је неко кога познајете добио рак, отишао у „најбољи центар за рак“ у региону и добио „најбољу могућу негу“ и ипак умро од рака? Погоди шта? Вероватно су умрли од хемотерапије. Хемотерапија заправо шири рак и ствара нове карциноме по целом телу, као што су протеини из Фаучијевих вакцина против грипа.

Да ли сте знали да је ваша кожа ваш највећи орган? Па зашто га покривати агенсима који изазивају рак који се налазе у већини конвенционалних козметичких производа, лосионима за сунчање, спрејевима против буба, бојама за косу (оне уђу у кожу главе), парфемима, колоњским водама, дезодорансима, антиперспирантима, балзамима за усне, пудерима (талк)) и кремама ? Да, пазите на натријум лаурел сулфат, формалдехид, уреу (животињски урин), бензол, парабене, триклосан, катран угља, етилен оксид, тешке метале, арсен и још много тога.

Да ли држите мобилни телефон близу главе неколико минута или чак сати? Престани. Барем га ставите на звучник или користите Блутут, јер прљава енергија доприноси настанку рака, укључујући везе са леукемијом, туморима мозга и раком дојке. Изложеност ЕМФ се повећава за људе из дана у дан. Бити пажљив. Укључите се сада на своју учесталост вести о храни на CleanFoodWatch.com и примајте новости о контаминираним, канцерогеним састојцима хране које желите да избегнете.

Текст прилагодили србском језику уредништво Борба за истину

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!