Мишљења

Општи хаос као услов примене Агенде 2030

Фото: srbijadanas.net

И као што су многи духовници говорили да ће при сукобима који ће бити део Трећег светског рата многи догађаји буквално престизати, ми већ имамо такву атмосферу у целом свету. Понекад делује да већина светског становништва, па и грађана у Србији наизглед не обраћа пажњу на бројне трагичне догађаје у свету, но заправо, сва је прилика, да се од интезивне емоционалне и менталне олује брани становитом игнорацијом и свакодневном рутином. Да се заиста одвија драматична трка у успостављању посебног стања кризе у свету види се нпр. у САД посебно у градовима где се појављује изразит раст криминала, па се говори да у градовима недостаје најмање 30% полицијских снага за потребе контроле тог већ готово ванредног стања. У тој истој држави у коју месечно најмање улази 200 000 миграната, 37 милиона грађана је регистровано као наркомани, па ако се узму у обзир застрашујуће дроге које изазивају специфична тзв. зомби стања, апокалиптичне слике постају све масовније и видљивије.

На другој страни у Кини се вежбају све врсте контроле становништва, па тако они који немају социјални рејтинг послушника бар 550 поена не могу купити ни храну, нити могу користити јавни превоз, нити могу уписати децу у добру школу. Но, сада је активирана и апликација тзв. апликација пред-пресутпничког надзора, па тако грађани са становитим некомпатибилним понашањима на друштвеним мрежама или у јавности могу бити хапшени и тако је то ново достигнуће монструозне контроле афектирало већ 16 000 грађана у Кини, али то је наравно тек почетак.

Само ће војка моћи контролисати немире

Свет, надаље, мора у интересу глобалистичке елите и примене Агенде 2030 потпонути у општи хаос најразличитије врсте јер како иначе применити лудачке захтеве новог врлог света. Па, општем хаосу помажу и промашени технолошки пројекти Биг Тех климатског наратива са литијумским батеријама специјално у Тесла аутомобилима који се широм света пале, а сада остају заглављени у снегу због лошег капацитета при ниским температурама. У међувремену се забрањује транспорт таквих аутомобила као и паркирање због катастрофалних последица самозапаљивања које је готово немогуће контролисати. Комапнија Херз која се бави изнајмљивањем кола планира се решити 20 000 електричних аутомобила, док осигурање таквих кола непрестано расте. Компанија Тесла је објавила вест о повлачењу 2 000 000 кола због грешке у раду аутопилота, али шта је то за глобалисту тзв. антиглобалисту Илона Маска који се свуда хвали технолошким достигнућима. Свакако овом приликом треба навести и Биг Сајнс нови тренд брисања десетине хиљада научних студија објављених у разним научним часописима јер глобалистичко виђење света чланова Светског економског форума не потребује више релевантне и доказане научне студије и овај тенденција је изразита у вези са „неоспорним“ здраственим третманом. И када смо већ код скупа СЕФ у Давосу, приметна је реторика која сматра да све информације које не долазе из легла глобалистичког раја морају сматрати сигурносном претњом за поједине државе, па се очекују и закони који ће укинути слободу говора. На све ово нечувено стање у свету обликавано закључцима разних светких глобалистичких скупова додајмо и то да су агенције које обезбеђују ескорт даме биле потпуно распродане у време скупа у Давосу. Међутим, постоје и агенције ескорт деце која у Швајцарску долазе летовима без презентовања пасоша и идентификацијских докумената која су део само глобалистима знаним пакленим догађајима и прохтевима. Заиста је готово немогуће замаглити ово потпуно надреално стање у свету, не убрајајући крваве ратне сукобе и милионске жртве.

Надаље, свима потпуно очигледно да Европа тоне у хаос. Протествују пољопривредници у десетак држава старог континента затварајући аутопутеве, бацајући ђубриво и на железничке пруге, док глобалистичке владе тих држава нешто чекају. Иако сви ови демостранти имају хиљаду разлога за излазак на улице, зар Вам се не чини да неко убрзано покушава урушити целу Европу и то у свим аспектима економског, друштвеног и политичког живота. Глобалисти заправо хоће да им повратном спрегом ове демострације помогну да дођу у услове који су им неопходни за примену Агенде 2030. Подсећам Вас да је већ 130 држава света потписало протокол о укидању традиционалне производње хране, док се у мају ове године заокружује формирање светске владе. И како смо то већ једном рекли решење овог ребуса је у констатацији… само ће војска моћи контролисати немире…

Изборни циркус

И наравно прозборимо нешто и о изборном циркусу који је проведен у Србији. Са становишта власти, ствари су прошле сасвим добро. По не знам који пут изашли грађани, додуше пецани са 15 изборних листа које сада пружају велеиздајнику широк дијапазон могућности изборне трговине и разграђивања државе Србије, са неверицом посматрају безочност свих судионика ових тзв. избора. Но, десило се и понешто позитивно, дакле, и поред 15 изборних листа, па и до 5 гласачких листића за једног гласача, затим аутобус пикника од града до града са грађанима који изнова гласају у новим изборним јединицама као и довожења нових грађана Београда, излазност је једва пребацила 50% узимајући у обзир да ова власт лаже 5% у вези било чега. То следствено значи да преко 50% грађана је управо разумело да су тзв. избори у Србији оруђе поробљавања, обмањивања и режирања нових услова у интересу окупационо-квинслишке власти. Дакле, издајници, велеиздајници, мафија и институције које су се ставиле у службу окупатора баш никако не могу бити побеђене оловком јер то би био моменат који је потпуно у супротности урушавања државности и распарчавања Србије као превасходног циља НАТО окупатора. Носиоци изборних листа као и многи на листама у међувремену су показали елементе најпримитивнијег полтронства и рекло би се да то чине и намерно ругајући се надама грађана Србије који су им поверовали те тако појачавајући опште безнађе. Ипак, више од 50% бојкота говори да у друштву буквално кува, грађани већ нису спремни да после 12 година играју у позоришту глобалистичког шљама који дословце укида државу Србију имајући у виду бизарну чињеницу да неко ко је прихватио француско-немачки план и који га већ примењује може уопште расписати неке изборе.

Па шта би онда могло бити решење? Решење је, свакако, надстраначко окупљање организација и покрета и свих грађана Србије који имају залог очувања интегритета државе Србије, одбрану Косова и Метохије и одбрану од глобалистичког напада који нам је пред вратима дефинисан Агендом 2030. Потпуно је јасно да у Србији расте народна платформа за ову врсту окупљања и отпора општем потпуном разорању свих ресурса државе Србије. Зато надстраначко окупљање под називом „Савез против велеиздаје“ или сличано окупљање треба, као што смо вековима кроз окупљање родољубивих снага излазили на крај са најзахтевнијим условима најтиранскијих окупатора, створити услове за излазак из овог статуса поробљене колоније. Зар нам о томе не говори конструктивност афричких народа у борби за опстанак у последње време. Никаква игра изборног мувања здраве памети нам не може донети излаз из овог небивалог стања, заиста било би сјајно да се спремимо, узмемо оловку и идемо победити окупационо-квислиншку структуру и та фикција живи већ 12 година кроз режију, манипулацију и крађу избора. Само из овако надстраначког окупљања може произићи тело као Влада националног спаса или слично тело које би коначно стало на пут бруталном распарчавању и распродаји Србије. Да се ради о јединој могућности јасно говори и река демостраната широм Европе који су коначно приблегли самоорганизовању у одбрани животних интереса.

Свакако поменимо и групу грађана која, додуше, у зимске дане није сваког дана на улици, али свеједно у више од 1100 дана говори речима уместо многих и премногих огорчених грађана Србије.

„Вековима смо успевали изабрати најбоље између нас, вековима смо се самоорганизовали у условима најгоре тираније, то ћемо знати и у данашњем времену“

Аутор: Гордана Кангрга-Микулић, двоструки магистар електротехнике, иницијатор сам и организатор Сабора Унивезитетских Професора у оквиру којег сте сведоци многих излагања наших цењених професора и доктора наука петком у просторијама Ћирилице. Десетине излагања у оквиру Сабора можете погледати на сајту: www.suprof.org

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!