Они живе

Економијом, друштвом, политиком, целим социо-економским системом управља такозвана „елита“. Та елита је савршено организована по принципу концентричних кругова – спирале

Постоји први круг те спирале, други круг, трећи круг и тако до шестог круга. Преко тих кругова они директно управљају целокупном економијом, политиком, институцијама и друштвеним механизмима. 

У самом извору, у првом кругу спирале, налазе се бића која нису људи. 

Шта то значи? Постоје бића која живе у овом свету а која нису људи и која управљају човечанством тако што добијају наше поверење, то јест веру. Они су измислили разне религије, култове, секте, измислили су духовне вође и изнад свега и суштински, они у ствари контролишу наше друштво. Дуго времена нису могли да управљају људима директно па су зато проналазили људе који су спремни да извршавају њихову вољу. То су људи који су им се потпуно предали, који им се поклањају. То је оно што Господ Исус Христос није учинио. Ипак, окружени смо људима који то и данас раде. 

Први круг и други круг у коме су људи који су им се потпуно предали су потпуно непознати и скривени од јавности. Можемо да причамо о „породицама којевладају светом“, као што су на пример Ротшилди, Рокфелери и остали, али они се не налазе ни у првом а ни у другом кругу те спирале владавине. Они нису у првом кругу зато што је то место за не-људска бића, а у другом кругу нису јер ту могу бити само људи који су апсолутно непознати, анонимни.Трећи круг је направљен да осигура анонимност људи из другог круга. То је постигнуто тако што трећи круг функционише као организација, друштво, група у којој појединац нема скоро никакву важност. То су „тајна друштва“ (масони, језуити, илуминати и остали) која врбују људе. Те организације имају различите облике, који нису јасно дефинисани. Постоји мноштво таквих организација широм света које служе само да би они испитали у којој мери људи могу да послуже у тим њиховим спиралним круговима. То је нешто као центар за селекцију кадрова. Онда их смештају у четврти, пети, шести круг, у складу са њиховим способностима, како би обављали своје задатке.

 Какве особине личности се траже да би неко био регрутован и постављен на разне положаје унутар тих организација? Пре свега, траже се веома себичне особе. Добродошли су људи који који имају огромну потребу да задовоље своје себичне жеље као што су богатство, моћ, успех, уважавање, слава итд. А најважније што се тражи је да имају огроман презир према другим људским бићима. То је кључна ствар зато што те елите, почевши од првог и другог круга спирале власти, верују да је човечанство једно крдо глупе стоке, гомила будала којима они треба да управљају као робовима. Дакле, суштина је у томе да онај ко је врбован у те организације мора да има исту такву представу о људима, да поседује презир према људима који га окружују и да мисли како су људи глупи, а он је паметан. Ради тога, он верује да треба да искористи будале у својој околини. Ово је још један карактеристичан елемент како елита регрутује нове чланове. 

Ето, тако се стварају они који владају људима: са различитим круговима, са елитама, са под-елитама, а сви они су тренутно задужени за управљање друштвено-економским системом. И наравно, они управљају тако што пласирају огромне количине преваре и лажи. Огромне. Непрестане. 

Верујем да смо до сада приметили основне елементе њихових превара и лажи. Постоје многи начини преваре, али углавном се користе технике обмањивања које су они одувек користили и које настављају и данас да користе јер су ефикасне. 

Главна техника обмане је страх и осећај угрожености. Они знају да када је људско биће уплашено и осећа се угрожено, тада је много склоније манипулацији и много је лакше њиме управљати него са човеком који се не плаши и који чврсто стоји на својим ногама. Зато они непрестано шаљу поруке које имају за циљ да заплаше људе, да их натерају да живе у неизвесности и да се осећају угрожено. Ово је врло лако проверити. Укључите телевизор. Прелистајте новине. Без обзира на све друге ствари, која је главна порука коју шаљу? Страх и несигурност. 

Зар се нисмо много пута запитали поводом тих ствари? Логично би било да се запитамо: зашто се у вестима врте увек исте ствари? Поред толико много дивних, лепих, радосних и привлачних ствари у свету, зашто они увек понављају исте ствари? Одговор је једноставан: зато што су главне интернет мреже и званични медији у власништву „елите“, а та „елита“ их користи за свој циљ. Њихов циљ је да шире страх и осећај угрожености. 

Аутор: Вељко Б. Ужичанин

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!