Србија и србске земље

Онај ко је ставио цену и баркод на Косово и Метохију, то ће урадити са било којим делом Србије

Фото: kurir.rs

Онај ко је ставио цену и баркод на Косово и Метохију учиниће исто и са Јадром и Рађевином, са Бором и Хомољем, са сваком реком и планином.

Сви ови који ћуте и праве се блесави јер су им тако рекли финансијери и кафе куварице из амбасада које им командују, док се на Косову и Метохији људи злопате, живе у енклавама и трпе насиље и док напредњачки метиљавци гледају како да Косово и Метохију дају кад су већ обећали, а „опозиција “ здушно навија, сутра ће ћутати и на рудник ако им се тако каже и на све остале невоље које могу и доћи ће сваком од вас на праг.

После свега, боље им је да и даље ћуте. Са њима у кош иду и они који Косово и Метохију, баш као и власт, деле на некакав север прећуткујући да јужно од Ибра живи две трећине Срба те причају о споразумима, дијалозима, разговорима, референдумима, изјашњавањима о теми о којој нема шта да се пита. Све је јасно.

Још једном видимо на конкретним примерима да је напредњачка антинародна, туђинска и злочиначка политика синхронизована и усклађена са грађанерском, другосрбијанском политиком и са жељама круга двојчице, шаке малобеограђана за чије испијање кафе у Трсту и бечење по Бечу треба да дамо и Грачаницу и Дечане и Свете архангеле и још стотине светиња, кости и гробове јуначке и све оне који их деценијама чувају од зла. И то док стотине малишана у Србији нема приступ лечењу а свако 12. дете живи на граници апсолутног сиромаштва. Мало ли је?

Не ради се овде о емоцијама, како лабилни напредњак покушава то да представи и још мање о сујети.

Изнад свега се ради о принципу, а о принципима се не преговара и зато добро размислите ко вас све „брани“ од рудника, истих ових напредњака и злих странаца.

Онај ко је ставио цену и баркод на Косово и Метохију учиниће исто и са Јадром и Рађевином, са Бором и Хомољем, са сваком реком и планином.

Аутор: Марија Алимпић

Извор: Васељенска

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!