Мишљења

Окупљени нацисти у Tirani 2024. извршавају ватиканско-хитлерове циљеве

Фото: EPA-EFE/MALTON DIBRA

Управо онако како је то Hitler приликом окупације Србије од 1941-1945 испланирао, Косово и Метохија су дати 2008. године на поклон нацистичким албанским колабораторима.

SAD и земље NАТО-а, које су противно свим интернационалним законима бомбардовала суверену земљу Југославију у сред Европе, сада једноставно само даље извршавају нацистичке планове, сковане у тамним ватиканским подрумима где је и осмишљен први геноцид против Словена  (Clairvaud) и спроведен у такозваним „крсташким ратовима“(нестанак лужичких Срба из централне Европе; Света Софија пљачка..)

Док се србске цркве на Косову претварају у католичке, срБски рудници у поклоне америчким генералима који су бомбардовали Србију (Wesley Clark ) и док се бришу трагови Срба са сопствене земље, управо онако како је то чињено по целој Европи од Х их до ХIХ века, дотле се светска политичка елита скупља у Tirani да усклади своје будуће кораке који смрде нечовештвом као и онај болесни хомосексуалац, Hitler, који је не тако давно, перфектно извршавао исте језуитско-нацистичке жеље.

Да фебруарско окупљање у Tirani не служи сигурности ни балканских земаља ни било коме другом, како се то представља, него је у суштини само део хиљадугодишњег језуитског сотонског плана за уништење Словена, показују многи други подаци.

Tirana je oснована и добила име тиранина, са јединим циљем да убије, обесправи и истреби ту одувек настањене Србе. Сви топоними у Албанији су срБски као и на КиМ-и. Једина сврха насељавања приморских балканских простора с Шиптарима из Италије (са арапском хаплогрупом Е),  се састојао у рушењу Словена, у овом случају Срба на Балкану. Пошто Римљани нису успели да поробе Словене како су замишљали и поред окупације наших простора, они су користили банду не-људи да индиректно тиранишу Србе – не само да су Албанци колаборалили са нацистима у Другом светском рату него су и убијали сваког православца у Првом светском рату, такође. Продали су се Турцима за привилегије и окренули мачеве против сопственог рода – једна трећина шиптара су генетски Срби (хаплогрупа И2а или Р1а),  једна петина Јудео-Турци (хаплогрупа Ј), једна десетина Араби (хаплогрупа Е), а остатак разне мешавине. Такви, увек спремни да се продају, без части и образа, они сада као воде конференцију за „безбедност EU“ пошто их је средином фебруара прво посетио државни секретар SAD-a je-vr-ej Antony Blinken а касније и Zelenski. Као корисни идиоти NАТО-а још од 2009. Albanci су спремни да наоружају украјинске нацисте који настављају хитлерову причу управо тамо где је стала 1945. године.

Сулуди, продани, психопатски председник Србије се слика међу нацистима Tirane и прети одатле Русији, против воље Срба.  Србска киднапована индустрија оружја је овде вероватно у центру свих интереса „безбедности“. У исто време се слика у Тirani и председница Молдавије која као води земљу у ЕU, против воље Молдаваца који воле Русе као и ми, Срби што их волимо.

Глумац који је одглумио љубав према Русима да би победио на изборима у Украјини, сада такође седи у Tirani и глуми неку жртву – тражи да му дају оружје како би рат између Словена ишао даље, док му мајка живи у Из-ра-елу. Не-Словен, не-човек и не-хуманиста, овај лажни Украјинац и прави психопата Zelenski је омиљен на Западу. Оно што Hitler и Napoleon нису успели, требало би да успе овом малом, јадном је-вре-ју са огромним болесним амбицијама : да пороби и опљачка Русију и припоји Украјину великом Израелу као освету за протеривање његових од кнеза Владимира. Док Руси и Украјинци крваре на истоку у међубратском рату, дотле десетине хиљаде ортодоксних је-вре-ја игра и весели се на западу, славећи пропаст срца Русије у име неке „нове године“ :

https://www.radiofrance.fr/franceinter/podcasts/la-chronique-d-anthony-bellanger/histoires-du-monde-du-mercredi-28-septembre-2022-4306306

Неизмерне паре и огромне количине оружја се поклањају лажним Украјинцима на лажном самиту за Сигурност Европе, како би се убијали Руси, управо онако како је то Hitler и хтео. Лажне патриоте које представљају различите словенске државе на овом срамном скупу тирана, не схватају колика је страшна велеиздаја словенског рода у хиљадугодишњем контексту историје мржње запада. Они не знају шта чине. Многи политичари, марионете Запада, такође то не разумеју.

Док председник Француске који живи у педифилној вези, Macron, прети Русији да ће послати и војску у Украјину, док се све руско сатанизује на болесном Западу и док се непријатељи нашег братског народа заоштравају, Словени још не схватају да је напад на Југославију, био увод на напад на Русију. Ватикански свештеници су били први који су стигли у Украјину да донесу западну „демократију“, па су користећи војску протерали православне монахе из својих манастира и наместили се онако како то чине на Косову и Метохији. Језуити увек иду као лешинари иза војски које финансирају углавном у тајности сотонске тишине. Слободна Русија, данас, значи, слобода и правда за све Словене.

Да нацистички планови иду даље, видимо и у широј светској слици. Независна држава Хрватска је постојала само од 1941-1945 под окриљем Hitlera. Најоданији нацистички колаборатор из Другог светског рата, Хрватска, je чак могла да формира своју државу коју сигурно није заслужила са истим нацистичким симболима под којим су Срби и Јевреји масовно убијани : шаховница, црвено-бела, је оно што је кукасти крст био Хитлеру. То је данас официјелна застава нацистичке творевине Хрватске. Како би било да данас Немци извучу кукасти крст и ставе га на своју заставу? То је незамисливо. Али, пред очима целог света, Хрвати то могу, без осуда да чине. Они могу да неометано постану члан ЕU са таквим симболима. Они могу да протетају све Србе из Хрватске, покраду њихову имовину у 21. веку. Породица Николе Тесле је протерана у Београд из Лике, србске Крајине. С обзиром да су Хрвати примили католицизам и ватиканске педо-„филе“ прогласили за свеце, они могу да упражњавају зло, некажњено, слободно и да буду награђивани од западњака. И покатоличени Пољска, Чешка, романизована Румунија, позападњечана Бугарска које формирају Intermarium по језуитском замислима, служе ватиканским силама  са циљем уметања ауто-деструкције у словенске просторе.

Није случајно Свето римско- немачко царство догурали до своје четврте  верзије : ЕU је формирана на нацистичким коренима. Она даје хитлеровске плодове које смо видели у засипању срБских животних простора са америчким уранијумом, у наоружавању Украјине против мајке Русије и глобалном протеривању православља:

https://www.kmnovine.com/2019/03/55ost.html?m=1

Сваки Словен би морао познавати ове факте и знати где да окрене копље.

„Нека борба буде непрестана“- рече Његош, најмудрији срБска глава.

Свима с благословом,

Др мед Јасмина Вучић Пеев

У срБској 7532.-ој години, у љутом 29-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!