Русија и руске земље

Одржан глобални форум у Русији „ко уништава човечанство“

21.12.20  У Русији је одржан велики глобални форум међународног покрета „комитет 2017“ (Москва) на ком је учествовало преко 15 држава уз учешће низа познатих светских експерата, политичара, и јавних личности као што су :

 1. Сангит Варгезе (Индија) изабрани лидер Азије, саветник више председника и премијера,
 2. Његово краљевско височанство Золани Мкива (ЈУАР) посланик Афричког конгреса,
 3. Исмаил Сафи саветник Председника Турске по питању безбедности и међународне сарадње,
 4. Алфредо Боржес (Бразил) Вице-председник «Международне Алијансе Стратешких Пројеката БРИКС»,
 5. Др.Проф. Хафид Абас (Индонезија) – сопредседник Комитета 2017, упуномоћени за људска права Индонезије,
 6. Авигдор Ескин (Израел) познати Израелски публициста, писац, политичар,
 7. Отирба Аслан (Абхазија) – директор Фонда интеграционалног развића Азиатско-Тихоокеанског региона, професор Академије геополитических проблема,
 8. Зиновјева Олга (Русија) супруга светски познатог филозофа, мислиоца, Александра Зиновјева, потпредседница МИА „Сегодня“,
 9. Лепехин Владимир (Русија) – Генерални директор Евроазијског Института Економске Сарадње,
 10. Михаил Зернов председник „Комитет 2017“,
 11. Виталиј Захарченко екс министар полиције Украјине,
 12. Драган Станојевић (Србија) , председник Покрета „РОД“,

Као и низ других учесника из разних држава, укупно 45.  

На форуму је учествовао и представник из Србије, иначе један од оснивача „комитета 2017“ Драган Станојевић (председник покрета РОД). 

Драган Станојевић обратио се свим учесницима форума, рекавши да ће многе чињенице из његовог наступа изазвати шок код учесника, јер су оне скриване од светске јавности.  На самом почетку описао је методологију која је довела до распада прво Југославије а касније и Србије, отимањем Косова и Метохије.

Његов наступ је изазвао интересовање, јер су сви препознали методологију организовања „обојене револуције“ која је сада метастазирала у свету. Све те револуције су организоване уз директно мешање и управљање од стране Запада. 

Он је изјавио да је тадашња Југославија а касније Србија, била полигон примене разних технологија како „меке“ тако и „војне“ силе, где су тестирали људску издржљивост али и право јачег. Над  Србијом су западне силе вршиле агресију и отимале нашу земљу, поништиле међународно право и систем, створили преседан који ће имати ланчану реакцију у свету.

Даље је господин Станојевић  у свом обраћању посебну пажњу учесницима форума обратио, на стварање концентрационог логора „Јасеновац“ у коме је убијено преко 750.000 људи, али је посебну реакцију изазвала његова информација да је био створен и дечији логор, где је мучено и убијено око 75000 деце до 14 године.

Сигуран сам да ће за многе учеснике ово бити шок, али то је добро скривана чињеница у светској јавности, рекао је Станојевић.

Моје наводе можете прочитати у књизи „Јасеновац-Аушвиц Балкана) чувеног Израелског експерта Гидеона Грајфа, где је описао 57 начина убијања Срба у Јасеновцу. 

Господин Станојевић се осврнуо на НАТО агресију, сецесију Косова и Метохије, не поштовање резолуције 1244, протеране Срба из Српске Крајине, нелегалност међународног трибунала и навео да су нам том „демократијом“ одузели суверенитет, донели лажне вредности, тоталитарни либерализам, олигархију, криминал и содомију.

На завршетку Станојевић је рекао: Циљ свих ових процеса је уништити и демонтирати све, од породице до државе. Уништите све облике колективне свести, супротставите нас једни другима, поделити, посејати хаос, рат свих против свих, замените праве, лажним вредностима и погледом на свет, тровати генетским оружјем, смањите популацију итд.

 „Глобални предиктор“ (врх пирамиде) , поседујући интегрално знање и ресурсе, користећи принцип „подели и владај“ седећи на врху пирамиде, управља контрадикторностима „гомиле“  трљајући руке, зарађујући милијарде и стварајући нове планове за уништење човека.

Будући да је покрет РОД, који ја водим, покрет светске српске дијаспоре, размењујемо информације, знања, искуства из целог света и на основу тога развијамо одређене планове са циљем очувања и заштите нашег наРОД-а.

Суочавамо се са глобалним изазовима, зато је моје данашње учешће на овом великом и важном међународном форуму, део борбе за интересе људског РОД-а ..

Морамо се ујединити око заједничких људских вредности, за одбрану од постојећих глобалних претњи које нам додељују улогу експерименталних мишева. 

Драган Станојевић, председник покрета Родољуба Отаџбине и Дијаспоре“.РОД „

Драган Станојевић, председник покрета Родољуба Отаџбине и Дијаспоре“.РОД „

https://www.glas-javnosti.rs/politika/dragan-stanojevic-na-konferenciji-o-nacionalnim-sukobima-genocida-hrvata-nad-srbima-nema-u-istoriji-a-u-jasenovcu-unisteno-je-vise-od-750-hiljada-srba-396

Цео текст обраћања можете погледати овде

Овде можете погледати видео обраћање на форуму 

Извор: https://srpskirod.org/odrzan-globalni-forum-u-rusiji-ko-unistava-covecanstvo/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!