Мишљења

„Одлази Вучићу“

Заиста одакле почети говорити о овом узаврелом свету и где ће се прекорачити линија догађаја која ће поново у пуној мери афектирати цео свет тешко је рећи.

Производња глади

Сада и у наредним догађајима проба више нема ни за елиту и где погреши у лову на човечанство неће моћи исправити потезе знајући ипак добро да је Господ судија времену и догађајима. И док се одвијају најразличитије припреме за тај окидајући догађај друге фазе примене планова Агенде, тече и даље безкрупулозна борба за уништење хране и реализацију плана производње глади без којег би било који инцирајући догађај новог поробљавања света пропао. Па тако Светски економски форум тражи од УН да преузме контролу над водама света тражећи од свих влада да развијају систем преузимања тог ресурса у сопственим државама. Широм света се уништава живи свет, па тако се у Аустралији, али и у другим деловима света систематски уништавају милијарде пчела тако што се кошнице пакују у пластичне кесе. Затим горе фарме широм света, тражи се да буде побијено 200 000 говеда због климатских промена, притом у Немачкој политичари захтевају да се ограничи конзумација меса на 10 гр. дневно, а у Кини постоји и пољопривредна полиција задужена за уништавање приватних усева. За то време производи се месо нпр. свињетина где се убацују структуре од људских гена, док се у Кини производи пилеће месо од реплицирајућих ћелија које се незаустављиво развијају, па је ефекат такве хране на човеково здравље потпуно непредвидив. Огласио се и чувени филантроп са наводима како су пољопривредници највећи непријатељи човечанству због утицаја на климатске промене, међутим пропустио је да истакне да је он највећи приватни власник пољопривредних земљишта у Америци. Дакле контрола природних ресурса је један од најзахтевнијих корака којег елита мора одрадити у прихватљивој мери да би се у наредним корацима Агенде обрачунала са човечанством.

Циркус и контрациркус

Но пођимо у наше крајеве да разгледамо до куда је бес елите стигао у поробљавању српског народа и како теку припреме за ново доба овладавања балканским просторима српског амбијента. Па успркос свим анализама армије окупаторско-издајничких предатора и тинк танк ресурса ствари не иду баш тако лако. Пре свега неколико стотина хиљада грађана Србије на улицама Београда није баш очекиван догађај и четврти пут у месец дана и то је можда најгора слика у овом моменту за незајажљиве очи самоизабраних господара света. Успут нешто не ради растеривање грађана ћоравим захтевима и анационалним водством које не спомиње терор и насиље на Косову и Метохији над српским народом у тој њиховој новој агенди борбе против насиља. Свакако најмизерније од свега по ојађени народ који се окупља у великом броју је тактика водања грађана нечујним разгласом кроз Београд, тактика блокирања институција на пола сата и остали спортови дрске жуто-зелено-наранџасте опозиције. На другој страни прође и контрациркус нашег тзв. председника са бројним аутобус-демократама из суседних земаља, па и Албанаца са Косова и Метохије. На крају сав тај опсценаријум звани контрамитинг разјурила је киша док је Опсенар остао да одсвира самом себи последњу баладу.

Међутим главно питање је, где се денула „државотворна опозиција“, од кога је она добила наредбу да не таласа, да се прави невешта не позивајући на окупљање за одбрану Косова и Метохије у време масовних протеста против режима. Просто се изгубила да не би случајно засметала новој режији глобалиста на овом терену јер ипак жуто-зелена-наранџаста опозиција има предност код браће глобалиста.

Влада националног спаса

А у међувремену на Косову и Метохији одвија се права драма. Борац за шиптарска права у лику тзв. српског председника је позвао понижене Србе да оставе своју нејач и дођу пут Београда на контрамитинг поклоњења велеиздајнику не би ли биле докрајчене и последње српске институције севера Косова и Метохије. Тако су ови Срби са Косова и Метохије у суманутој подршци велеиздајнику стојећи заједно са Шиптарима на контрамитину доживели сву мизерију својих одлука. Највероватније ово потезање за нос ових несрећника је и узроковало онај излив беса и употребу мотки у сукобу свих врста оружаних снага на Косову и Метохији и голоруких Срба. И како то кажу стари, из страшног понижења искрсла је бујица гнева коју су виделе све информативне агенције света. И то је добро. Како иначе показати дистопију вредности него том сликом која, рекло би се, описује почетак светске побуне против свих „великих“ планова елите. Не треба заборавити ни величанствени скуп подршке српском народу на Косову и Метохији у Црној Гори како то и приличи српској Спарти. А у Београду скромни скупови са још скромнијим захтевима у којем опет нема захтева „Одлази Вучићу“. Па су тако у једном осамљеном окупљању пред Скупштином биле и ухапшене четири наше саборке које су провеле 24 сата у притвору. Па нека Вам је, драге сестре, срећно тамновање за Косово и Метохију у тужном и претужном Београду.

Дакле, како даље? Даље можемо само окупљањем са громогласним „Одлази Вучићу“ и са громогласним „Косово је срце Србије“ и са блокирањем институција које треба да траје и данима, можда и седмицама, макар на смену звали у одстојавање део по део Београда или део по део Србије. Јер ако плане гнев када спознамо које су димензије велеиздаје, пљачке, корупције, трговине људима и свим ресурсима ове земље, који су размери сарадње са нацистима итд., неће се моћи зауставити ни контролисати та бујица незадовољства и беса. Зато будимо дословно истрајни у блокадама и одлучни у најважнијем захтеву „Одлази Вучићу“.

Решење овог тешког ребуса може бити и Влада националног спаса састављена од нестраначких личности у трајању од једне године која би пресекла гордијев чвор потпуног разорења државотворја Србије јер не треба опет и опет дати новим страначким аражманима даљње редизајнирање и пропагацију институционалног и територијалног распада Србије. Сабор универзитетских професора је у скоро три године седмичних излагања информисао грађане Србије о животно важним одлукама у току здраствене кризе, први је указивао на планове Риа Тинта, на компаније прљаве технологије, излагачи су у бројним анализама дали пресек овог катастрофалног стања у економији, здраству, образовању, правно-политичким и безбедоносним оквирима и те анализе су од превасходног значаја за рад једне такве Владе националног спаса која би била састављена од чланова Сабора, али и од бројних других личности. Влада националног спаса бавила би се суспендовањем велеиздајничких међународних уговора, оздрављењм институција и припремом изборне процедуре у складу са Уставом у стриктном трајању од једне године као прелазном решењу ове незапамћене уставне кризе. Зато позивамо све на подршку овом потенцијалном решењу пре него што као држава потонемо у деструкцију одавно припремљену од окупатора и пре него што грађански немири преплаве целу Србију. Свакако и овом прликом поменимо групу грађана пред Скупштином која је дочекала море огорчених грађана Србије после 1000 дана опстојања пред Скупштином.

Срби су заиста савест света, а можда се свет поучи још нечему од овог несаломивог народа“

Аутор: Гордана Кангрга-Микулић, двоструки магистар електротехнике, иницијатор сам и организатор Сабора Унивезитетских Професора у оквиру којег сте сведоци многих излагања наших цењених професора и доктора наука петком у просторијама Ћирилице. Десетине излагања у оквиру Сабора можете погледати на сајту: www.suprof.org

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!