Мишљења

Одбацујем, сва та лажна људска права

Зашто то радим и то овако јавно???

Па из простих и застрашујућих чињеница, које су ме потпуно отрезниле и ум – ми, разбистриле. Те напокон, у својој старости увидех, али и спознах, да су та, такозвана, а много спомињана људска права, једна велика и то ђавоља подвала, како би се са њима поништила сва она Божија права и закони. И ту подвалу, спроводе ђавољи следбеници, који у многим европским, али и светским државама, ЖЕНУ, која ради исти посао као мушкарац, не плаћају исто, као тог мушкараца, већ много мање. И баш ту дискриминацију, израбљивање и понижење сваке жене, дозвољавају та лажан људска права. На свеопшту људску жалост, могуће је да свакакав људски олош или умоболници, или монструми попут Хитлера, Анте Павелића, Мусолинија, као и украјинског нацисте Бендере, дођу у својим државама на власт. А онда по исписаним људским законима и праву, отпочну да масовно и то у милионским бројкама, без икакве милости и Божије правде, монструозно да убијају Русе, Србе, цигане и Јевреје.

А што нико у свету, не може да порекне или чињенично да побије, да су упрво људски монструми: Хитлер, Павелић, Мусолини и Бандера, као и многи други властодршци и то одбацујући сва Божија права и законе, помоћу својих људских права и закона, починили настравичније злочине геноцида и холокауста, над људима и разним народима света.

А како ђаво ни данас не мирује у његовој су служби, многи потомци фашиста, комуниста или глобализма, помоћу којих ђаво и данас и то широм света, води разне ратове против људи и народа, само из једног разлога, да би међу тим људима и народима, поништио целокупно Божије дело и право, као и Божије законе. И то ђаво чини подмукло, али и лукаво, уз лажну западну демократију, слаткоречивост, мито, уцене, страх, полицијску тортуру, као и уз разне опијате, дроге и отрове, али и уз Богохулни разврат, блуд и криминал, као и уз тероризам, али и уз употребу војске и армија и правих ратова, као и измишљањем и пласирањем страха, од разних вируса, зараза, климатских промена или лажних пандемија и све се то ради уз помоћ медија и телевизија, којима командују ђавољи западни следбеници. Који све што раде, тумаче како то раде у име одбране – људских права. Међу тим тумачима и произвођачима лажи и зла, тим поништачима истине и правде, најактивнији су банкари, политичари, фармацеути, новинари, правници, доктори, као и разбожени свештеници, али и многи просветни радници, као и већина судија, тужилаца и адвоката. Који по целом свету, људима и народима, а поготово деци, топло препорућују људска и дечија права, по којима је дозвољено сако јавно и то масовно – педерско и лезбејско показивање и Богохуљење, које они подло, називају парадом поноса. То је по мени лукави и подли напад на људске и дечије душе. Уз то, то је и најогавније и најдрскије одбацивање и поништавање Господа Бога и његовог дела.

Али Господ Бог и његово дело се не могу поништити, и зато ћу поменути, кад је Господ Бог створио човека, Бог створи мушкарца и жену, дајући им слободу да се узимају, вјенчавају и у брачној заједници живе. Те да се у браковима множимо и децом обогаћујемо, али и да по Божијим законима и правима на Земљи живимо. Само тако, можемо да будемо оно, што је Господ Бог створио – МУШКАРАЦ и ЖЕНА. Јер мушкарац је мушкарц, супруг и отац, а жена је жена, супруга и мајка. И то тако треба да буде, али и заувек да остане.

Сваки је мушкарац, као и жена, по своме овоземаљском рођењу, добију своје способности, као и обавезе, којих се уопште није тешко придржавати. Божије право и закони су нешто најлепше и наједноставније, што ми људи од Бога добисмо, поготово што су једноставни, разумљиви и у животу лако применљиви.

Тако да све ово, што изнесох о ђаволу и његовим следбеница, као и о тим лажним људским правима, је лако уочљиво, али и доказиво. Зато и смем и то без икаквог страха потврдити, да су Божији закони и право, нешто највредније, што човек, мушкарац и жена и то на Земљи, по стварању света и живота добише.

Онај ко то не зна и ко се Божијег права и закона не придржава или их, одбаци, па тај је одбацио и Господа Бога и сво Божије дело, али и сву ону милост, наклоност и љубав, коју је Господ Бог, при стварању човека и живота на Земљи, нама људима, као доброту дао.

Баш зато, не пада ми на памет, да се клањам тим лажним и подмукло подваљеним “људским правима”, или неком новом “златнм телету”, владару, политичару, или властима, или неком људском идолу. Поготово ми не пада на памет, да робујем и подржавам та лажна људска права, која омогућавају сваком ђавољем следбенику, тим људским бездушним наказама, да јавно шире лаж, зло и неправду, као и њихову западну – крваву демократију, уз коју убијају не само људске, већ и дечије душе. Зато се овако јавно, одричем тих лажних људских права. Јер мени, али и безбројним добрим, честитим и поштеним људима света, требају Божја права и закони, без којих ни у једној држави света, не може бити доброг и праведног живота за људе, децу и разне народе.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!