Србија и србске земље

Од Запада не да се не живи, него се умире

Фото: borba.me

Другосрбијанци воле да кажу како се “не живи од косовског завета, родољубља и епике“.

А од чега се живи? Од Запада и Европске Уније?

Од зајмова и кредита ММФ-а, и то ако пристанеш на трговину сопственом територијом и “имплементацију“ бриселских закона с којима тонеш у све веће колонијално ропство? С којима губиш слободу, достојанство, па и сам смисао живота? С којима ћеш остати и без свиња, кокошака, крава, а добићеш фабрику вештачког меса и увозно ђубре препуно отрова и емулгатора, јер као што каже народ: “Ко хоће веће, изгуби из вреће“?

Јадни не били, истина је да од Запада не да се не живи, него се умире на парче, у агонији, и заувек нестаје из историје. И то што мислите да вам Запад данас даје и омогућава, трајаће само док не распарча Србију на још неколико “независних држава“ и не заведе апсолутну диктатуру у свакој, а онда ће вам узети и то што мислите да имате и оставити вас само на штампаној шницли и брашну од инсеката, и то ако будете имали довољно бодова на социјалној карти. Заборавићете укус природног меса, заборавићете све природне укусе, а унуци вам никад неће ни сазнати шта је то!

А што се “косовског завета, родољубља, епике“ тиче, само се од тога и живи, зато што су слобода и сопство предуслов сваког нормалног постојања. Зато што тек ако си веран историјским и националним заветима добијаш и Бога за савезника, који те неће оставити без свега неопходног, па ни без материјалне основе. Речено је: “Иштите најпре Царство Небеско и све остало ће вам се додати“.

Ништа се неће додати ономе ко би да тргује душом, слободом и територијом и једе Јудинога хлеба. Таквом ће се одузети и оно што има.

Аутор: Светислав Пушоњић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!