Мишљења

Од лажи, праве истину

ШТА СЕ ТО ОД ЉУДИ КРИЈЕ

Нема државе у Европи, као ни у свету, у којој државна телевизија није на страни политичара, који у држави имају и врше власт.

Сем тога, нема ни слободних или независних новинара, којима командују уредници, који су увек у договору са политичарима, који врше власт. Те од сваке власти, директори и уредници медија, добијау упуте, шта ће се грађанима и народу, јавно саопштавати као инфомације или вести. И тако је на свакој државној телевизији или медијима у целом свету. Али о томе се људима, грађанима и народима много не прича. Из простог разлога, што кад на власт, дође неко из опозиције, он наставља да чува, одавно изграђени систем информисања и новинарства, који је увек под контролом оних политичара, који су на власти. И који увек имају исти циљ, обликовати грађанство и народ, по њиховим виђењима и зацртаним плановима владања над народом и у држави. И то без неких протеста, демонстрација или побуна, против оних политичара, који врше власт. Баш у томе им и те како помажу одабрани и послушни уредници, који су запослени у државни медијима, али ни приватни медији не раде другачије. Сви ти људи, који раде у новинарству и информисању, су најобичнији послушници без части, морала и савести и њих истина или правда, уопште не интересује, сем новац, којег добијају за свој рад. Зато никога од разумних људи, не треба да чуди, што ће ти људи, такозвани новинари, или седма сила, да ради шаке крвавог новца, којег добијају од сваке власти, и од најогавније и најгрозоморније лажи, да у јавности од те лажи, праве истину. Да од неког часног и поштеног човека – истинољубца и праведника, направе криминалца, страшило или људску наказу, која је претња по народ и државу.

Када се појави неки храбри, слободни новинар истраживач, против њега се диже сав бандитски новинарски лоби, као и државни апарат, те настаје прогон таквог слободног новинара, јер ни једној власти у ни једној држави Европе и света није у интересу, да се открије неки политички или од власти криминал, скандал или штета, коју је власт, грађанима, народу и држави и то уз припомоћ послушних новинара, направила.

Све ово припоменуто и објашњено јесу разлози, ради чега нема, или су случајни и то малобројни људи, постали слободни – објективни и новинари истраживачи, које нико од политичара не воли, а нити хоће да их подржи или запосли, у неки државни или приватни медиј. Е, баш зато, људи се широм света, и то помоћу медија и послушних новинара, свакодневно бомбардују и засипају са безбројним лажима, како би политичарима и вастима било лакше да владају, над необавештеним и заплашеним људима и народима.

Тако да комплетно европско, као и светско новинарство је у служби сваке власти, која их плаћа за послушност, али и за помагање да се власт има и врши у некој држави.

Они људи, који су необавештени или они који у ове моје тврдње неће поверовати, мораћу их разочарати са необоривим чињеницама и то скорашњим, као и понашањем свих европских и светских медија, као и 99% новинара, који од проглашења лажне пандемије, као и лажног смртоносног вируса – короне. Иако тај вирус корона, ни до дана данашњег нигде у свету, није жив из човека изолован, а што су могли и сви медији, као и новинари и то лако да дознају, па да ту истину саопште и то целом свету и свим народима. Како би се зауставио посијани страх и паника од лажног вируса короне.

Уместо тога и саопштавања стварне истине о лажној пандемији, као и о лажном вирусу корони, ти безкарактерни, безморални и такозвани новинари, послушници и поданици сваке власти, као што су и сви медији, постадоше гласноговорници политичара и власти, сијући нам подмуклу лаж и то по целом свету, ширећи свакодневни страх од смртног вируса короне. А сем тога, они свакодневно убеђиваше људе и то широм света, да приме експрименталне ињекције, које новинари и медији, по упутствима политичара и власти, прозваше вакцином – против вируса короне. И сад, после свега што изнесох, остаје ми још да кажем, политичари су огромно зло и банда, али и велике штеточине по људе и народе, али новинари, који су од сваке власти послушници, су још веће зло и веће штеточине и то људске и бездушне наказе, које свакодневно хапсе и стрељају истину и правду.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!