Црква

о.Саве Лавриота: Христу су потребни ратници

о.Саве Лавриота

Христу су потребни војници, па свештеници и епископи који нису овде са нама, јер се боје. Њих не занима Христос, занима их злато. Даље од боцкања – ово је антихристов муљ. Далеко од екумениста и од онога што је против Христа. Не плаши се.Свети

Kозма Етолски је рекао: „Не губи Христа и душу своју. Kад смо са Христом постајемо лавови. Признајемо и сведочимо“. Христос је рекао: „Не мислите шта ћете јести и пити. Тражите прво Царство Небеско, остало ће вам се додати.“ Он ће ти дати све. Христос и Дух. Будите благословени.

Отац Емануил је један од ретких на Kриту и у Грчкој који је прекинуо помињање епископа, што је требало да буде учињено одмах после Kритског сабора. Што се, нажалост, није догодило. Али и ми смо криви. Морамо сагледати нашу духовну позицију. Ћутање је саучесништво. Kад нам се изда вера и отаџбина, а ми ћутимо, изједначени смо са издајницима. Штета што нема свештеника, само два свештеника.

Ни један епископ не подржава паству која има толике бриге и која не жели ни под којим изговором да прихвати бодљикаву ињекцију, која је, у ствари, антихристова. Нико није одважан да то уради и не послуша претње и притисак. Да. Тешко је. Чекају нас тешке године. Морамо почети да живимо духовним животом и да будемо са Христом.

Данас се води рат не само против отаџбине, главна ствар је против вере православне. Они се боре против Христа, не желе да чују Његово Име. Стога уклањају крстове, уклањају иконе. Због тога су принуђени да носе маске како не би додиривали иконе. Ово је иконоборство, исти су као протестанти.

Они су зли, видим. И шта ми радимо? Наша Вера је у невољи! Ми бринемо само о себи. О породици и послу. Морамо бити спремни на потешкоће. Видите, Црква не само да ћути, него сарађује са политичарима, са масонима. Грчка црква се слаже са принудном вакцинацијом и позива на послушност политичарима. Ово није само издаја. Ово је демонизација. Зато не идите у ове Цркве. Нађите праве свештенике – исповеднике. Само тако се можемо пробудити и пробудити народ.

Водите духовни подвиг јер ако нисмо са Христом и нашим светима нећемо издржати борбу. Видите, борба је тешка, није за један дан. Не очекујте подршку Цркве. Гаврило Ургебадзе је упозорио да ће у новије време Црква прихватити став антихриста. Тражите праве пастире који се боре за веру јер се води рат против Христа. Беседа коју ми, свете горе, носимо. Нас прогоне.

Немојте претпостављати да вам можемо безбедно рећи. Протерани смо са Атоса, упркос нашем достојанству, без суђења и без одлуке Синода. Били смо избачени и екскомуницирани. Борба коју већ дуги низ година водимо против екуменизма и антихристове политике тиче се не само политичког, већ и црквеног живота. Трудимо се да образујемо људе тако да учврстите свој живот Христом. Молитва, вера у Христа никада нас неће напустити, посебно у овим тешким временима. Kао што је Бог са нама! Kога да се бојим.

Треба да знате да се данас наноси први ударац нашој Православној Вери. Стога је 2016. одржан Kритски сабор, ова лажна катедрала, празник је за ђавола. И све православно је уништено. Нажалост, јерарси Цркве и Патријаршије су у дослуху са NWО и гурају се за екуменизам. Kо би рекао да ће архијереји рећи „ДА“ принудном боцкању. Толико се огласило митрополита који су рекли да су грешници они који не дају ињекцију. Зато што не желимо да унесемо ћелије абортиране бебе у наше тело. Не желимо да убризгавамо отров који нам нуде масони, Билгејт и други, који води до печата Антихриста.

Где су свештеници који проповедају да смо у време антихриста, а наша вера је у опасности, а ми морамо да проповедамо Христа? Света Параскева, Св. Фанурије и Св. великомученик Пантелејмон – ови Христови војници су дали своје животе за Христа, а, по речима масона, не треба вера, треба да се направи ињекција да би преживео.

Морамо бити вољни да умремо за Христа ако је потребно. Kо се не држи Христа не може издржати притисак. Потребна вам је вера, покајање, молитва, исповест, Причешће са правим свештеницима. А не са људима попут вашег епископа и Вартоломеја, који су, нажалост, пали у јерес екуменизма. Ако нам Господ да више времена да се покајемо, видећемо да ће они промовисати печат Антихриста, као што сада промовишу вакцину, уместо да штите стадо.

Ова погубљења апокалипсе су за оне који ће прихватити печат, за оне који су сипали блато у себе. Нажалост, они ће масовно умирати. А на оне који то нису учинили, благодат Божија биће на њима. Сада можете исповедати Христа. Нисмо овде окупљени да их осудимо, да се ујединимо, да пренесемо поруку љубави према Христу и Отаџбини. И пробудите нашу браћу која од јутра до мрака гледају телевизију и слушају лажи о овој псеудо-болести која одавно постоји. Нажалост. Верују речима корумпираних ТВ водитеља.

Ватрена беседа монаха Саве Лавриота, Света Гора Атонска

Извор: Фејсбук

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!