Svet

O prirodi Zapada

Naime, da se ne lažemo, Hitler je bio projekat i to činjenice neporecivo dokazuju. Za početak, zaključujući po njegovoj retorici i krunskom delu bilo je jasno da SSSR percipira kao arhetipskog neprijatelja.

I, zaista je Angloamerima nakon neutralizacije Trockog savršeno došao autistični Hitler kao instrument kasapljenja ruskog, ali i nemačkog naroda. Taj konflikt ne da im je odgovarao, nego ono. Što njihovi postupci od sredine tridesetih nesumnjivo potvrđuju.
Elem, kada je Hitler ulazio u Rur i Sar, čime je flagrantno prekršio Versaj, Francuska ga je mogla slomiti dvadeset puta da je htela. Prosto zato što se radilo o tehnički i po obuci najjačoj armiji onog doba. Ali, eto, nekome je bilo u interesu da Nemci zauzmu ogromnu industrijsku bazu u dve industrijski najrazvijenije nemačke oblasti. Pitam se i zašto, hehe.

Potom su ćutali i na Anšlus pod izgovorom da je to volja austrijskog naroda, što se i moglo braniti, jbg. A, o onoj sramoti u Čehoslovačkoj i da ne pričamo. Tada su Hitleru tek ustupili industrijske resurse. I, tek od tada nemačka vojna mašinerija započinje sa obimnim rastom. Što i ne čudi, jer kontrola nad Rurom i Sarom, Austrijom, Sudetima, celom Češkom, pa i ostatkom Nemačke, koja se ubrzano reindustrijalizovala.

Zatim dolazi do napada na Poljsku što vam je brutalno iscrpilo nemački oklop i logistiku, pa potom uprkos objavi rata, prisustvujemo totalnoj impotenciji od strane Francuza i Britanaca koji bi tada zaista relativno lako mogli preorati Nemačku. Bukvalno su mogli da se zalete i da streljaju Hitlera, jer su vojno i i tehnički bili jači 4:1, budući da se nemačka industrija još nije u tolikoj meri zahuktala.

Mada jbg, ključ je bio da se ovaj okrene na istok. Potom, nakon što je Hitler zauzeo Dansku, Norvešku, Holandiju i Belgiju, postalo je kasno. Mada i u toj fazi su Francuzi i Eneglezi bili osetno jači od Nemaca, ali su zato načinili sve jednu stratešku grešku i vratilo im se kako im se vratilo. Jer jbg, Hitler je uz faktor rusofobije počivao i na preziru prema Versaju i cenu za to su platili Francuzi. Da ne pričam da je non-stop simpovao Britance ne bi li se tako mogao komotnije okrenuti na Ruse.

Ali, zaista, zapadni saveznici su mogli minimum tri puta do tada pregaziti Hitlera, ali ništa od toga nisu uradili. Pa vi zaključite zašto?

Evo, da vam pomognem: iscrpljivanje Nemaca i Rusa sa ciljem svođena obe nacije na irelevantnost. Doduše iskundačilo se to posle, ali opet, šteta je načinjena. Nemačka je postala kolonija i ostala je to do dan-danas.

A, čisto da se razumemo, današnji anglo-germanski zapad uz vazda prisutan faktor imperijalne prefriganosti i neokolonijalnog mentaliteta za razliku od prošlosti, fura i otvoreni Satanizam, pa su stoga utoliko gori. Mislim, pogledajte samo dodelu Gremija, koja je baš imala ezoterijski karakter, brutalno forsiranje geopolitike ponižavanja i slično.

S tim, da nam zbog objektivnosti valja napraviti ogradu u tom pravcu da skoro pola trampističke Amerike nije na tim podešavanjima, ali zato čitava zapadna Evropa jbg jeste. Pogledajte samo kulturološke narative koje forsiraju i sve će vam se samo ukazati. Što bi ona biblijska rekla «Po plodovima ćete ih poznati!», toliko…

Izvor: Geopolitika.ru

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!