Свет

О природи Запада

Наиме, да се не лажемо, Хитлер је био пројекат и то чињенице непорециво доказују. За почетак, закључујући по његовој реторици и крунском делу било је јасно да СССР перципира као архетипског непријатеља.

И, заиста је Англоамерима након неутрализације Троцког савршено дошао аутистични Хитлер као инструмент касапљења руског, али и немачког народа. Тај конфликт не да им је одговарао, него оно. Што њихови поступци од средине тридесетих несумњиво потврђују.
Елем, када је Хитлер улазио у Рур и Сар, чиме је флагрантно прекршио Версај, Француска га је могла сломити двадесет пута да је хтела. Просто зато што се радило о технички и по обуци најјачој армији оног доба. Али, ето, некоме је било у интересу да Немци заузму огромну индустријску базу у две индустријски најразвијеније немачке области. Питам се и зашто, хехе.

Потом су ћутали и на Аншлус под изговором да је то воља аустријског народа, што се и могло бранити, јбг. А, о оној срамоти у Чехословачкој и да не причамо. Тада су Хитлеру тек уступили индустријске ресурсе. И, тек од тада немачка војна машинерија започиње са обимним растом. Што и не чуди, јер контрола над Руром и Саром, Аустријом, Судетима, целом Чешком, па и остатком Немачке, која се убрзано реиндустријализовала.

Затим долази до напада на Пољску што вам је брутално исцрпило немачки оклоп и логистику, па потом упркос објави рата, присуствујемо тоталној импотенцији од стране Француза и Британаца који би тада заиста релативно лако могли преорати Немачку. Буквално су могли да се залете и да стрељају Хитлера, јер су војно и и технички били јачи 4:1, будући да се немачка индустрија још није у толикој мери захуктала.

Мада јбг, кључ је био да се овај окрене на исток. Потом, након што је Хитлер заузео Данску, Норвешку, Холандију и Белгију, постало је касно. Мада и у тој фази су Французи и Енеглези били осетно јачи од Немаца, али су зато начинили све једну стратешку грешку и вратило им се како им се вратило. Јер јбг, Хитлер је уз фактор русофобије почивао и на презиру према Версају и цену за то су платили Французи. Да не причам да је нон-стоп симповао Британце не би ли се тако могао комотније окренути на Русе.

Али, заиста, западни савезници су могли минимум три пута до тада прегазити Хитлера, али ништа од тога нису урадили. Па ви закључите зашто?

Ево, да вам помогнем: исцрпљивање Немаца и Руса са циљем свођена обе нације на ирелевантност. Додуше искундачило се то после, али опет, штета је начињена. Немачка је постала колонија и остала је то до дан-данас.

A, чисто да се разумемо, данашњи англо-германски запад уз вазда присутан фактор империјалне префриганости и неоколонијалног менталитета за разлику од прошлости, фура и отворени Сатанизам, па су стога утолико гори. Мислим, погледајте само доделу Гремија, која је баш имала езотеријски карактер, брутално форсирање геополитике понижавања и слично.

С тим, да нам због објективности ваља направити ограду у том правцу да скоро пола трампистичке Америке није на тим подешавањима, али зато читава западна Европа јбг јесте. Погледајте само културолошке наративе које форсирају и све ће вам се само указати. Што би она библијска рекла «По плодовима ћете их познати!», толико…

Извор: Геополитика.ру

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!