Природа и здравље

О неукусној и нездравој храни храброг Новог света глобалиста

Књига о укусној и здравој храни“ коју је уредио Народни комесар прехрамбене индустрије СССР Анастас Микојан објављена је 1939. године. Постала је „библија“ високе совјетске кухиње, недостижни оријентир за сваку жену у СССР-у. Али мало људи се сећа да су 1934. године новине „За прехрамбену индустрију“ објавиле чланак Микојана у којем је формулисао главну идеју совјетске прехрамбене политике: „Као што је мноштво култура ујединило да би се изградио совјетски човек, и храна за овог човека се такође унифицира“. Према легенди Анастас Иванович је лично додао реч „укусно“ наслову књиге. Веровао је да ће управо та реч пробудити апетит код човека и заиста је био пробуђен. У СССР-у су јели изузетно укусну и здраву храну, обраћајући пажњу управо на квалитет, а не на паковање. Сада градитељи Новог храброг света – неоглобалисти – нуде „служећем становништву“ планете неукусну и нездраву храну, умотану у живописне слике екологије, здравог начина живота и декарбонизације. Иако је ова храна смеће или дериват биомасе инсеката, или генерално канибалистичко вештачко месо узгојено из људских ћелија.

Тренд ка коришћењу „иновативне хране“ подржан је трима стубовима. Први је глобално загревање, које професионалци сматрају једноставно цикличним климатским променама на Земљи. Други стуб је потреба за депопулацијом домаћих животиња које болују од разних болести, заражавају човечанство и, уопште, често прде, испуштајући СО2 у атмосферу. Трећи моменат, илузорна претња тоталне глади, коју лукави претварају у стварност. А то, према глобалним сценаристима, може да се спречи само генетским инжењерингом и заменом природних ланаца исхране вештачким.

ПОЧЕТАК – ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНИ УСЕВИ И РАЗНИ ГРИПОВИ

Све је почело појавом генетски модификованих усева, затим су почели да мењају домаће животиње и птице. Епидемије птичјег грипа H5N1, свињског грипа H1N1 и крављег лудила довеле су до оштрог пада броја домаћих животиња. Привремени недостатак меса заменио их је биљним заменама за традиционалне протеинске производе: месо, рибу, млеко и јаја. Затим су коришћене „геномске маказе” које су омогућиле да се у ДНК будуће хране убаце одређени „корисни” ланци, који наводно служе за „јачање имунитета”, а у ствари садрже „конструктор” за промену људског генома. Месо из људских ћелија сада може да се штампа на 3Д штампачу, док чињеница да је реч о чистом канибализму и дехуманизацији произвођачима не смета ни реч „апсолутно“. Они тврде да такво месо боље апсорбује људско тело. И не лажу – није узалуд „Аборџини су појели Кука“ © Владимир Висоцки, а наука сада не ћути о томе: тезе о еколошкој прихватљивости, сварљивости и корисности ове врсте хране се убрзавају. А инсекти се углавном проглашавају корисним.

НЕЗДРАВА ХРАНА СТИЖЕ И У РУСИЈУ ПРЕКО МИНИСТРА ИНДУСТРИЈЕ И ТРГОВИНЕ ДЕНИСА МАНТУРОВА

„Британске научнике“ апсолутно не занимају етичка питања. Никада нису знали да је „знање истинито само када је засновано на моралу“ © Станислав Лем. Недостатак научног морала је олакшан заменом традиционалних вредности сатанистичким „иновативним“ порукама. На пример, 30. септембра, током обраћања нацији, како он то зна и уме, о тектонским променама у западној етици и моралу, председник Владимир Путин је рекао: чисти сатанизам. Његови имплементатори су међународне корпорације „Food Tech“, које су одавно поделиле тржиште и један су од стубова глобалиста у проглашеној депопулацији човечанства. Многи од њих су спремни да активно похрле на руско тржиште, а њихове активности нису ограничене санкцијама. До сада се понашају прикривено, преко руских „заступника“ интереса. Иначе, један од главних лобиста „новог приступа храни“, потпредседник Владе и министар индустрије и трговине Денис Мантуров „засветлио“ је на изложби „Innofood“ у Сочију. Њему се очигледно „нису допале“ Путинове речи.

На изложби руског „Food Tech“ 19. септембра, 11 дана пре него што је председник изрекао горе спомињане речи, Мантуров је рекао да Русија треба да развије производњу производа од биљних протеина и ларви инсеката. Истовремено, „потрошачи треба да промене менталитет у односу на ову храну“. Традиционалне вредности, о којима је председник касније говорио, нису за „потрошаче“, већ за руски народ. Руси било које националности, који чине наш јединствени хиперетнос, како је то рекао велики геополитичар Јосиф Стаљин: „Ја сам Рус грузијске националности“. Са овим се очигледно не слаже министар који води модерну прехрамбену политику и одговоран је за безбедност хране. Он сматра да је време да Русија треба да се приклони производњу „меса“ од црва. То што је таква храна супротна не само одредбама хришћанства и других религија, већ и самој људској природи, министра не занима. Сада, у време одбрамбеног дела СВО – Специјалне војне операције на руским територијама, у оквиру имиџа који ствара себи као о суперпатриоти и „оцу војне економије“, потпредседнику владе Денису Мантурову треба показати „обрнуту страну“, али ово се не дешава. Није тајна да је либерални економски блок наше владе још увек под омађијан глобалистичким курсом, чији су „иновативни производи“ само део.

Ево недавног примера. Дана 6. новембра на сајту „Finmarket.ru“ објављена је порука да ће влада Москве изнајмити инвеститору парцелу од 0,72 хектара у области Ново-Переделкино без тендера, а на адреси: ул. Новоорловскаја, вл. 7 за изградњу погона за производњу „иновативних прехрамбених производа”. Заменик градоначелника Москве за економску политику и имовинско-земљишне односе Владимир Јефимов рекао је: „Као део великог инвестиционог пројекта, на западу престонице ће се појавити истраживачко-производни комплекс за производњу иновативних прехрамбених производа, укључујући здраве и лековите производе. Површина објекта биће око 20 хиљада квадратних метара. Планирани обим инвестиција у стварање предузећа процењује се на више од 1,5 милијарди рубаља. Инвеститор је „ПСК Магистрал Констракшн“, који производи „иновативне прехрамбене производе” по „ауторским технологијама” и њима снабдева продавнице највећих трговинских ланаца широм земље. Према речима Владислава Овчинског, шефа Московског одељења за инвестициону и индустријску политику, ПСК ће производити спортску и здраву храну, биљне напитке, пире од воћа и поврћа, „органске” производе брзе хране и десерте. Међутим, #highlylikely, велика вероватноћа, тешко да је ово „цела листа“ коју треба објавити, јер глобалистичку агенду у Русији још нико није укинуо.

Сви национални циљеви наше земље, упркос СВО који је у току, остају на путу „одрживог развоја“ према нама непријатељски настројених Уједињених нација и не подлежу корекцији. Исто важи и за монетарну и финансијску политику државе, коју чини комбинација „капа“ министра финансија Силуанова и „стабилности инфлације“ шефа Централне банке Набиулине, које је Русији завештао ММФ и Светска банка. Докле год овај глобални тренд траје, грађани земље ће се учити да се хране „иновативном“ храном, мењајући наш генетски код и традицију. Ово је део припреме за наступ Новог чудесног света, у коме ће „људи-слуге“ заувек заборавити на укусну и здраву храну у схватању Анастаса Микојана и сваког од нас.

Аутор: Дмитриј Светин

С руског превео Зоран Милошевић – https://katyusha.org/vojna/o-nevkusnoj-i-nezdorovoj-pishhe-novogo-divnogo-mira-globalistov.html

Извор: Наука и култура

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!