Свет

Нови Светски Поредак није теорија завере, већ пракса завере

Нови Светски Поредак

Иако нема директне везе са Србијом, индиректно утиче на цео свет па и на нас. Зато не можемо а да се не осврнемо на Нови Светски Поредак и сва зла која са собом носи.

Многи, па и Википедија, кажу да је Нови Светски Поредак „теорија завере“. Не бих био једини када бих рекао да је то пракса завере, а у наставку ћу образложити овај став и поткрепити га чињеницама које су свуда око нас. Иза НСП стоје моћна тајна друштва, најмоћнији људи који су на челу највећих држава и мултикомпанија, и њихови планови су нам били непознати до скоро.
Зато је и тешко писати о овој теми и истраживати је, јер је пуна тајни, дезинформација, и полуистина, које су намерно пласиране да би збунили људе. Али када отвориш празан фрижидер а тек је 10. у месецу, јасно ти је да систем не ваља. Већина људи криви тренутну власт, али они су само егзекутори, а налогодавци су управо моћна тајна друштва и организације.

Фото: Printscreen

Шта је Нови Светски Поредак (НСП)

Није лако дефинисати Нови Светски Поредак, можда је најбоље да то урадим кроз примере и циљеве који су познати.
Нови Светски Поредак, на енглеском New World Order – NWO, је пре свега процес. Тај процес траје већ дуго година, и убрзано се приводу крају. Неки би рекли да је почео Наполеоновим ратовима, првим или другим светским, док други кажу да је битан датум пад Берлинског зида односно источног блока, док трећи кажу да је почео нападом 9.11. на куле близнакиње и борбом против светског тероризма (који су управо они и направили, и за то постоје докази). Сви наведени моменти су битне фазе у НСП.

Тај чин напада на близнакиње је можда и најочигледнији пример за тему Нови Светски Поредак.
Како једна власт прави акцију против сопственог народа, да би имали алиби за напад на неку државу. Постоји термин за овакве акције на енглеском False Flag, и заслужује засебан чланак тако да нећу писати о томе овде да не ширим тему превише.

Нови Светски Поредак

Нови Светски Поредак етикетиран је као „теорија завере“ иако је видљив у буквално свему што погледате када се окренете.
Када погледате двоструке стандарде које смо ми срби најбоље осетили на својој кожи читав 20 век, па и раније. Са једне стране Косово проглашава независност, а са друге Република Србска не може то исто, то су двоструки стандарди, односно нови светски поредак. Исто су покушали и на Криму да забране референдум, али се Русија подигла и успела да одбрани свој народ и територију која је одувек њима припадала.
То нема везе са међународним правом и правдом, већ са силом.

Када се бомбардује Србија због увођења демократије, то је Нови Светски Поредак, зашто мало не уводе демократију ти борци за људска права у рецимо Саудијској Арабији где и је и даље на снази шеријат? Мислите да амери не знају да су шиптари криминалци дилери да су препродавали органе?  Зашто таквој банди дају своју државу? Нови Светски Поредак!

Када радите цео месец као роб за 25-30 хиљада то је Нови Светски Поредак. Некада је робовласник морао да брине о свом робу, да му обезбеди смештај, да није гладан, болестан итд. Данас у 21. веку му да „плату“ 25.000 па нека се сналази сам.
Робовласништво никда није укинуто, само је променило облик, а у новом светском поретку много је горе.

Лицемерно се уводе на силу демократија и „људска права“ (скоро) свуда у свету, док деца у Африци умиру од глади. Ако су толико хумани, зашто не помогну том народу, него се маса хране баца. Они нису људи па да будемо хумани?

У последње време чак више и не крију да им је циљ Нови Светски Поредак односно тотална контрола становништва целе планете.

Ево рецимо пример Либије. Пре увођења демократије имали су фантастичне услове за живот. А сада неколико година након убиства Гадафија, имају разорену државу. То вам је Нови Цветски Поредак на делу. Погледајте мало више о томе.

Дакле, Нови Светски Поредак није теорија завере, већ пракса завере. И свако ко тврди да је теорија завере за мене је, или  „користан идиот“, или је део екипе која га спроводи. Када желиш да прикријеш своје злочиначке намере ако они изађу у јавност, само преко својих медија кажеш то је теорија завере и маса људи то тако прихвати. Мејн стрим медији су у власништву ове групе људи и утичу на обликовање јавног мњења.

На „корисне идиоте“ нећу пуно трошити речи, они преносе дезинформације да би испали паметни, и подсмевају се нечему што не разумеју или нису довољно истражили. Више воле да верују њиховом дневнику, а и како не би када то раде озбиљни, богати, и стручни људи већ деценијама. Док се са друге стране људи намерно заглупљују јер се затуцаном и сиромашном масом лакше влада и манипулише.

Зашто и даље возимо аутомобиле на нафту, која је скупа и загађује околину, када су направљени аутомобили који иду на струју, воду, сунчеву енергију, па чак и ваздух? Човечанство је доживело велико стагнирање у напретку и то није без разлога.

Читам ових дана, Алекс Џонс, оснивач сајт infowars.com и велики борац протива ових глобалиста се нашао на њиховом удару. Истовремено су му блокирали фејсбук инстаграм и јутјуб налоге !?
Са друге стран CNN амерички мејн стим медиј, спроводи њихове лажи и пропагандом обликују јавно мњење, и оправдавају своје ратове. Нови Светски Поредак на делу.

Погледајте клип у коме Алекс Џонс прича истину о нашој ситуацији. Овај човек је само због ових изјава већи Србин од многих наших политичара.

Али да кажемо нешто више о циљу новог светског поретка и екипи која стоји иза свега.

Циљ Новог Светског Поретка

Основни циљ НСП је потпуна контрола планете земље. Једна религија, једна држава, восјка, полиција. Једном речју глобализам. Смањивање броја људи на 1 милијарду. То би били неки главни циљеви. Много новца, времена и енергије је уложено у ове циљеве. Да би се они остварили иде се постепено, мањим циљевима и корацима. Неки од циљева је поменуто заглупљивање становништва. Ту су још и уништење свих традиција, националности, друштва генерално, и породице као основне ћелије друштва. То раде кроз промовисање разних нво, ријалитија, хомосексуализма педофилије и осталих накарадних и болесних појава које су некада биле званично болест. Ту су још и гмо храна којом нас трују, вакцине које су под великим знаком питања, запрашивање из авиона разним отровним супстанцама. Ово последње је такође била „теорија завере“ до скоро, када су и званично признали да је било „неких запрашивања“.
И као што је на почетку речено постоји пуно намерних дезинформација тако да је тешко разлучити шта је истина а шта лаж. Сваки од ових циљева би ваљало да се детаљно обради и истражи, али је евидентно и најзаглупљенијем појединцу да систем ради против народа. Човечанство спава, тек понеки појединац говори о овим стварима, док га већина зомбиране масе пљује и етикетира као теоретичара завере.
Када сам причао у својој околини пре 10-15 година да ће бити трећи светски рат у коме ће збрисати више од пола људи на земљи, и тада су ме јако чудно гледали и подсмевали се таквом размишљању јер је било невероватно. САД су са својим сателитима били неприкосновени и са ким би ратовали?
У светлу скорашњих догађаја, више им није смешно, и некако је реално. Сирија је показала да се Русија вратила на светску сцену.

Ако знамо циљ противника, знамо и пут којим ће доћи.

Ово је полазна тачка у свакој теми коју сам даље истраживао, када сам се уверио да је теорија завере заправо пракса завере. Постоји пуно теорија завере које су се показале да су пракса завере.

Сви смо сведоци уништавања културе, традиције, религије, породичних и моралних вредности. И ту нема шта посебно да се пише. Наша дужност је да радимо управо супротно од свега што они желе. Да чувамо и негујемо породицу, децу, религију, традицију, обичаје, историју. Максимално избегавање рата, поготово ми срби јер сваки следећи рат по нас може бити погубан. Што наравно не значи да треба да ћутимо док нас јашу. Може се и у миру ратовати. Заправо ми и јесмо тренутно у рату односно у примирју званично, али незванично тихи рат и мека окупација и геноцид су у пуном јеку.

Екипа моћника која углавном стоји у сенци и вуче конце, можда је најбоље и најдетаљније описана у књизи Комитет 300 Хијерархија Завереника. Ову књигу ћу детаљније описати у неком другом чланку ако вас занима, а сада ћу само поменути неке чланове како би вам дочарао колико су моћна и утицајна организација. Поменућу још и да је књигу написао бивши агент енглеске ми6 који када је наишао на неке информације запрепастио се и даље их истраживао. Прорадила му је савест, и на крају је избачен из службе када су открили шта ради. Прво су као и увек пробали да га поткупе, па су му претили, онда су му подметали бомбе у аутомобил, покушавали су да убију и њега и његову породицу. Ово сам морао да напишем да би читаоци имали у виду важност овог човека и тежина његове борбе. Он је претеча и Сноудена и Асанжа, и мислим да је његов допринос цивилизацији далеко већи.

Нови Светски Поредак Рокфелер

Екипа владара из сенке сама себе назива Олимпијци, и сами себе сматрају боговима са Олимпа. Они су изнад било које нације или вере. Повезује их моћ, утицај, богатство. То је мултинационална компанија чији је главни циљ апсолутна контрола планете и свих њених ресурса.
Ту су и председници скоро свих највећих држава. Председник Америке не може да уђе у најужи избор ако није члан неког њиховог тајног друштва. Ту су још и краљица Енглеске која је у самом врху организације.
Сигурно сте чули за Ротшилде који држе све светске банке, и најбогатија су фамилија на свету. Рокфелери су вам вероватно много више познати. Сорош је такође ту. ЈП Морган такође. Нижи чланови ове зликовачке дружине су власници медија и сви људи који имају имало већи утицај. Битне полуге су још и обавештајне агенције преко којих све даље иде. У последње време су испливали докази да су чак и Лењин и Троцки били њихови агенти. Финансирани су од стране илумината да уведу комунизам у Русију и на тај начин их сруше изнутра. Не само њих него све словенске народе, што даје логичан одговор зашто је комунизам заживео само у словенским земљама, иако је главни идеолог Карл Маркс мрзео словене. Нелогично мало јел да? Али много тога објашњава.

Постоји још пуно полуга моћи, али не знам колико ће то вас занимати, а и овако сам одужио па се плашим да вам можда не буде досадно од превише информација. Не знам колико сте упознати са тематиком и колико вас занима, па бих читаоце замолио за коментар испод овог текста.
Чисто да не пишем даље ако никога не занима. По мени, ово је незаобилазна тема, јер нам ови људи највише кроје судбину. Где год да се крене и шта год да се уради они су ту. Нови Светски Поредак утиче на све нас директно или индиректно и колико год се трудили да не будемо део игре, то је немогуће. Па ако вас тема занима и желели би више да пишемо о томе, оставите коментар.

Извор: srbskenovine.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!