Србија и србске земље

НОВИ СПИСАК ПЕДОФИЛА Саветник полиције: Уз Марину Абрамовић је и ова жена! (ВИДЕО)

Клупко око педофила са естраде и групе око Марине Абрамовић почело је да се одмотава! Данас су саопштена нова имена звери које су умешане у злостављање најмлађе популације!

– Марина Абрамовић у свом уметничком фокусу ставља и децу која су нага – почео је ексклузивну гостовање на Хаппy ТВ, у емисији „Добро јутро Србијо“ са Јованом Јеремић, саветник председника међународне полиције Саша Боројевић.

Боројевић је појаснио и да би се и педофилија, у том маниру, могла сврстати под уметност.

– Када би се педофилија могла сврстати под уметношћу, онда не би постојала мафија у Србији, Европи и свету која се бави елитном проституцијом, педофилијом, трговином органима. Па би онда све то била уметност. Много је данас уметника и на друштвеним мрежама, који каче фотографије полунагих дечака и девојчица, па се тиме ствара инсинуација. Тренутно се у свету се педофилија и злостављање деце подводи под једним законом који ствара покрете, један од њих се зове Хард прогресс који има више од 100.000 чланова а промовише сексуални однос дечака и девојчица, уколико то малишани дозволе. То је парадигма нашег живота и живљења. Није Марина Абрановић једина таква уметница, постoји још једна слична њој – Биљана Ђурђевић – искрено је рекао Боројевић говорећи о горућој теми емисије – Ко су педофили из елите и сфере познатих.

Осврнувши се на тренутак на прошлонедељну тему о сумњивом уметничком раду уметнице Марине Абрамовић и одјека ове теме у медијима попут бомбе, водитељка Јована Јеремић се у емисији ,,Добро јутро Србијо“, на кратко  подсетила са својим гостима још једном о почецима ове контроверзне уметнице која је, након низа спекулација и напада на њену личност и рад, неуспешно покушала да се одбрани.

Водитељка Хаппy ТВ се осврнула на, сада јавности познато, чувено „духовно кување“ Марине Абрамовић, перформанс испуњен крвљу, које је идентично садржају из књиге са апсурдним рецептима које је писала ова уметница. Марина је након тога казала да је у питању била обична вечера за двадесеторо људи, да је храна донирана њеној институцији и да су се гости лепо провели.

– Нисмо јели бебе, и нисмо пили људску крв. Лепо је било – поручила је Марина Абрамовић.

Боројевић је упозорио да је „тај покрет и тај талас су све већи“.

– Сада имате ситуацију да се у парламенту Немачке води расправа да педофилија није заправо педофилија и да не треба тако да је зовемо, већ педосексуал – наглашава он.

На тему ,,Ко су педофили из елите и сфере познатих“ говорили су гости емисије: саветник председника међународне полиције Саша Боројевић и новинар и писац ,,Маријиног закона“ Слободан Јовановић.

Извор: happytv.rs

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!