Мишљења

Нови нацизам-присиле и манипулације људима

Један назови лекар јавно у тв укључењу предложио да се деца која нису вакцинисана обележе жутом ознаком. Подсећа ли вас ово на нешто???

Ово није, наравно, из његове главе већ организована кампања за присилну вакцинацију кроз коју желе да спроведу контролу и тровање људи.

Нацисти (читај сатанисти, комунисти, производи Ватикана и масона) су некада користили оружје. Схватили су да тиме изазивају бунт народа који се уједињује и бори против њих. Мада су и тако постигли оно што сви сатанисти желе а то је хаос и смрт нису успели да покоре свет.

Смислили су нови начин. Путем људске грамзивости и лењости и свих осталих лоших особина успели су да уђу у скоро све владе света и руководе државама тако што су давали велики новац да се спроводе њихове идеје а и придобијали политичаре тако што им дозвољавају и помажу да врше своје мафијашке послове. Све преко леђа угњетениг народа. Довевши корумпиране безпоговорне послушнике на власт који би све учинили да ту и остану успели су да спроведу срамне законе међу којима су и закони о обавезним вакцинацијама. Закони су изгласани (у Србији једногласно) иако се зна да вакцине остављају трајне последице по здравље великог броја деце.

Донети су истовремено у многим земљама. Ја могу да посведочим о Србији и Аустралији. Једна мала земља у Европи и велика, читав континент на другим крају света. У првој родитељи плаћају казне ако дете није шприцано и не може да иде у школу што има за последицу кривичну пријаву јер је основно образовање обавезно. У другој родитељи остају без дечијег додатка и без надокнаде за вртић која за сиромашније може да буде и цео износ што је по прилична сума. У обе земље ови срамни закони погађају само сиромашне. Богати могу да плате казну а у Аустралији и онако не добијају никакву помоћ.
Дакле са присилом је већ започето пре неколико година. Притискају се и врше експерименти и угрожавање живота и здравља само сиромашног и средњег слоја становништва.

Сада се иде корак даље. Измишљају се лажни вируси којима је сврха присилна вакцинација свих људи. Једном када пристанете на уцене увек ће злобници да врше даљи притисак и присулу.

Зашто је њима толико стало да вакцинишу народ? Зашто ми не треба да пристанемо на то?

Прво, чим је нешто присилно значи да није добро. Да је добро нема потребе за силом.

Друго, садржаји вакцина нису тајна. (Бар не ових које су се до сада давале). У њима има живе, алуминијума, разних презерватива, ДНК животиња чак и фетуса беба поред вируса који се убризгавају у нежне дечије организме. Како се убризгава на неприродан начин, директно у ткиво вирус другачије делује на организам и имуни систем не може да се бори против њега. Вирус постаје део нас. Зато оставља трајне последице по неуро систем и зато долази до поремећаја пажње, хипер (претерана), активности , анксиозности (страхови), поремећаја исхране, сна, разних алергија, преосетљивости на тканине, додир, превелике раздражљивости, чак и астме која је у ствари врста алергије и на крају аутизма код оних где је вакцина направила највећу штету. Све су ово модерне болести и бољке са којима се раније нисмо сусретали. Са свим овим има много везе и прекомерно време проведено на разним справама и седење у кући на које нас такође приморавају данас.

Зашто нам то раде?

Одговор је једноставан. Фармацеутска индустрија зарађује на болеснима. У протеклих 50 година а последњих деценија посебно ствари су се окренуле наопачке. Фармацеутска индустрија (у сарадњи са великим бројем лекара, на жалост, који свесно или несвесно учествују у овоме) разбољева људе да би их касније лечила а у ствари их још више разбољева. Вакцина је само део овога.

Даље, како монструми размишљају и иду корак по корак више (запамтите имамо посла са сатанистима) они су нашли начина да залуде људе и потпуно их ставе под своју контролу.

Значи, поменусмо нацисте и шта су желели.- Ропство над човечанством. Данашњи нацисти то полако постижу. Поменута жива и алуминијум су метали и тешки отрови. Они разарају нервни систем. Метали привлаче микро таласе. 5 Г мрежа (као и мреже које сада користимо осим што је слабије зрачење) је микроталасно зрачење јачине која је врло близу оружју. Метали из организма које добијамо кроз вакцину ПРИВЛАЧЕ МИКРО ТАЛАСЕ И ИЗАЗИВАЈУ ХАОС У ТЕЛУ, НЕРВНОМ СИСТЕМУ И МОЗГУ! Ја то свакодневно могу да видим код деце са аутизмом са којом радим. Занимљиво је да су сва та деца зависна од техничких уређаја, телефона и сл. Занимљиво је да хоће и да спроведу дигитализацију у школама и да нас приморавају сада да деца уче од куће и буље у рачунаре сатима. Поред тога су већ навучени на разне игрице. Дакле целог дана ће бити приковани уз техничке справе које зраче а алуминијум ради своје у организму. Штетност дигитализације је погубна и за социјално емотивни развој о чему ћу другом приликом.

Како су видели да успешно могу да нас трују и да већина пристаје на то сада иду на следећу фазу која ће да буде присила свих да приме вакцине и даље забране школовања, куповине, кретања итд уколико не пристајете. Ношење маске није ништа друго до тренирање строгоће и дисциплине, слепе послушности и привикавање на систем ,,ако не то, не може ово” ,,ако ме не слушаш, нећеш да купиш” ,,ако не радиш шта ја кажем бићеш изопштен из друштва”. ,,Ти си роб, ти си послушник, ти си мали црв који не вреди ништа”. ,,Опасан си по друге!” ,,Људи су опасни!” СТРАХ, СТРАХ, СТРАХ И СТРАХ! КОМАНДЕ, КАЗНЕ ПОСЛУШНОСТ!
На шта вас ово подсећа?
Па на нацисте с почетка приче.
Зато, закључујемо, није случајно помињање жутих трака за ,,оне који нису оно што ми наредимо! За оне који нису робови!”

Упамтите, крајњи циљ је чиповање људи. Желе да га спроведу на исти начин као и маске и вакцине. Зато је ово сада припрема за крајњи корак. Зато је важно да се не пристајете ни на маске ни на шприцање. Оба уништавају здравље а намећу нам се као обавеза. Чип (даће Бог да до тога не дође) ако стигну до њега ће нас потпуно покорити и контролисати. Човрчанство ће бити робље мале групе људи. Земља ће бити планета робота од меса и крви. Нису тек онако приказивали такве филмове, само су нас приптемали за то.

Контрола, по њиховим плановима, би се постизала путем чипа, уређаја за праћење и манипулацију и већ поменутих мрежа.

Да ја не измишљам све ово јер и делује као луди сан, можете да погледате на мрежи да се чиповање већ помиње па да чак и постоје рекламе за њих. Кажу: све вам је ту, банковни рачун, социјално осигурање, здравствени картон, само скенирате ко оно паприку у радњи и прегледани сте. Српски ,,бизнисмен” Мишковић говори младима у тв емисији о чипу и како ће то бити лепо, згодно и лако а знамо од кога корумпирана мафија као и политичари добијају наређења.

За све остало смо и сами сведоци свакодневно, мреже се намештају по целом свету иако нико није никада пристао на то, присилно се вакцинише, болести се развијају и шире… НИКАДА ВИШЕ ЗАШТИТЕ И ВАКЦИНА А НИКАДА БОЛЕСНИЈИХ ЉУДИ! Није ли то чудно?

Да не оставимо све тако црно, да видимо шта бисмо могли да урадимо и одбранимо се од овог зла?

1. Вратимо се својој вери, ми православни православљу коју свима препоручујем, остали својој. Молимо се и чинимо онако како наша вера проповеда.

2. Вратимо се природи, здравом животу, здравој исхрани, шетњама, дружењима, породици, смеху.

3. КАЖИМО НЕ! Не мрежи, не вакцини не маскама док не буде касно!

Нас има много више него њих. Запамтимо то! Јачи смо! На правој смо страни! Бог је уз нас! Неће са нас остави сада када је најтеже, Он нас је створио само треба да му се вратимо и победићемо зло.

БОЖЕ ПОМОЗИ!

Изјава лекара с почетка приче: https://mobile.twitter.com/johncardi…/…/1293177331024932864…

Аутор: Невена Татић Карајовић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!