Природа и здравље

Нобелова награда за развој “m-RNA вакцине“ или изазивање VAIDS-а?

Фото: tanjug.rs
2.октобра 2023. године, Бењамин Робертс (Benjamin Roberts) је преко информативне контакт странице “Нобелове награде за мир“, е-поштом написао коментаре, о награђенима; Каталини Карико (Katalin Karikó) и Дру Вајсману (Drew Weissman), за њихов “изузетан подвиг према човечанству“ и “спашавању живота“ m-RNA вакцинама “против Covid-19“.
#
Тајни агент мађарске контра обавештајне службе “Жолт Полак“ је изјавила:
„ствар је у томе што сам 1978.године, када сам почела да радим као истраживач, пронађена, контактирана, и приморана да направим избор. Претили су ми, да ће мој професионални рад бити немогућ због учешћа мог оца у револуцији 1956. године као и због његове „криминалне“ прошлости. Знала сам да је мој отац 1957. године осуђен на условну затворску казну, да је био отпуштен са посла и незапослен четири године. Плашила сам се јер сам знала како систем функционише, па сам потписала документ о запошљавању“
#
“Будући да је оно што сам им послао, унето у поље за коментаре на тој контакат страници, након слања више не могу да вратим написано. Због тога ћу покушати да препричам оно што сам написао, заједно са захтевом да ме позову, са било којим питањима која имају, након онога што сам им проследио. На основу свега изнетог, требало би да имају озбиљна додатна питања или коментаре. Али до овог тренутка, још увек нисам чуо ништа од њих.
Ево чега се сећам да сам им рекао:
Запањен сам и прилично разочаран што сте сматрали прикладним да своју награду доделите Каталини Каринко и Друву Вајсману за њихов рад на технологији m-RNA вакцине против Covid-19 и за „спашавању живота“.
Нема доказа да је овај синтетички лек спасио животе, иако ова тврдња наставља да се гура „до бесконачности“. Желео бих да вам укажем на два документа, која би требало да вас натерају да озбиљно преиспитате свој избор за ову награду. Први документ је припремила “Управа за храну и лекове“ Сједињених Држава на њиховом интерном састанку „презентација саветодавног одбора за вакцине и сродне биолошке производе 22.октобра 2020.“ пред саму примену вакцина.
#
Прикривање! Наш водећи орјентир, документ о “Covid-19“ обдукцији (74% изненадних смртних случајева узрокованих вакцином) цензурисао је водећи медицински часопис “Ланцет“ у року од 24 сата!
#
Документ је насловљен: „ФДА Надзор безбедности вакцине против Covid-19: нацрт радне листе могућих нежељених ефеката’. Овај документ, доступан је на њиховој веб локацији од почетка 2021.године, када сам му приступио и до данас је још увек доступан; у њему су наведена 22 озбиљна нежељена дејства која могу настати услед вакцинације. А у ствари, с обзиром на озбиљност ових стања која настају, превише је учтиво назвати их “нежељеним дејстима“.Требало би их прикладније назвати „стањима која доводе до инвалидитета“, при чему је и „смрт“ једна од наведених.

Тешко да се овом критеријуму може одати признање да је „спасио животе“.

Јер, након примене ових вакцина, ови „нежељени ефекти“ / „онеспособљавајућа здравствена стања“ у стварном животу вакцинисане популације, манифестовали су се оштро и са обесхрабрујућом регуларношћу, само да би их изнова и изнова глупо и непромишљено одбацили као „коморбидитете“.
Ово је баш крајње обмањујуће.

Други документ, који је објавила “Фондација породице Каисер“ (КФФ), а који је преглед података ЦДЦ-а о смртним случајевима повезаним са пандемијом 2021-2022.

Овај документ је насловљен: „проценат смртних случајева од Covid-19 на основу статуса вакцинације, 30 јурисдикција у САД-у, од септембра 2021.до августа 2022. године, старости 18 и више година’. Узгред, овај нови документ магично долази неколико месеци након што сам укорио ЦДЦ због недостатка одговорности, због тога што нису пружили верзију свог високо цењеног ММВР-а који детаљно описује смрт од Covid-19 међу невакцинисаним и вакцинисаним.

Овај рад као графикон, показује да је у јесен 2021.већина смртних случајева од Covid-19 била међу невакцинисаним. Међутим, након активне кампање вакцинације 2021.и почетком 2022. године, када је вакцинисано скоро 70% америчке популације, примећујемо значајан помак, при чему већина смртних случајева није невакцинисана, већ они који су примили своје прво следовање вакцина против Covid-19 [напомена ови субјекти су сматрани само „делимично вакцинисаним“]. Ако су умрли у року од две недеље од примања прве дозе и у року од две недеље од примања друге дозе, класификовани су као „невакцинисани“, овај сумњиви систем класификације значи да је стварни проценат „вакцинисаних смртних случајева“ чак и много већи него што је наведено у табели.

Узето заједно, ова два извора отрежњујућих информација, не остављају сумњу да је ваш одбор за избор добитника Нобелове награде направио велику грешку избором ове две особе за доделу ваше престижне награде. Проналажење ових драгоцених информација захтевало је умерен степен марљивости од мене и претпостављам, да би агенција попут ваше, која се поноси својом супериорношћу, применила већи ниво дубинске ревности приликом прегледа “вакцине против Covid-19“ приликом доделе ваше награде.

Питање је следеће: „Да ли је ваш одбор за Нобелову награду, доносећи свој избор, невољни учесник у операцији дезинформација или сте добро упознати са лако доступним информацијама које сам вам пружио? Моје професионално искуство у научним истраживањима пружа ми прилику да укажем на ову несрећну одлуку са ваше стране.
Хвала вам и не устручавајте се да ме контактирате по овом питању.

Искрено ваш,

Бењамин Робертс B.Sc . MT, ASCP, M. Ac., L. Ac.“

Извор: globalresearch.ca
реаговања:
Превео за сајт Борбу за истину Ненад Н.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!