Србија и србске земље

Нити су то Срби, нити је њих брига за насиље

Фото: ssp.rs

Постоји та нека листа „Србија против насиља“ и та нека жена Мариника Тепић.

И за једно и за друго, и поред најбоље воље, не могу да се начудим како уопште постоји: Ово прво са толиким лицемерјем и бешчашћем. Ово друго без толико образа и поноса, макар за свој одраз у огледалу.

Постојало је то неко камионче, које су ти в.д. Срби, наводни борци против насиља, водали около попут магарца, и са којег се уредно свакојако грактало за микрофон ‘ватало, не би ли се и оно побунило против насиља.

За све време, ево има добрих 6 месеци како се то камионче јаше по Београду ради борбе против насиља, нити једном, дакле НИЈЕДНОМ се из уста тих великих српских јуначина и ненасилника, није чуло:

– Ни слово о насиљу шиптарских терориста и НАТО пакта над Србима на КиМ;

– Ни слово о насиљу разних Шмитова и којекавих ратнохушкача над Србима у Републици Српској и у Федерацији БиХ;

– Ни слово о насиљу и фашистичком прогону Срба у милогорским врлетима Монтенегра;

– Ни слово о насиљу коме су редовно изложени и они малобројни Срби повратници у Републици Српској Крајини;

– Ни слово о насиљу илегалних миграната над Србима и другим грађанима Србије и њиховој имовини на северу;

– Ни слово о преоравању српских гробаља од стране шиптарских силеџија на КиМ;

– Ни слово о насиљу јавних извршитеља над неимаштином српских грађана;

– Ни слово о насиљу над српским језиком, писмом, вером и идентитетом, границама, светињама и историјом, прошлошћу и будућношћу.

НИ СЛОВО.

Јер, нити су то Срби, нити је њих брига за насиље. То је једна лоповска, офуцана и већ виђена, испробана и отерана путујућа свита дворских луда, коју је НАТО окупатор ангажовао за остварење својих циљева. На камиончету.

Међутим, мука је преголема кад мали Ђокица умисли да је Супермен. Тзв. либерална, проЕУропска опозиција Србије, у народу позната као шака јада. Мариника, жена која је својеручно потписала захтев за изгласавање Резолуције о сребреничком „геноциду“ у Парламенту, којим се српски народ проглашава геноцидним народом. Данас та иста бестидна, слаткоречива преваранткиња сматра да је ОНА била разлог окупљања више десетина хиљада људи на улицама, у једном краћем периоду.

Јављају се ту и некакве ћуте, туте, муте, брадате, чупаве, немуште појаве, некакви зеленкасти, зеленовићи, некакве наранџасте чуме, некакви дављеници, некакви транс-толерантни, невиђено бинарно биполарно узнапредовали, а сви они „зачињени“ неким човеком из народа и за народ, који је на камионче свих тих уједињених различитости атерирао директ са јабукове гране из његове авлије.

Осим у њиховом улазу, евентуално улици, сумњам да би ико честит ове њушке препознао, а камоли им имена погодио! Кога ви, отворени мрзитељи српске територијалне целовитости, мислите да представљате? На кога сте се ви, отворени навијачи сецкања српске државности, намерачили? Ко ће за вама, отпадници и изроди српског рода, ићи било куда? Изађите на то камионче, узмите микрофон и прокламујте јасно и гласно своје политичке ставове. Кандидујте своју политику Србије у границама Београдског пашалука, дељења Срба и српске деце на оне вредне да се за њима плаче и на оне за игнорисање и шутирање под тепих. Изјасните се за улазак земље у унију њених вековних душмана, окупатора, узурпатора, лопова, убица и систематског затирања! Изјасните се за улазак земље у НАТО алијансу, крвника српске лозе и сорте без премца и без преседана. Изјасните се за истополне бракове, за усвајање деце од стране истополних „родитеља“, за то да родно-сензитивни монструм од извитопереног српског језика уђе у уџбенике, за сву и сваку срамотну, одурну беду и накарадност, које што јавно, што прикривено прокламујете.  Изјасните се, фуњаре кукавичке, па да се види хоће ли 150 000 душа за вама тада.

Хоће, ал’ 150. За један трамвај, и то да сви фино седну и не гурају се, бисте скупили људи.

Јасно је вама као дан да сте ви омражени изроди свугде, до у обухвату популације која балави над оним србомрсцем Кесићем, кога је неко, успут, још и слагао да је духовит, уместо јадан. Јасно је и нама као дан да скулите поред казана великог кувара напредних помија, не би ли вам бацио коју коску. Ту коску, у виду двоцифреног процента и сходних мандата, глодаћете за говорницом, а репићем послушно и весело махати кад дође час да се гласа за газдин француско немачки план за нож у срце Србије.

Котрља се овом политикантском, предизборном каљугом много љигавих просјака, дужника и робова, али ви…. Ви, еуграЏани, ви сте онај најслузавији испљувак који ово наше тло трпи на себи.

Аутор: Сашка Љубичић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!