Србија и србске земље

Ништа се није променило, издајника је све више

Фото: Тањуг

На нашим србским просторима, некадашњим и данашњим пролетеше векови, али се ништа у понашању људи није променило, као ни у понашању србског олоша, издајника и отпадника од србског народа, Господа Бога и православне вере.

А да би ту своју издају и Богохулење, ти србски отпадници сакрили, они одабраше слуганство према сваком окупатору, који је у србске земље крочио. Нудивши том окупатору, без обзира ко је он и какав је био, своје услуге, верност и своје подаништво, као и мржњу према свим својим претцима. А сем тога, да би се окупатору свидели и доказали, понудише ти србски отпадници и пребези, да одбаце и своју исконску и стару православну и хришћанску веру, као и своје име, те да постану неки нови народ и неки други верници. Уз то, понудише они окупатору, да за рачун окупатора, баш над тим својим дојучерашњим и правоверним сународницима и србима, тој својој исконској и правој браћи и сестрама, чине најбруталније злочине и убиства. А што је сваки окупатор, веома радо прихватао, те их је за почињене злочине над својом дојучерашњом србском браћом и сестрама, увек награђивао са свим оним благом, које је од срба, својом силом и оружјем отимао.

И тако би за време османско – турског и аустроугарског царства, као и за време Карађорђевићевог владања у његовој наказној, неприродној и ђавољој краљевини СХС, а тако би и за време титине и комунистичке диктатуре. На нашу србску жалост, тако је и данас, и то под америчко – енглеском и европском демократском дикататуром, којој припомажу наши стари сународници, ти доказани непријатељи и мрзитељи свега што је србско, и они то, без и мало кајања или стида, бесрамно и данас чине. И то уз нови србски олош, те нове отпаднике и издајнике србског народа и државе, као и издајнике Господа Бога и православне вере. И ти, оводанашњи србски отпадници и издајници, то бесрамно и јавно и то пред целим србским народом, без и мало страха чине, називајући себе, неким европејцима, космоплитама и западним демократама.

И кад се данас, неки разумни и честити србин и родољубац запита: Па зашто муслимански и хрватски политичари у Босни и Херцеговини или у Србији или на Косову и Метохији, на сав бандитизам американаца, енглеза и европљана ћуте ко заливени. Одговор је један и јасан, па сви они, као и нови србски издајници, криминалци и отпадници од народа и Бога, чекају, да западни окупатор, опет од срба отме, сво србско благо, како би га њима у власништво пренео и дао.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!