Русија и руске земље

Никита Михалков: Неприказивање моје емисије о Гејтсовој намери да чипује људе представља цензуру

Никита Михалков

У најновијој емисији из своје ауторске продукције Михалков је изразио сумњу да оснивач Мајкрософта намерава да чипује целокупно становништво планете

(Лента.ру, 2. 5. 2020)

Руски глумац и режисер Никита Михалков обратио се путем свог Јутјуб канала телевизији Русија 24 изразивши жаљење поводом одлуке да се не прикаже најновија емисија његове продукције у којој он говори о жељи милијардера и филантропа Била Гејтса да чипује целокупно светско становништво.

Према Михалковљевом мишљењу, одлука о забрани приказивања његове емисије показује да постоје „неприкосновени“, као о да „истина ником није потребна“. „Жао ми је што се с програма уклања једна од ретких емисија, успут буди речено с огромном гледаношћу, у којима смирено и озбиљно постављамо питања и уједно тражимо одговоре“, изјавио је Михалков, пожаливши се на цензуру.

Режисер је напоменуо да не зна хоће ли се његова ауторска емисија и даље приказивати на наведеној телевизији, приметивши и да је његова емисија изазвала „хистеричан страх“.

Претходно је телевизија Русија 24 донела одлуку да не прокаже најновију емисију из серије ауторских емисије Никите Михалкова Бесогон ТВ под називом „Ко заиста влада?“ («У кого в кармане государство?») , чија је премијера била 1. маја. Вест је објавила агенција ТАСС позивајући се на режисеровог представника за штампу.

У најновијој емисији из своје ауторске продукције режисер је изразио сумњу да оснивач Мајкрософта намерава да чипује целокупно становништво планете.

Са руског посрбило: Стање ствари

Извор: stanjestvari.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!