Црква

Незамисливо отпадништво

Драга браћо и сестре у Христу! Апокалипса се дешава пред нашим очима. Раније је било немогуће замислити да ће се јерусалимски патријарх, заједно са непријатељима Христовим, молити на Гробу Господњем и кувати уље за крунисање свог „антихриста“.

Англиканци нису хришћани, већ сатанисти. У њиховој „цркви“, на чијем је челу краљ, коме је отпадник Теофил скувао и благосиљао уље за крунисање, благосиљају се бракови педера, „пастири“ су педери и лезбејке, итд.

 Какав пад, помућење ума и срца, какво се невиђено отпадништво и издаја Христа дешава у нашој Православној Цркви. Ухватиле су је слуге Антихриста – деца ђавола.

Драга браћо и сестре! Зато је 2005. године светска антихристова масонерија, заједно са лажним патријарсима цариградским Вартоломејом и послаником Руске православне цркве Кирилом (Гундјајевим), збацила легитимног јерусалимског патријарха-исповедника Иринеја, који никада не би предузео такав корак.

Господе Исусе Христе, молитвама Пресвете Богородице и свих Светих, помилуј и спаси Свету Русију, долазећег православног руског цара, сабор и војску Његову! Подари нам ослобођење од јарма јеврејског и победу над ђаволом и његовом војском!

НЕЗАМИСЛИВО ОТПАДНИШТВО…
ЛАЖНИ ПАТРИЈАРХ ЈЕРУСАЛИМА ЈЕ ЗАЈЕДНО СА АНГЛИКАНЦИМА ПРОКУВАО И ОСВЕШТАО УЉЕ ЗА КРУНИСАЊЕ.

Јерусалимски лажни патријарх Теофил освештао је у Храму Гроба Господњег уље којим ће поглавар сатанске конгрегације – англиканске „цркве“ – краљ Велике Британије Чарлс III бити помазан за краља, преноси прес-служба Бакингемске палате.

image.png
https://3rm.info/uploads/posts/2023-03/1679022814_1679022833.jpg

Англикански „архиепископ“ у Јерусалиму Хосам Наум присуствовао је специјалној церемонији освећења уља у Цркви Гроба Господњег у Јерусалиму.

image.png

https://3rm.info/uploads/posts/2023-03/1679022778_1679022820.jpg

Занимљиво је да су за производњу уља коришћене маслине сакупљене из два врта на Маслинској гори, у манастиру Марије Магдалене и манастиру Вознесења. Манастир Марије Магдалене је место сахране баке краља Чарлса, принцезе Алисе од Грчке.

Коментаришући догађај, кентерберијски архиепископ је посебно захвалио патријарху Теофилу „што је обезбедио ово уље за крунисање , које одражава личну везу краљеве породице са Светом земљом и његову велику бригу за њене народе“. Он је напоменуо да је од самог почетка планирања крунисања желео „да се ново крунско уље прави од маслиновог уља са Маслинске горе“ .

Према речима надбискупа, чињеница да се уље прави од маслина са Маслинске горе „показује дубоку историјску везу између крунисања, Библије и Свете земље“.

„Од древних краљева до данас, монарси су помазани уљем са овог светог места. Док се припремамо за помазање краља и краљице супруге , молим се да их Свети Дух води и ојача“, рекао је „надбискуп“ из Кентерберија.

Бакингемска палата након крунисања британског краља Чарлса III планира да своју супругу Камилу званично назове краљицом, а не краљицом супругом. Крунисање Карла III одржаће се 6. маја 2023. године. На церемонији ће бити приказан најстарији артефакт владајуће краљевске династије Виндзор – сребрна крунишна кашика из 13. века.

Извор: https://3rm.info/main/91882-nemyslimoe-apokalipsis-ierusalimskij-lzhepatriarh-vmeste-s-anglikanami-svaril-i-osvjatil-maslo-dlja-koronacii.html

Превод и припрема: НИКО ИСХА – NIKA

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!