Русија и руске земље

Немачка је већ ишла тенковима на Русију, али то се завршило руским тенковима у Берлину

Посланик Бундестага Петер Бистрон: Немачка да одустане од актуелне политике према Украјини

Он је навео да је Немачка већ покушала да иде тенковима на Русију, али да се то завршило руским тенковима у Берлину.

„Заузимате интересантан приступ, немачки тенкови против Русије у Украјни. Узгред буди речено, ваше деде су то већ покушале са Мелником и Бандером и какав је резутат? Невиђена патња, милиони мртвих на обе стране и на крају, руски тенкови су овде у Берлину. Два тенка стоје испред Бундестага!“, рекао је Бистром и додао “Тога би требало да се сетите сваког јутра”.
Бистрон је истакао да спољна политика не подразумева слање тенкова, већ дипломатију и тражење компромиса.


“Нажалост, сви који су у овом дому прошле године подржали овај приступ, били су гадно оклеветани. Свако ко се залагао за немачке интересе оклеветан је као Путинова ку.ва. Свако ко је гурао америчке интересе постао је спасилац Украјине. Ни једно, ни друго није тачно”, рекао је посланик АфД-а.
Он је додао да Русија има преко 10.000 тенкова, као и да може да мобилише два милиона људи, “а 200 тенкова ‘мардер’ или неких других неће направити велику разлику”.
“Овај сукоб се не може добити војним путем”, рекао је Бистрон, али додао да ипак постоји победник.
“САД геополитички побеђују. Прошириле су своју сферу утицаја до границе Русије. Међутим, и економски побеђују. Имају користи од санкција и испорука оружја. Да ли сте знали да Американци своје оружје изнајмљују Украјини? Једини проблем је у томе што је Украјина шворц, уопште нема пара”, саопштио је он.
Посланик десничарског АфД-а указао је да Вашингтон врши притисак на Европску унију да би је натерали да плате Украјини.

“Али они не раде само то, већ желе да им дамо новац, уместо да га позајмимо. Желе да се то ради, ако је могуће, аутоматски у месечним ратама, а целу ствар треба заташкати”, рекао је Бистрон.
Међутим, истакао је, упркос пропаганди и покушају заташкавања, “већина Немаца не жели овај рат” и додао да то захтевају централноевропске државе, НАТО и америчка амбасада.
“Дошли смо дотле, да ЦДУ и ЦСУ немачком Бундестагу предлажу да испуни захтеве НАТО-а и америчке амбасаде. Поштоване колеге, не треба да имате било какву обавезу према према НАТО-у и амбасади САД, али ни према америчким компанијама које производе оружје. Треба да будете окренути немачким грађанима. Грађани Немачке не желе овај рат. Не желе ову ескалацију. Не желе ове испоруке оружја”, поручио је Бистрон.

Извор: НСПМ – РТ

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!