Природа и здравље

Неке вакцине иза којих стоји Бил Гејтс убијају и шире заразе које тобоже сузбијају

Бил Гејтс и смрт

УЛАЖЕ МИЛИЈАРДЕ У УСПОСТАВЉАЊЕ ДИКТАТОРСКЕ КОНТРОЛЕ НАД ГЛОБАЛНИМ ЗДРАВСТВОМ

ВАКЦИНЕ за Била Гejтса представљају стратешку филантропију која храни многе његове компаније везане за вакцину (укључујући Мајкрософтову амбицију да контролише предузеће за глобалну идентификацију о вакцинацији) и даје му диктаторску контролу глобалне здравствене политике.

Чини се да је Гejтесова опседнутост вакцинама подстакнутa убеђењем да он може да спасе свет технологијом.

Обећавајући свој удео у износу од 450 милиона долара од укупно 1,2 милијарде долара за искорењивање полио, Гејтс је преузео контролу над Индијском националном техничком саветодавном групом за имунизацију (НТАГИ) која је одредила до 50 доза полио вакцине као преклапање са програмом имунизације деци старости до пет година.

Индијски доктори криве Гејтсову кампању за разорну епидемију акутне парализе, полиоидне парализе (НПАФП) која је између 2000. и 2017парализовала 490.000 деце изнад очекиваних стопа.

У 2017. години, индијска влада је сторнирала Гејтсов режим вакцинације и затражила од Гејтса са са својом  политиком вакцинације да напусте Индију.

Стопе НПАФП-а нагло су пале.

У 2017. години Светска здравствена организација (СЗО) нерадо је признала да је глобална експлозија у полиоу претежно врста вакцине. Најстрашније епидемије у Конгу, Авганистану и на Филипинима повезане су са вакцинама.

У ствари, до 2018. године 70% случајева глобалног полио оболелих је од вируса из вакцине.

У 2014. години Фондација Гејтс финансирала је тестове експерименталних ХПВ вакцина, које су развили ГлакоСмитКлајн (ГСК) и Мерк, на 23.000 младих девојака из удаљених индијских провинција.

Отприлике 1.200 њих имало је тешке пратеће ефекте, укључујући пад имунитета и поремећаје плодности. Седам их је умрло.

Истраге индијске владе оптужују истраживаче које финансира Гејтс да су починили велика етичка огршења: вршили притисак на рањиве сеоске девојке на суђењу, малтретирали родитеље, кривотворили обрасце за пристанак и одбијали медицинску негу повређеним девојчицама. Случај је сада на Врховном суду те земље.

У 2010. години Фондација Гејтс финансирала је фазу 3 испитивања ГСК-ове експерименталне вакцине против маларије, убивши 151 афричко новорођенче и узрокујући озбиљне штетне ефекте, укључујући парализе, дрхтавицу и фебрилне конвулзије код 1.048 од 5.949 деце.

Током Гејтсове кампање MenAfriVac 2002. у подсахарској Африци, његови оперативци присилно су вакцинисали хиљаде афричке деце против менингитиса.

Око 50 од 500 вакцинисане деце је парализовано.

Некадашњи виши економиста Нелсона Манделе, професор Патрик Бонд, описује Гејтсову филантропску праксу као „безобзирну и неморалну.“

У 2010. години Гејтс је за Светску здравствену организацију (СЗО) издвојио 10 милијарди долара рекавши: „Морамо ово да учинимо деценијом вакцина.“

Месец дана касније, Гејтс је у Тед Ток-шоу рекао да би нове вакцине „могле да смање популацију“.

У 2014. години Кенијско удружење католичких лекара оптужило је СЗО да хемијски стерилизује милионе кенијских жена у кампањи вакцине против тетануса.

Независне лабораторије пронашле су формулу стерилности у свакој испитиваној вакцини. Након што је негирала оптужбе, СЗО је коначно признала да већ деценију развија вакцине против стерилности. Сличне оптужбе стигле су и из Танзаније, Никарагве, Мексика и Филипина.

Студија из 2017. показала је да популарна ДТП вакцина СЗО убија више афричке деце него болести које би требало да спречава.

Вакцинисане девојке биле су изложене 10 пута већој смртности од деце која нису примила вакцину. СЗО је одбила да повуче смртоносне вакцине на које се присиљава десетине милиона афричке деце годишње.

Глобални заговорници јавног здравља широм света оптужују Гејтса да управља агендом СЗО са пројектима за које је доказано да не сузбијају изворе заразних болести: чиста вода, хигијена, исхрана и економски развој.

Фондација Гејтс троши око 650 милиона долара на ове области од свог буџета од пет милијарди долара. Кажу да је преусмерио ресурсе агенција да служи његовој личној филозофији да „добро здравље долази само кроз шприц“.

Поред тога што користи своју филантропију за контролу СЗО, УНИЦЕФ, ГАВИ и ПАТХ, Гејтс финансира приватну фармацеутску компанију која производи вакцине, а уз то 12 фармацеутских компанија донира 50 милиона долара како би убрзао развој вакцине против коронавируса.

У својим последњим медијским иступима Гејтс демонстрира увереност да ће му криза Covid-19 сада пружити прилику да прошири своје диктаторске програме на вакцину и за америчку децу.

(The original source of this article is Children’s Health Defense

        Copyright © Robert F. Kennedy Jr, Children’s Health Defense, 2020)

Извор: fakti.org

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!