Srbija i srbske zemlje

Nebojša Jović: Dogovorena predaja

 Foto: rtvbn.com

Aleksandre Vučiću, Igore Simiću, Gorane Rakiću, Dalibore Jevtiću, Aleksandre Spiriću, svima vama ostalima koji ste pretili i pozivali viber pozivom i porukama narod da napusti Kosovo i Metohiju 26.5.

Svima vama koji ste ispraznili sever, iako ste znali da će Albanci to iskoristiti za okupaciju preostalih institucija naših…sve vam žalosno*****!

Za svaki stres, za nervni slom i dece i odraslih kojima zdravlje i psihu lomite decenijskim izdajama, sirenama i prodajama vašim, za svaku suzu deteta koje su danas u paničnom strahu prosuli, dok su ih dede, ujaci i stričevi u obezglavljenoj panici jurnjavom iz škola i vrtića uzimali jer ste im roditelje ,,prisilnom mobilizacijom” na sektaško okupljanje u Beogradu sproveli…po sto puta vam sve žalosno *****!

Znali ste za ovaj scenario! Unapred ste rekli ,,svojim ljudima’’ da ostave dokumenta, pečate, ključeve i da napuste zgrade kada albanci dođu!

Isto ste uradili kada ste igranku oko hapšenja retardiranog Đurića inscenirali i sa Albancima dogovorili. Čime ste ugrozili živote ali i ponizili hrabre momke koji su mogli da ,,pojedu” sve tzv. specijalce koji su dotičnog hapsili.

Ali ne…i tada ste momcima rekli ,,niko da ne ulazi u sukob sa specijalcima već samo ruke u vis svi dignite”!

Pa tako ,,komandant” Civilne zaštite Stevo Pavićević, umesto da Đurića brani, mirno mu saopštava ,,Došli su”! Nakon čega ROSU, bez ikakvog otpora upada i počinje da tuče, maltretira, ponižava, sve u sali i ispred sale prisutne!

Vašim dogovorom sa Kurtijem ste narod sa barikada povukli i ROSU na severu ostavili.

Vašim dogovorom sa Kurtijem ste narod povukli, a vojne baze na severu ostavili.

Vašim dogovorom sa Kurtijem ste narod povukli, a čitav Sever u okruženju albanskih specijalaca, novih baza i kontrolnih punktova ostavili.

I sada ste narod sa severa povukli, kako bi Kurti neometano na sever zgazio i preostale institucija nam okupirao.

Današnjim scenariom sve ste granice prešli. Pokazali da vam ništa nije sveto. Ali…kako mnogo puta rekoh, niste samo vi krivi. Krivi smo i mi koji vam sve to dopuštamo, a da vam se nismo prethodno **** ******!

U svakom slučaju, ako već do sada to nismo uradili, sada, po povratku vašem, moraćemo sa vama u oči da se susretnemo!

I na sve prljave igre i izdaje vaše, ali i na ugrožavanje nas i porodica naših, tačku stavimo!

Izvor: POKRET ZA ODBRANU KOSOVA I METOHIJE

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!