Србија и србске земље

НЕ разоружавању Србије! Разоружати оне који чувају АV-a!

Трагедија на Врачару је још увек жива рана у народу, оплакивање одјекује на далеко у свим Србима, а “председник“ државе већ, на трећи дан од овог страховитог догађаја, доноси измену закона о ношењу оружја – као да је ЦИЉ за све што се десило, био:  РАЗОРУЖАТИ СРБИЈУ!

И AV то отворено признаје ! Оштрим, мафијашким тоном који је доказано криминалан ( https://borbazaistinu.rs/vucic-tragedijom-u-skoli-pokusava-da-prikrije-clanak-o-njemu-u-nytimes-a/  ), овај психопата, сада понижава целу нацију која је увек била наоружана и никад није ишла против сопствене деце.

Уосталом, сви светски медији су подвукли чињеницу да је Србија једна од земаља с највећим бројем оружја и с врло малим бројем масовних убиства. У рукама 100 Американаца у САД -y,  има 120,5 ватреног оружја – дакле на сваког пунолетног Американца долази више него једно ватрено оружје у својини; у Јемену има 52,8 /100 Јеменаца и код нас и у ЦГ има 39,1 на сто Срба. Ми смо трећи на свету по броју оружја у приватној својини (извор: Small Arms Survey -Aaron Karp). Зачудо, EuroNews / Европске Новости, на исти дан кад AV мења закон, доносе опширне информације и интервју о овој теми y Srbiji. Из статистика се јасно види да је наш народ од 2012. године лагано разоружаван:

-те године, 2012., било је 1’200’000 регистрованог ватреног оружја у Србији

-2017. је нешто мало смањено на  1’190’000

-2018.је остало 920 000

-а 2023. према   767’000 а не 500’000 како каже ав (Извор: oruzje.com , AV — Aaron Karp)

У статистикама о броју смртних случајева од ватреног оружја, видимо да оне земље где је социјална неправда највећа – да ту има највише мртвих: Бразил је на првом месту (ту богати умиру од страха а сиромашни од немаштине) – на другом су САД ! Нас нема нигде :

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/gun-deaths-by-country

Mи смо здрав народ. Имамо Љубав и Милосрђе. Знамо још шта је Правда и Истина. Не дајмо да нас крече њиховим бојама…

Сасвим је јасно из ових података да не постоје никакви оправдани разлози за разоружавање Србије. Разлози могу бити само политички и слуга Запада, AV, их извршава у њихову корист.

С обзиром на везу AV-а и његових одвратних слуга с мафијашима, свашта се може предпоставити – може бити сасвим вероватно и оно што је незамисливо: да су ове наше страховите трагедије исцениране, по наредби мафијаша с врха државе. То не би било ништа ново нити оригинално.  Нису ли Фалканд острва нападнута с намером да се аргентиски народ заслепи пред еминентним економским колапсом? И Bill Clinton скривао своје ванбрачна злодела, тако што је користио рат у Босни, да скрене с теме Lewinsky која је опчињавала Американце. Nicolas Sarkozy је скривао финанцирање своје кампање гадафијевим новцем, тиме што је бомбардовао Либију… Зашто наш балкански мафијаш не би могао ха то да се угледа? Па он је тапшао Clintona-а по рамену… његов модус операнди му је за сигурно био пример.

Осим свега тога, има превише грешки у њиховој причи :

-прва вест је била да је К.К. био под утицајем дрога; два дана касније тестови за илегалне дроге су били НЕГАТИВНИ и лаж је извирила a до данас не знамо, оно најважније : да ли су и легалне дроге као амфетамин за лечење хиперактивности код деце, био позитиван ? ова дрога има ефекат кокаина, морфина и хероина: губљење моралних вредности ! A, и, антидепресори, неуролептици, тpанкилајзери из фамилије бенцодијацепина … могу сви да претворе невино дете у убицу
-рекли су да K.K. има 14 година – и то је била лаж, јер дете није напунило 14.есту годину

-слика која се нашла у медијима, јесте слика неког детета из Румуније ! Поред свих слика доступних на Интернету… ? Зар та медијска маниоулација није криминална? Која је њена сврха ? Дете се мора штити од медија – брисање црта лица би било довољно – зашто фалсификовати податке? Докле је фалсификација наше државе дозвољена? Ово личи на манипулације наших државних органа када су се чак усудили да сниме лажни видео како би доказали кривицу бака-Цоке, жене која је упуцала њиховог мафијаша :

http://www.kmnovine.com/2018/09/baka-stojanka.html

-одакле на листи за одстрел имена деце која нису ни знала К.К. ? Ко је саставио ову “његову“ листу ?

-рекли су нам да је дете К.К вежбао с оцем како да пуца ! Али, деца не смеју у те сале – одговор стручњака! Ко је научио овог малог да пуца? Неће нам нико рећи ? Да није неко из МУП-а ?

-како је дете К.К. “после пуцњаве“ само позвало полицију ? по договору ? није требало да бежи?

….

Овде сада и није важно ко је други починиоц масивног стрељања код Младеновца.

Jедино je важно да имамо мафијашког председника који нас третира као непријатеље – AV нам руши објекте, ноћу, по Београду што је јавно признао, зажалећи само да није по дану с багером сâм срушио оно што је хтео; AV нам краде Косово; AV дозвољава да нам децу упуцавају по КиМ, да нам туку старце, краду имовину… AV нам цепа земљу и сад нас РАЗОРУЖАВА ! Прво је разоружао Србе с КиМ! Tо све што је радио с њима, сада хоће да понови на нама.

Страшна мржња се чује у свакој његовој речи – тај мафијаш је опасан, људи ! Видите како третира наше новинаре ?! Ни питање не може да му се постави. Он умишља у својој психопатији подржаној од стране западних сатаниста да може да нас докрајчи.

Браћо и сестре, овај мафијаш мора да устукне и да се затвори или на психијатрију или у затвор – да му се суди!

“Нека борба буде непрестана“

Др мед Јасмина Вучић-Пеев

у срБској 7531-ој години, у цветњу, 5-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!