Природа и здравље

НЕ ПОСТОЈИ ЕПИДЕМИЈА КОРОНАВИРУСА: Тврди њемачки лијечник др. мед. Claus Köhnlein (ВИДЕО)

Claus Köhnlein

Коронавирус медијска хистерија је постала наша дневна доза страха. Бар код оних који гледају mainstream медије и слијепо им вјерују. Ријетки, у које спада и наш портал Логично, желе чути и пренијети другу страну медаље.

Желимо знати све. О каквом се вирусу ради, колико је опасан и како се може помоћи пацијентима који због њега оболе? Пристајемо бити медијска црна овца, јер у данашње вријеме изманипулирано стадо неријетко трчи према провалији, а да тога није свјесно.

Док пишемо овај текст, према службеним податцима до сада је од коронавируса умрло 30.865 особа у свијету, а од тога у Италији 10.023 особе. Зашто је у Италији велика смртност још нитко не може са стопостотном сигурношћу рећи, међутим чињеница да у односу на друге земље у Италији нешто не штима.

Након што смо јучер објавили три одлична питања др. мед. Лидије Гајски, данас вам доносимо интересантан видео др. мед. Claus Köhnlein, којег је превела Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију из Србије. Њемачки лијечник врло отворено и самоувјерено износи детаље о коронавирусу и терапији која се данас примјењује. Осуђује панику која се ствара, али и тестове који, према њему, нису превише поуздани и дају 50% лажних позитивних резултата.

Claus Köhnlein, као и други интелектуално поштени лијечници и знанственици објашњава да још није могуће утврдити стварну стопу смртности коронавируса, пошто је за такво што потребно пуно више тестова, обољелих и преминулих. Али према њему, засигурно се не ради о новој епидемији.

Када се тестирање не би радило, живот би био као и прије. Не бих се виђела никаква повећана смртност. Овђе доиста нема што да се види. У овом тренутку се баш ништа не догађа. У градској болници имамо 20 кревета интензивне његе и сад чекамо првог пацијента, али нитко неће стићи у то сам сигуран.

Читао сам знанствени часопис The Lancet. Ради се о једном од најугледнијих медицинских часописа у којем сам пао на извјештај о педесетогодишњем пацијенту који је оболио од короне. Почело је с кашљањем, дрхтавицом, температуром, исцрпљеношћу, отежаним дисањем.

Пацијент је лијечен високим дозама:

  1. Methylprednisolona тј. високим дозама кортизона од 600 мг
  2. Moxifloxacinom, врло јаким антибиотиком
  3. Затим Лопинавиром и Ритонавиром, два лијека који се користе код терапије против ХИВ-а, врло токсичним тварима
  4. Интерфероном који слаби имунитет
  5. И још једним антибиотиком широког спектра

То је све довело да је педесетогодишњи пацијент преминуо. Према мом мишљењу, та терапија је била лош поступак и убила је пацијента. Све је то учињено због страха. Дали су му кортизон јер је тешко дисао. Након кортизона у почетку му је било боље јер је упална реакција успорена, али то није реакција која нам треба. Температура пада, пацијенту је привремено боље, може мало боље да дише, али то може да има смртоносни исход, као што смо виђели у овом случају.” тврди њемачки лијечник.

Claus Köhnlein се боји да су у Италији лијечили пацијенте на идентичан начин, те наставља:

“Нисам у Италији и не могу да видим медицинску документацију, али ако тако нешто пише у Ланцету, претпостављам да лијечници ради по том протоколу. И то је права опасност која пријети. Лијечници раде по овом протоколу и тиме, да тако кажемо, овом терапијом узрокују већу смртност, тако да цијела ситуација изгледа пуно опаснија. Што се правне стране тиче, они се увијек држе сигурности. Ако тако раде, а пацијент им након тога премине, они нису учинили никакву грешку. Али, ако нису ништа учинили, а пацијент им након тога умре, онда имају проблем.

Из истог разлога су и политичари у истом положају и због тога реагирају пренаглашено, јер би у противном врло брзо изгубили своје положаје када би урадили премало. Ако преузимају све мјере, као што се сада ради, онда су урадили све како треба против епидемије која није ни постојала и тако неће изгубити своју столицу и Jens Spahn ће постати канцелар (шали се Claus, а можда и не).

Да закључимо. Mainstream медији ће и даље стварати панику и свакодневно бројати жртве, а политичари ће им у томе помагати својим одлукама због страха, како је навео Claus Köhnlein. Поштене и способне домаће лијечнике и знанственике свих држава Балкана ћемо пратити и преносити.

Будите сигурни да на расплет догађаја нећемо дуго чекати. Ово лудило ће се завршити и доћи ће вријеме свођења рачуна када ће статистички податци освијетлити праву истину. Тада ћемо све сазнати и нитко ништа неће моћи прикрити. Већ можемо претпоставити сљедећи корак након коронавируса. Стварни господарски слом ће бити ново плодно тло за ширење панике. Многи ће изгубити радно мјесто, станове, куће, земљишта и своја подузећа. Банке ће вјеројатно “заграбити” вашу уштеђевину преко 100.000 € како би се спасиле. Али отом-потом, то је већ нова тема за коју смо спремни.

Додатак редакције

Сваки чланак који објавимо у име редакције, морамо добро провјерити. Погледамо разне изворе ако некога цитирамо. Желимо стећи дојам о кредибилитету особе. Claus Köhnleina смо гуглали сат времена и пронашли додатне интересантне информације.

Овај лијечник објашњава да се тестирање и изолација у Кини и Италији у потпуности темеље на правилима америчког CDC-a (Centers for Disease Control and Prevention).. Сваки нови случај коронавируса захтјева изолацију и парализу свега. Због тога Claus Köhnleina никада није хтио приступити тесту на коронавирус, јер би му одмах затворили лијечнички кабинет. Правило америчког CDC-а у случају епидемије се користи у скоро свим земљама свијета. CDC га је “поклонио” свима. Овај протокол је створен на приватном Универзитету John Hopkins коме је фондација Bill Gatesa поклонила 20 милијуна долара. Ниште не прејудицирамо, ал’ нек се зна.

Циљ PCR тестирања

Claus Köhnlein, такођер тврди да је PCR тест одговоран за панику. Да нема овог теста, епидемија не би ни постојала, те наводи један класичан примјер. Ако у његов кабинет дође особа с упалом плућа, она ће из њега изаћи с дијагнозом упале плућа. Али, ако се направи PCR тест који покаже да пацијент има коронавирус, тада ће пацијент из кабинета изаћи као обољели од коронавируса – за потпуно идентичну клиничку слику.

За број преминулих у Кини сматра да се ради о смијешним бројевима у односу на 40 милијуна особа, што се може провјерити с прошлим годинама када је смртност од упале плућа била идентична, ако не и мања (ово ћемо провјерити). Такођер сматра да су кинеске власти преварене од стране знанственика који су их заплашили епидемијом и натјерали их на блокаду људи и господарства.

Све док се врши PCR тестирање, бројке ће се свакодневно повећавати, јер особе које су јучер умирале од упале плућа, сада умиру од коронавируса.

Као што смо већ горе навели, те чињенице се неће моћи прикрити, јер ће се у статистикама вишеструко смањити број мртвих од упале плућа у односи на прошле године, тврди Claus Köhnlein, а Логично ће то темељито провјерити када дође вријеме.

Извор: zdravljeipriroda.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!