Србија и србске земље

Не подиже се наталитет са социјалном помоћи

Фото: Instagram/@buducnostsrbijeav

Не подиже се наталитет са 300 хиљада динара социјалне помоћи.

Наталитет се подиже тако што градиш државу у којој ће родитељи моћи својој беби да зараде 300 000 динара месечно, а не да раде за 30 000 и висе на шалтеру за једнократну помоћ коју неће моћи да растегну ни до бебиног петог месеца. Тако што урадиш да пелене и кревеци појефтине за 50, а не тако што поскупе за 100%. Тако што омогућиш јефтине вртиће и бесплатне књиге. Тако што родитељима уплатиш по 20 000 евра стварне помоћи, као што дајеш страним „инвеститорима“ робовласницима, јер и родитељи инвестирају у будућност и живот земље. Тако што их ослободиш неких пореза и намета да би могли да живну, а не да одлазе у банку по кредит и да због рате штеде на храни… Тако што у земљи која је девастирана белом кугом мајкама буквално даш месечну плату пар година због подизања детета или деце.

Тако што забраниш да страни и домаћи робовласници питају младу жену која тражи посао да ли планира да рађа и да јој бране да рађа… Тако што не планираш да над децом спроводиш медицинске експерименте неиспитаним вакцинама. Тако што не планираш да доведеш Рио Тинто троваче да деци отрују ваздух и воду и направе од њих онколошке пацијенте. Тако што ствараш друштво у коме ће деца после завршене школе бити поштовани људи на пристојним пословима, а не да носе пелене по робовласничким фабрикама и да их странци у сопственој земљи шутирају у задњицу и узимају им пасоше као робовима. Тако што системски промовишеш лепоту живота, породице, рађања, а не педерастију, истополне бракове и да једеш роштиљ код председнице Владе која те части јер је неким чудом направила сина…

И има ту још доста тога што би озбиљан државник требало да ради у стварној борби против беле куге и на подизању наталитета. Али кад се нема план и нико и не жели да га направи, онда је лакше изигравати државника и пред изборе подмићивати и продавати маглу пензионерима и младима. Бојим се да ће, ако му лоше крену анкете, Боже ми опрости, да почне да нуди и пензионерима по 200 000 динара да добију још једно дете.

Јер све за власт, све за „наталитет“.

Аутор: Марко Радуловић

Извор: Фејсбук

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!