Природа и здравље

Не дозволите да вас боду са нечим о чему ништа не знате

Како да останете живи током великог глобалног ресета?

Међутим постоји и алтернативна прича у овој глобалној стратегији. Ево како изгледа.

Стварање псеудо-вакцине испод димне завесе тако згодног вируса креира други вирусни препарат са максималном стопом смртности до 90% и периодом инкубације од 6 месеци до годину дана. Нови вирус се неће преносити капљицама у ваздуху ради контроле његовог ширења, већ овај препарат у свом саставу треба да има супстанцу која брзо и потпуно ублажава симптопме вируса који је мамац. Вакцинисани људи ће бити срећни и говориће својој родбини ,,Све је супер, вакцинисао сам се и нема проблема“, али након 180 до 360 дана долази до смртоносног исхода.

Вакцинација ће бити усмерена само тамо где је потребно смањити број становника, јер ће врху требати војска услужних радника и оставиће процењени износ људи. За њих ће се пустити верзија чисте вакцине која неће садржати нови смртоносни вирус, поготову што се ово у мањем обиму већ десило. Да ли се сећате ове вести из 2009. године?

Власт Немачке је купила ВИП вакцину против свињског грипа, али прљава, неелитна инјекција ће оштетити одређене органе и системе тела, који ће се постепено погоршавати у року од 6 месеци до годину дана, а онда следи следећа фаза: Утилизација. Широм света дневно умире 10, 50, 100 хиљада људи, наводно због вируса који је за годину дана мутирао и тиме се легализује уништавање једног дела светске популације. Уосталом, на то су нас упозорили. Свет након пандемије неће бити исти. Шта ће це тачно променити по Вашем мишљењу?

Мислим да постоји упозорење да морамо да се темељно припремимо за следећу велику пандемију, јер ће она бити озбиљна. У овом сценарију се лешеви не сахрањују, већ због страха контаминације се хиљаде спаљују. Када се светска популација сведе на милијарду или мање, најављује се и проналазак ефикасних вакцина и њихово брзо ширење. Људи поново чекају у реду, али сада ће све бити искрено, инјекција ће нормално радити када се заврши са жртвовањем и остане процењен број људи. Затим се започиње преобликовање економског опоравка мапе света. Након једне глобалне катастрофе свим земљама се нуди да се добровољно уједине у јединствен систем ради поједностављивања контроле над светом. Једна светска влада, једна дигитална валута, обједињени систем контроле.

И сада када смо вам показали оба завршетка приче у овој глобалној игри, ви можете да изаберете трећи који ће вама да одговара. За то треба да урадите само две ствари. Прво, не дозволите да вас боду са нечим о чему ништа не знате. Друго, поделите овај видео са најмање 4 пријатеља. Хвала што нисте равнодушни, захваљујем на гледању и избору, јер само заједно можемо упозорити људе да би о свему размислили. Чувајте се!

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!