Свет

Научници са Харварда тврде да је корона-епидемија у Вухану почела још у августу 2019.

ДО „ДОКАЗА“ ДОШЛИ АНАЛИЗОМ СНИМАКА СА ПАРКИНГА БОЛНИЦА И САДРЖАЈА МРЕЖЕ БАИДУ

* Објавили да анализирани снимци сведоче да је од краја лета 2019. дошло до наглог повећања броја аутомобила на паркиралиштима болница у Вухану, а да је највећа гужва била у децембру прошле године. Тврде и да су грађани Вухана у том периоду почели да се појачано интересују за кашаља и дијареју, што су симптоми Ковид-19

* ФАКТИ: Баш су весели ови Американци! Професоре медицине и научнике упрегли да анализирају гужву на паркинзима кинеских болница и садржај кинеског „фејсбука“. Да раде оно што припада агентури (америчких) тајних служби. Можда им је био потребан Харвард да би ширење оптужнице против Кине колико-толико изгледало `научно` засновано. У сваком случају, изгледа да се ствари заоштравају…

_________________________________________________________________________

        АМЕРИКАНЦИ шире и пооштравају своју корона-оптужницу против Кине.

        Медицинска школа (факултет), која је саставни део Харвардског универзитета, објавила је да су њени научници утврдили да је коронавирусна инфекција у великом кинеском граду Вухану „могла избити још у августу 2019. године“.

        Истраживањем је, како је објављено, руководио професор Џон Браунстејн. А група научника, коју је предводио, наводно је проучавала и фотографије са приватних сателита које се могу користити за праћење динамике загушења на паркинзима највећих болница у Вухану том последње две године.

        Наводи се да су анализирани снимци посведочили нагло повећање броја аутомобила на паркиралиштима болница још од краја лета 2019, а да је највећа гужва била у децембру.

        Ово – уверени су професор и његови сарадници – наводи на закључак да је епидемија у Вухану почела месецима раније него што кинеске власти признају.

        Потврду за свој закључак Браунстејн је нашао и анализом садржаја главне кинеске друштвене мреже Баиду.

        За илустрацију наводи да су становници Вухана почетком јесени 2019. почели чешће да траже информације о кашљу и дијареји. А то су симптоми карактеристични за коронавирусну инфекцију.

        Амерички стручњаци признају да резултати до којих су дошли не дозвољавају да се уочени `трендови` недвосмислено доводе у везу са болешћу КОВИД-19.

        Али, тврде да се ситуација у Вухану погоршала и пре проглашавања заразе на „пијаци морских плодова“.

        Амерички председник Доналд Трамп је и без овога обећао да ће казнити Кину због ширења вируса.      

   Кина је крајем децембра 2019-те обавестила Светску здравствену организацију о епидемији у Вухану.

Извор: fakti.org

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!