Природа и здравље

Научници и лекари у САД апелују: Зауставите све Ковид вакцине!

У јавном апелу упућеном CDC-у (Центар за превенцију и контролу болести), молекуларни биолог и токсиколог др Janci Chunn Lindsay, позвао је на моменталну обуставу производње и дистрибуције Ковид вакцина! Упозоравајући на стерилитет, згрушавање крви (коагулопатија) и имунолошке проблеме, др Линдзи је одбору предала научне доказе који јасно показују да вакцине против коронавируса нису безбедне за људе!

Њено обраћање од 23. априла ове године можете погледати у видео прилогу испод, али вероватно ће га Јутјуб ускоро цензурисати као што чини са свим видео прилозима који угрожавају фармако мафију и корона диктатуру.

Иначе, 23. априла је Саветодавни одбор CDC-a за имунизацијску политику одржао састанак у Атланти у држави Џорџија. У фокусу састанка су били учестали поремећаји згрушавања крви након Ковид вакцине.

Др Линдзи изнела је своје доказе током времена одређеног за јавну расправу са научницима и лекарима.

„Током 90-их радила сам на развоју привремене вакцине за хуману контрацепцију, која је на крају проузроковала ненамерно аутоимуно уништавање јајника и стерилитет код јединки животиња на којима смо испитивали вакцину. Упркос напорима да то превазиђемо, то нисмо успели. Чврсто верујем да се све вакцине за генску терапију морају одмах зауставити из безбедносних разлога на неколико фронтова!“

„Прe свега, постоји веродостојан разлог што мислим да ће Ковид вакцине да ступе у интеракцију са синцитином и репродуктивним протеинима у сперматозоидима, јајним ћелијама и плаценти, што доводи до оштећења плодности, оштећења репродуктивних органа и гестацијских исхода трудноће“, упозорила је ова лекарка.

„Забележили смо 100 губитка трудноће званично пријављене ВАЕРС-у (Агенција за вакцине и евиденцију нежељених дејстава) само од 9. априла! Постоје и извештаји о оштећеним сперматогенезама, као и оштећене плаценте природним инфекцијама код вакцинисаних животиња, јер модели протеина синцитина имају сличну патологију плаценте, што указује на његово дејство. Поред тога, чули смо за бројне извештаје о поремећајима менструалних циклуса након вакцинације. Ово се мора истражити!“

„Једноставно не можемо давати ове (вакцине) нашој деци јер постоји само 0,002% ризика да премину од Ковида ако се уопште и заразе, нити их можемо давати популацији у репродуктивном добу, без детаљног истраживања овог проблема“, апелује америчка научница.

„Ако наставимо да вакцинишемо овако, могли бисмо да стерилишемо читаве генерације! Спекулације да се то неће догодити уз неколико извештаја о трудноћи на нивоу анегдоте, нису довољан доказ да вакцина против короне не узрокује стерилитет“.

Појава тромба након вакцине

„Друго, све генске терапије (Ковид вакцине) узрокују коагулопатију! (систем за згрушавање крви у телу оштећен). И не само да све вакцине узрокују овај проблем већ он погађа и све старосте групе. Као што видимо, наступа смрт од коагулопатије код здравих и младих особа без икаквих пратећих тегоба. Од 9. априла 2021. године у систему извештавања ВАЕРС забележено је чак 795 последица повезаних са поремећајима згрушавања крви, од чега 338 због тромбоцитопеније.

„Зашто се то догађа? Познато је да природна инфекција узрокује коагулопатију због протеина класа. Све вакцине за генску терапију усмеравају тело на стварање беланчевина. Др Zhang и сaрадници су у научном објављеном у стручном часопису за хематологију и онкологију, у септембру 2020. године, доказали да кад убризгате протеин класе мишевима који су хуманизирали АCE-2 рецепторима на тромбоцитима, добићете дисеминирану тромбозу!“

„Протеин инкубиран с људском крвљу ин витро такође је узроковао развој крвних угрушака отпорних на фибринолизу (процес у коме организам разграђује крвне угрушке). Протеин спајк узрокује тромбоцитне проблеме и они се не могу решити природним путем. И све вакцине зато морају бити заустављене у нади да се могу преобликовати како би се популација заштитила од овог штетног учинка“.

Др. спец. Janci Chunn Lindsay је доктор наука у области токсикологије и молекуларне биологије. Докторирала је из биохемије и молекуларне биологије на Факултету за биомедицинске науке Универзитета у Тексасу,  dr Anderson Cancer Center-Houston. Има велико искуство у анализи молекуларног профила фармаколошких одговора. Стручна је за процену сложене динамике токсичности, као што су фармакологија токсина, метаболизам домаћина и накнадни ћелијски ефекат повезан са утицајем одређених супстанци које штете здрављу и угрожавају плодност.

Поремећај имунитета, нови сојеви вируса и већа смртност

Након изношења доказа о стерилитету и појави тромба након Ковид вакцинације, докторку Линдзи је грубо прекинуо мушки глас: „Хвала вам на коментару, ваше време је истекло“.

Амерички медији које не контролише дубока држава су позвали др Линдзи након овог обрачања да је питају шта је још желела да каже, а нису јој дозволили, пошто је јасно рекла на почетку обраћања да ће говорити о три велика ризика за здравље.

„Треће сам желела да кажем да постоје јаки докази да долази до поремећаја имунитета након примања Ковид вакцина, јер подстичу стварање више смртоносних вируса мутаната тако да истовремено шире нове сојеве заразе и узрокују више смртних случајева повезаних са Ковидом него што би их било да се људи нису вакцинисали. Конкретно, постоје јасни докази да вакцине погоршавају пандемију!“

„Јасно видимо привремени пад имунитета одмах након вакцинације (светска статистика показује да истовремено са вакцинацијом нагло скаче број заражених и умрлих) , а ту су и имуносупресивна подручја на протеинима класе, као и Син-2 протеином, која би могла да направе проблем Т – ћелијама (ћелије имунитета). Ако не зауставимо ову кампању примања Ковид вакцина док се ови проблеми не истраже детаљно, могли бисмо доживети пошаст као пилићи са Марековом болешћу“.

„Већ сада имамо довољно јаке доказе који јасно указују на директну везу вакцине са повећаним бројем смртних случајева од Ковида. То није случајно. То није несрећни и нежељени ефекат вакцине. Зато не смемо затварити очи и правити се да се то не догађа! Морамо одмах зауставити целокупну примену Ковид вакцине, пре него што заиста створимо страшну пандемију којом уопште нећемо моћи да владамо.

Научник са МИТ-а такође је забринут због проблема са згрушавањем крви и плодности.

Dr Stephanie Seneff je стручњак за синтезу протеина и верује да је хипотеза др Линдзи тачна.

„Апсолутно делим велику забринутост са колегиницом“, написала је ова лекарка и виши научник на МИТ-у. „Могућност поремећаја згрушавања крви и могућност стерилизације само су део приче. Постоје и други дугорочни нежељени ефекти ових вакцина, као што су аутоимуна болест и имунолошки пад, јер вакцине дате имунокомпромитованим људима убрзавају стопу мутације вируса да би довеле до антитела која се јављају и природно и вакцином. “

И др. Сенеф верује да се мора хитно зауставити масовна вакцинација против корона вируса.

 „Ово је масовно клиничко испитивање на општој популацији које би могло имати разарајуће и неповратне ефекте на огроман број људи “, објашњава Сенеф.

И угледни вирусолог др спец. Bill Gallaher, изнео је јаке аргументе у вези рекације организма на вакцине против корона вируса. Он је упоредио сличности између протеина класе и протеина синцитина-1 и синцитина-2:

„Нисам видео ниједну имунолошку студију која оповргава чињенице које износим. Упркос томе што је произвођачима вакцина буквално требао само  један једини дан да спроведу утицај протеина синцитина након пријема серума код вакцинисаних особа, они то нису урадили, а прошло је више од годину дана од када су први пут изнете научне тврдње да организам може да нападне сопствене протеине синцитина због сличности у структури  протеина класе који добија вакцином“

Ипак, поред свих застрашујућих доказа ових врсних лекара и научника, упркос евидентираним  проблемима са плодношћу и поремећајима крви након Ковид вакцина, одбор CDC је гласао за наставак употребе досадашњих вакцина, плус је одобрио Johnson&Johnson. Ипак, предложили су да се уз Kовид вакцине додају ознаке упозорења ФДА (Америчка агенција за храну и лекове). То је, сматрају, довољан допринос да упозоре народ на потенцијалне опасности које их могу снаћи, укључујући и смрт. Слично као што на паклицама цигарета пише да су штетне по здравље, с тим да на конзумирање цигарета нико не приморава…

Извор: Србин.инфо

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!