Србија и србске земље

Настављена петооктобарска традиција, добили смо владу и већу и гору од предходне, да ли ћемо то прихватити?

Фото: Nova.rs/Tanjug/ATAImages/Promo

Од 5. октобра 2.000 године и доласка ДОС-а на власт, па све до данас и владавине издајника Вучића, амерички амбасадори управљају Србијом. Они владају, а окупациони програм спроводи једна компрадорска псеудоелита примпремљена од западних служби, која отворено мрзи ову земљу и све њене вредности, а чији је крајњи циљ нестанак Србије са политичке карте.

После вишемесечног обмањивања јавности од стране господара Вучића, добили смо исту антисрбску владу са старим и новим именима која ако издржи до краја мандата, има пун капацитет да стави тачку на уништење Србије. У влади нема поштених и способних, оних којима је стало до земље и народа, већ је то антисрбска скупина без части и образа проверених послушника господара из Вашингтона и Брисела, која отворено ради на издаји државе, народа и националних интереса Србије. Једино мерило да би постао министар Вучићеве владе јесте да будеш обична политичка евроунијатска проститутка, која ће понизно испунити све наредбе западних газда. На чело такве владе је незамењива Ана Брнабић, особа вештачки искреираног политичког значаја, без икаквих стручних квалификација, која је на том месту „усидрена“ (историјски рекордни трећи мандат) само зато што је локално високо позицирани актер политичког хомосексуализма (уз то декларисана лезбејка, која повремено изјавама о свом „породичном“ животу скандализује породичну Србију), како би обезбедила све замисливе привилегије скупини сатаниста, антихришћана, противприродних блудника, са крајњим циљем разарања традиционалне породице као кључног кохезионог фактора србског друштва. 

слика

“Великаши, грдне кукавице,
постадоше рода издајице
[1]

После избора овакве владе, Србији следи: прихватање евроунијатске “реалности“ да је наша окупирана територија “држава Косово“ и њено признање, увођење санкција Русији, легализација содомских бракова, отимање деце из традиционалних нормалних породица и давање на усвајање (иживљавање) содомистима, обавезно наметање геј идеологије у вртићима и школама, односно претварање Божије деце у педере и лезбејке, легализација геноцида кроз присилно вакцинисање деце и одраслих, легализација трговине органа кроз обавезно донаторство органа, претварања Србског народа у мањину кроз трајно насељавање и давање држављанства онима који нису никада живели у Србији, а које протерује “културна“ Европа (шиптари, цигани, азиланти-муслимани…), продаја или давање странцима у трајно власништво србских њива, шума и извора воде, затварање фабрика и масовно отпуштање радника и као врхунац свега тога промена Устава и легализација свега наведеног, односно легализација укидања независне Србије и њено званично претварање у колонију која служи потребама господара Новог светског поретка, у којој живе разне мањине (националне, сексуалне, верске, животињске…) које имају сва права и невиђене привилегије, и народ србски који је обично робље.

Да подсетимо, за време ероунијатског колонијалног управитеља Александра Вучића, Србија је постала међу најсиромашнијим државама на планети, разорена, опустошена, над којом је извршен, културни, економски, социјални геноцид, у којој је становништво подвргнуто медицинским експериментима, друштвом влада криминал и корупција, све државне и националне институције су понижене и претворене у сервис за подршку њему, Устав је попљуван и згажен, он је све  ставио под своју контролу, позицију и опозицију, уметнике и спортисте (част мањем броју њих), чак и Београдску патријаршију којом управљају екуменисти на челу са Порфиријем…Најбољи показатељ за оцену његове управе јесте то што нас је после десет година скоро милион мање. Сва његова управа може се описати са – пљачка, понижење и издаја. Његове газде на Западу му дају подршку докгод води Србију у ЕУ, решава Косово и Метохију издајом и намеће ЛГБТ идеологију.

Дезоријентисани, духовно и материјално осиромашени и животно угрожени Срби и даље се заносе успесима Ђоковића и других спортиста, халапљиво упијају сцене из фарме и других ријалити програма, плачу уз турске и хрватске серије, наравно више верују Вучићевим лажима него својим властитим очима и ушима, а затварају очи на пропаст, смрт, глад, немаштину око себе, да не би нарушили себи лажни мир и маштарију о неким бољим временима која ће донети љубљени вођа.

Они који су свесни куда иде колонија Србија са Вучићем, иако су против тога својим поделама, неодлучношћу, надом да ће нас неко други ослободити, или у намештене изборе и референдуме, тражењем благослова од екумениста, неспремношћу на жртву већ само на приче и протесте без јасног циља, несвесно или можда свесно помажу издају и пропаст. 

За Србе су настали тешки дани и само нас отворена борба против зла може спасти! Србијо пробуди се, Србијо побуни се! Зар није дошло крајње време да кажемо гласно и јасно себи и другима: Доста је било, ово се више не може трпети, ми смо људи, а не овце за клање!  Предстоји борба као нашим часним прецима до краја Западне окупације и евроунијатске колонијалне управе, или нашег краја. Србин је падао и дизао се, у најтежим страдањима и мукама није одустајао, увек се борио и надао! Понашајмо се као наши часни преци, учинимо што до нас стоји, а остало ће Господ дати!   

Уместо закључка завршићимо стиховима песника Владимира Васића:

Грешниче тешки, тргни се, тресни
Ланцем о земљу! Нек мине мрак!
Нек душман види, нек душман чује
Да Срб још живи, да је јунак![2]

Уредништво Борба за истину


[1] П.П.Његош стихови “Горски вијенац“

[2] Песник Владимир Васић(1842-1864) песма “Нек види душман“

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!