Србија и србске земље

Народе преварени сте и брутално покрадени већ током загревања, а утакмица још није ни почела

Разлика између дефетизма и манипулације у светлу такозваних избора

Шта је дефетизам? Најкраће и најједноставније – дефетизам је одустајање, предаја без борбе.

Пример дефетизма гледамо свакодневно, у виду српске политике према КиМ, а „оправдања“ за то нас у таласима запљускују из пера „мудрих стараца“ ботова и плаћених љигаваца тзв. аналитичара и тзв. интелектуалаца. Од те војске шупљоглаваца слушамо и читамо глупости типа: „Све је ионако готово, нема више сврхе борити се.“ „Доста смо ми гинули за ТУЂЕ интересе!“ И сличне којештарије.

Кад смо код тога… Када се гинуло, гинули смо увек за наше интересе, јер никада нисмо нападали, већ смо се увек бранили. Данас, пак, кад пузимо по блату лижући свачије ђонове, радимо то управо за туђе интересе, јер такав робовски менталитет црва никако није у нашем интересу.

Шта је покушај манипулације оним јавним мњењем које размишља и које одлично зна да на тзв. изборима не бира апсолутно ништа и никог? Манипулација се огледа у оном што често чујемо од дежурних „свезналица“, типа: „Одустајеш без борбе?“ „Дозвољаваш да други одлучују уместо тебе, док ти седиш код куће?“

Хахахаха. Да… Одлучују они…

Да разложимо манипулацију на логичке делове:

Да би постојали ИЗБОРИ на којима људи са правом гласа заиста некога БИРАЈУ, три су нужна, основна предуслова:

  1. Сређивање бирачког списка
  2. Измене и допуне изборног закона
  3. Слобода медија

Доказане, а непроцесуиране и неосуђене лопурде организују „фер и поштене“ тзв. изборе. За 12 сати су организатори ове циркуске лакрдије прикупили и „оверили“ 84 000 потписа. Простом математиком, на овери потписа је морало да ради 7 000 оверивача, да би се 84 000 потписа оверило за 12 сати. Све то је одрађено у држави која има 225 нотара, код којих је запослено укупно 1430 лица. Од тих 1430 лица, оверавати не може 690, јер то нису сарадници нити приправници, већ административни радници.Дакле, укупно 960 оверитељских супермена и бетмена, колико их Србија има, са све приправницима и сарадницима, је за 12 сати урадило оно што, за исто време, може да уради 7 000 оверитељских обичних смртника.

Хај’мо још једно ххахахахахахахаха!

Дакле, преварени сте и брутално покрадени већ током загревања, а утакмица још није ни почела! Међутим, правите се мртви и неписмени, је л’? Не зна нико да сабира и множи, чак ни дигитроном?!? СВИ који учествују у „борби“ за коју одлично знају да је већ изгубљена, раде то само и искључиво из 2 разлога, која мени падају на здраву памет:

  1. Увалити по сваку цену гузице у посланичке клупе, обезбедити сигуран извор прихода и одатле причати лепе причице, које пријају ушима народа, за које се зна да се не могу остварити, јер се нема ни приближно потребна већина за то.
  2. Друго, далеко горе, неморалније и опасније: Обезбедити себе и своје најближе сараднике, а не бити одговоран ни за шта. Овде сваки, иоле политички писмен човек зна да на власт не долази нико без „амина“ Запада. Основни предуслов за подршку Запада је да се безусловно спроводе и поштују сви претходно потписани и усмено договорени споразуми.

Ако се сетите Вучића из „патриотске комедије“ пре доласка на власт, сетићете се његових претњи и обећања да ће поништити све што је претходна, жута и издајничка власт, потписала и прихватила! Кад ја тамо, а оно, међутим! Секташи не само да су наставили да спроводе све од претходника, већ су нас укопали са неупоредиво горим и безнадежнијим уступцима, предајама и издајама.

Зашто би, народе драги, кад смо у самом финишу потпуне издаје и комадања државе, иједан опозиционар имао интерес да руши ову власт? Сви они одлично знају да би морали да спроводе све гадости, у које нас је овај олош увалио. Зашто би ико од њих желео да на себе преузме одговорност и остане забележен у историји као онај који је ударио последњи печат на издају државе и народа, за исту плату?!?

Укључите све мождане вијуге – зашто би ико тај терет и ризик неповратног губитка части а можда и живота, преузимао на себе, кад може да удобно седи у парламенту и гледа како то ради онај, који је све то и започео?

Ови тзв. избори само су димна завеса. Када се она подигне, наш парламент ће бити у мање-више истом саставу, секта ће имати пун легитимитет да докрајчи државу, а опозиционари ће уредно мало галамити из својих фотељица, док платице уредно слећу и лежу. Платице, накнаде превоза, додаци за одвојен живот, дневнице, ноћнице, ресторанске трибинице – ако ћемо баш да будемо прецизни, је ли…

Вероваћу само и искључиво оној опозицији и оним људима који јасно и гласно прокламују да не постоје ни најмањи услови за било какве изборе у овој лоповској септичкој јами од система, те да ће у такву трку ући пошто се испуне 3 основна предуслова, које сам напред таксативно навела.

Све и сви који овуда замлаћују народ који нема капацитет да ово разуме, машући помпезним слоганима, лецима и неким лицемерним паролама, раде потпуно супротно од онога за шта се наводно залажу, бринући првенствено о својим позадинама, буџетском финансирању и избегавању одговорности.

А највеће разочарење за мене лично је покрет који се наводно бори за Косово и Метохију, а својим учествовањем даје легитимитет изборима који нису ни расписани на Косову и Метохији.

Еј, моји ми….

Патријарх Павле рече некад:“Бог ће помоћи, ако има коме…“

Неће помоћи. Нема коме.

Аутор: Сашка Љубичић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!