Породица и школа

Напредњаци 2019. године потписали уговор за извоз НАШЕ ДЕЦЕ страним фирмама!

Напредњачка власт је крајем 2019 године, потписала споразум са седам страних фирми којима ће српску децу, која су одузета од родитеља давати на усвајање.

У неким случајевима одузимање деце је оправдано, јер свакако постоје родитељи који злостављају своју децу, али у већини случајева деца се одузимају због баналиних разлога, а један од њих је и тај што родитељи немају новца да издржавају дете. Деца која се одузму дају се фирмама са којима је уговор склопило Министарство за рад, запошљавање, социјална и борачка питања.

По том уговору сарадња се врши са следећим страним фирмама:

  1. Hopscotch Adoptions INC, SAD
  2. Loving Heart international Kanada
  3. Familie Internationa Frankfurt, Germany
  4. Creixer Junts, Spanija
  5. Atid Haieladim, Izrael
  6. Adoptionscentrum , Svedska
  7. Ariete Onluns , Italija

Све ове фирме се баве продајом одузете деце, а када се једном та деца продају њихова даља судбина се не зна. Деца се бришу из система наше државе, као да никада нису ни постојала, а документација о усвајању је тајна и никоме није доступна, сем онима који руководе овим црним операцијама, а ко је за то задужен и ко то ради је такође тајна.

Одузимају се само мала деца узраста од 1 до 5 године, а све зато да се касније, када одрасту, не би сећала одакле су дошла.

Јасно је да се овде ради о незапамћеном гажењу и угрожавању права детета од стране државе и центара за социјални рад који руководе овим операција.

Јер се тој деци одузима право на сопствени избор, иако су рођена у Србији, као срби, она никада неће живети у Србији, неће више бити српске националности, а питање је да ли ће икада и сазнати одакле заиста потичу и ко су им прави родитељи.

Ова деца немају право на избор, уместо тога, о њиховој судбини одлучује Српска напредна странка, која је и дозволила ово и центри за социјални рад, који се наводно боре против трговине децом, али су заправо они ти , који тргују и продају децу.

Извор: Србија данас

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!