Свет

Напад на слободу човека: окултна ритуална трансформација и короновирус

Ношење маски, прање руку, „друштвено раздвајање“ и закључавање вековни су окултни ритуали који се користе за покретање људи у нови глобални поредак(делови писма S. Barwick, jun 2020.g.)

Цијела криза произведеног коронавируса један је гигантски, окултни ритуал од почетка до краја, подијељен у 4 мини ритуала, сваки с посебном окултном сврхом покретања и преобразбе свијета и његових људи у нови глобални поредак.

Дакле, започнимо с испитивањем 4 различита, али међусобно повезана окултна ритуала који чине ову масовну свечану церемонију иницијације окултног ритуала: ритуално ношење маски, ритуално прање руку, ритуално социјално удаљавање, ритуално закључавање.

Тијеком испитивања ова 4 окултна ритуала, потрудит ћу се објаснити вам како је сваки од њих дио сложене сценске игре осмишљене да симболично покрене људе овога свијета на њихове нове положаје у новом глобалном поретку, новом поретку који одбацује Исуса Христа и кршћанство и ставља људе овога свијета под коначну контролу глобалне елите чији је бог сам сатана.

Има ли Библијско хришћанство било што заједничко с ношењем маске, с обредним прањем руку, са социјалним дистанцирањем и закључавање у куће/станове?

КРЕНИМО РЕДОМ: РИТУАЛНО НОШЕЊЕ МАСКЕ

Јесте ли се икад запитали зашто се у Откривењу 17: 5 Вавилон назива „Тајна, Вавилон“? Већ знате да ријеч “Вавилон” значи “збрка”. Али што значи ријеч “мистериј”? Ево што нам говори Strong’s Concordance: Musterion – из изведенице „муо“ (за затварање уста); тајна или “мистериј” (кроз идеју ћутње која се намеће иницијацијом у вјерске обреде) – мистериј. Немојте то превидјети. Ријеч “мистериј” у Библији има везе са затварањем уста док се пролази кроз тајну вјерску иницијацију. Опет, то је: “идеја ћутње, наметнута иницијацијом у вјерске обреде.”

Питате ли се зашто у овом тренутку мноштво земаља, укључујући Сједињене Државе, сада присиљавају своје грађане да обавезно носе маске за лице преко уста, наводно како би помогле зауставити инфекције коронавирусом иако су бројни медицински стручњаци отворено изјавили да ношење маски нема никакав сигуроносни учинак против коронавируса. Штовише, бројни медицински стручњаци потврдили су чињеницу да маске за лице могу чак бити и штетне по човјеково здравље тиме што умањују јасно размишљање (па чак и свијест) заробљавањем угљичног диоксида у комори маске, присиљавајући вас да га поновно удахнете изнова и изнова исцрпљујући крв из свјежег зрака и животворне компоненте кисика коју садржи.

Зашто се у многим земљама покушавају кажњавати непослушни и коме је толико важно да башсви људи судјелују у овом великом свјетском ритуалу (поготово у својим црквама)?

Одговор би вас могао изненадити: Маскирање је традиционално играло врло важну улогу уокултним ритуалима. Између осталог, ношење маске преко уста знак је покорности (коме?) … геста ваше спремности да будете подложни другима који нису ваш уобичајени Господар. Али има још тога. Према Енциклопедији Britannica, ношење маски је: “Облик маскирања или прикривања који се обично носи преко или испред лица како би се сакрио идентитет особе, а својим особинама да би се успоставило друго биће.” Другим ријечима, ношење маске представља окултнутрансформацију, људску ахемију, ако желите из једне улоге у другу. Од једног начинапостојања, до другог. У овом случају, од појединачног суверена под Богом до колективног субјекта под дјецом сатане. Поставља се логично питање: „Ако штитите нос и уста, а вирус се по некој логици шири с човјека на човјека, зар вам по тој истој логици нису једнако нападнуте и очи?

Видите, ритуал маскирања посебно је дизајниран да преокрене редослијед хијерархије који је Богпоставио. У хијерархији свог небеског Оца ви сте суверени представник Његове Ријечи на овој Земљи. А ваш посао је да говорите Његову Ријеч, у Његово Суверено име другима. Другим ријечима, Боже Цару, ти си принц Његовог црства, а твој посао је пренијети Његову Ријеч људима око себе.

Као што је написано у 2. Тимотеју 4,1-5: „Заклињем те пред Богом и Исусом Христом, који ће судити живе и мртве, доласком Његовим и Краљевством Његовим! Проповиједај ријеч, настој око тога у добро вријеме и у невријеме, покарај, опомињи, запријети са свом стрпљивошћу и науком! Јер ће бити вријеме, кад здраве науке неће подносити, него ће по својим жељама накупити себи учитеље, јер их уши сврбе. И одвратит ће уши од истине, а окренут ће се к бајкама. А ти буди разборит у свему, трпи зло, учини дјело еванђелиста, службу своју изврши потпуно!“ Као такви, требали би остати демаскирани, јер је ваш посао у вашој земаљској улози једног од Његових вјерних представника говорити и објашњавати Његову Ријеч другима. Да бисте то учинили, морате отворити уста. Не можете носити брњице. Не можете бити маскирани када славитеТворца. Ношење маске снажни је окултни симбол који показује да се подређујете некојдругој моћи осим Богу Творцу који вам је изравно наложио да свијету проповиједате Његову Ријеч, вјерујете ли у овај стих: Исус им приђе и рече им: “Дана ми је сва власт на небу и на земљи. Идите зато и учините све народе мојим ученицима крстећи их у име Оца и Сина и Светога Духа. Учите их да испуњавају све што сам вам заповједио! Ја сам с вама у све дане до свршетка свијета”, Матеј 28,18.

Дакле, у Божјој хијерархији, ви сте суверени представник Његове Ријечи на овој земљи. А ваш је посао ширити ту Ријеч на што више других тијеком вашег одраслог живота. Али у хијерархији ритуалиста, сасвим је обрнуто: Читава поанта окултног ритуалног ношења маски је створити идејуу вашој подсвијести док она у вашем свакодневном животу не постане потпуно истинита даствари више нису исте и да више никада неће бити исте. То је иницијација у нови поредак. Али то је такођер трансформација сваког појединца у нови положај у том новом поретку.

Под утјецајем окултног ритуалиста, ви, маскирани устима, више нисте особа која сте били. Ниси више одређени гласник Бога на овој земљи. Изненада сте деградирани и поновно постављени на положај послушног субјекта. Симболично, постајете кмет звани роб у новом поретку. То је ваша нова улога, ваш нови идентитет, представљен ношењем маске. Ношење маске једноставно је дио иницијацијског ритуала који се користи за визуални и психолошки сигнал вашег пристанка на овај нови аранжман. Да, ношењем маске сигнализирате свој пристанак да прихватите нови и сасвим другачији положај у новом глобалном поретку.

Кад послушно ставите маску на уста, симболично кажете ритуалистима: „Признајем да моје ријечи више немају никакву сврху или важност у овом животу. Моја једина сврха сада је послушност вашим ријечима и наредбама. ”

И подижући се на позицију вашег новог суверена и притом вас њушкајући попут пса, они алкемијски стварају новог вас у новој улози под новим владарима. То је алкемијска трансформацијска промјена која је укључена у ритуал. Они дословно покушавају заузети мјесто Бога у вашем животу и учинити вас вољним подложником. Они постају ваш ауторитет умјесто Христа. Ваш антихрист.

РИТУАЛНО СВАКОДНЕВНО ПРАЊЕ РУКУ

Можда сте послушно прали руке 8 или 10 пута на дан већ мјесецима, мислећи да је то начин да спријечите да вас “вирус” зарази. И да, има неке истине у идеји прања руку како би се спријечило ширење заразног микроорганизма (не претјеривати!). Али, у стварности, у сврху окултногритуалног започињања, зле моћи симболично оперу руке од својих дужности према самом Христу. Окултистима ово присилно окултно ритуално прање руку преокреће Пилатов јавни ритуалпрања руку, који је посљедњих 2000 година ставио терет Христове смрти на руке самихритуалиста. Кад је Пилат видио да не може надвладати ништа, већ да се прије дигла помутња, узе воду и опере руке пред мноштвом говорећи: Невин сам из крви ове праведне особе. Пилат јеизвео ритуално прање руку пред свим израелским народом као средство за стављањеодговорности за Господинову смрт изравно на главе оних који су се побринули да буде разапет.

Садашње моћи су потомци тих истих земаљских сила које су убиле Криста на крижу и траже од вас да свакодневно судјелујете у окултном симболичком ритуалу. Дакле, ваше прихваћање ритуалног ношења маски алкемијски започиње стварањем „новог вас“ – иницирани слуга који се креће са свог старог положаја у нови. И ваше ритуално прање руку симболично испире ваш стари положај, вашег старог Учитеља и његове прописане начине у очекивању вашег новог и његовог учитеља. То је тако једноставно прање руку окултни је ритуални симбол одбијања. Кад паднете на ритуал прања руку, симболично испирете свој стари живот под Кристом, вољно прихваћајући свој нови живот под новим непријатељским поретком и његовим “многим антикристима” који су детаљно планирали и извели овај пројект од самог почетка.

РИТУАЛ “ДРУШТВЕНО УДАЉАВАЊЕ (ДИСТАНЦИРАЊЕ)”

Дакле, ако ритуал маскирања сигнализира нечији пристанак на промјену и симболизира губитак нечијег претходног сувереног положаја вјерног хришћанина који проводи Божју Ријеч, а ритуалпрања руку симболизира испирање старог кршћанског поретка како би се могао увести новипоредак у, што значи ритуал “социјалног удаљавања”?

Ово је готово превише лако уочити: одмах би употреба чаробног броја 6, као на раздаљини од 6стопа (око два метра),требала поставити ваша интуитивна осјетила да схватите, што значи тај број,наравно, ваше богомдано разлучивање. Напокон, на свијету нема шире кориштеног окултногброја од броја “6.”

Нисте ли свјесни да у сваком удисају зрака већ постоје милијуни вируса? Без обзира камо ходали, ти су вируси присутни, негдје између 1,6 М до 40 М вируса у сваком кубном метру зрака кроз који пролазимо док ходамо. Дакле, без обзира колико далеко од других ходали, ти су вируси тамо. Не можемо им побјећи, осим можда у цјеловитом Хазмат одијелу саспремником за зрак из којег бисте требали напустити 24 сата дневно, 7 дана у тједну.

Али симболично речено, ритуал “социјалног удаљавања” – на чаробних “шест стопа” – дио јеритуала иницијације који вас ОДЈЕЉУЈЕ од Христа. Умјесто да ходате у Њему, као Његов особни представник на овој земљи, ви сте сада симболично и ритуално одвојени од Њега, 6 стопа (око 2 метра) од Оца, 6 стопа (око 2 метра) од Сина, 6 стопа (око 2 метра) од Духа Светога, то јест 6-6-6. Окултне посљедице су непорециве. По упутама сваки поједини кршћанин мора остати удаљен 6 стопа од свих осталих кршћана. Разумијете ли што чине будуће моћи, ритуално и симболично? Допустите ми да то објасним: Као део Христовог тијела, ви бисте требали бити саставни дио “цијелог тијела чврсто спојеног и збијеног оним што сваки зглоб пружа …” Ефежанима 4,16-18 Из којега је све тијело састављено и склопљено свезом, да један другоме помаже силом, што је одмјерено свакоме поједином уду, и чини, да расте тијело и усавршује се у љубави. Ово дакле кажем и заклињем вас у Господину, да више не ходите, као што ходе и незнабошци у таштини мишљења својега, који имају разум тамом покривен и отуђени су животу Божјему због незнања, што је у њима, због сљепоће срца њихова; Израз “чврсто спојени” у стиху значи да су код правилних зглобова зглобна тијела обично приљубљена или утиснута једно у друго и међу зглобним плохама нема празнога простора.

Ријеч “збијен” у горњем стиху значи “уједињен”. Другим ријечима, кршћани би се требали окупљати чврсто уједињени у Кристовом тијелу. И проповиједајући Његову Ријеч, требамо помоћи увести друге у чврсто повезано тијело како би помогли тијелу да расте. Али правилоокултног ритуала раздвајања од 6 стопа (око 2 метра) симболично неутрализира ову заповијед.

Ставља произвољну удаљеност коју је створио човјек између оних који не би требали имати удаљеност између себе. Раздире метафорично Кристово тијело, симболично говорећи. Одваја “зглобове и тетиве” који би требали бити тако чврсто повезани.

Као кршћани не смијемо заборавити стих из Посланице Римљанима 8,35: „Тко ће нас раставити од љубави Божје у Христу Исусу? Невоља? Или тјескоба? Или прогонство? Или глад? Или голотиња? Или погибао? Или мач?“

На овој Земљи не би смјело бити апсолутно ничега што би нас могло одвојити од Христове љубави. Ипак, ритуална окултна магија је оно што многи „моћници“ раде, чему служе. Њихова је Кабала пуна тога. То су радили хиљадама година. Другим ријечима, то је оно у што вјерују. И то је оно што желе да усвојимо без критичке мисли.

Окултну ритуалну кабалистичку магију донијели чак из Вавилона и сада су отворили древне књиге. Они ослобађају ритуале у посљедњим данима овог тјелесног земаљског доба. А најгоре од свега је ово: дјелује. Људи на то падају због саме дубине и ширине обмане. И све то над вирусом с 98,5% преживљавања људе доводе у глобални транс.

Ритуал присилног “социјалног дистанцирања” осмишљен је тако да на мноштво начина симболичнонегира или неутрализира Божју Ријеч: укидањем заједништва између вјерника, заустављањем црквених служби широм свијета, узроком навода или чак ухићења вјерних црквених пастира због одржавања црквених служби, узроком навода или чак ухићења вјерних скупштина због похађања црквених служби, симболичким раздвајањем мистичног и метафоричног Христова Тијела, које би требало бити „чврсто спојено и збијено“.

У Амосу у 3. поглављу читамо: „Путују ли двојица заједно, а да не познају један другога?“ и даље 7 стих говори: „Не, свемогући Господ не чини ништа, а да не очитује основу своју слугама својим: пророцима.“ Хришћани не могу више “ходати заједно” ако их нетко може натјерати да ходају међусобно удаљени 6 стопа (око 2 метра).

Како саставити вишечлано тијело, живи Божји храм на Земљи, ако у процесу градње не можемо притиснути цигле једну близу друге. Знате што се догађа када постоје пукотине у шавовима између цигли: “штакорима” омогућује једноставан начин уласка у храм. Црта је ритуал “социјалног удаљавања” симболички дизајниран да физички и духовно ограничи утјецај хришћанства на ову Земљу и заустави раст многочланог Кристова тијела у посљедњим данима наше Земље.

Зато престанимо судјеловати у глобалним ритуалима и њиховим саставницама и наставимо без страха свој посао за Господина, ходајмо заједно, у Кристу, чврсто повезани. Никада се не раздвајамо физички или духовно.

Недавно истраживање болница на подручју New Yorka показује да је 66% свих хоспитализацијазбог тзв. коронавируса било међу људима који су свакодневно носили маске, преучестало пралируке, практицирали одвајање од 6 стопа (око 2 метра) и претежно остајали код куће.

Хоспитализација због оштећења имунолошког сустава, како физичког тако и психичког. Другим ријечима, велика већина хоспитализација била је међу људима који су се строго придржавали нових правила, молећи одговор на питање: “Да ли закључавање уопће дјелује?”

С окултне точке гледишта, постоји одговор: Закључавање је тек нешто више од ритуала социјалнеизолације, изведених у сврху „прочишћења“ иницијата како би могао несметано ући у новипоредак, а ствари из прошлости се више нису узимале у обзир.

Постоје 4 фазе изолацијског ритуала:

  • Фаза 1: „Изолација за прочишћавање, људи су одсјечени од нормалног и убачени у „нову нормалу“ која је потпуно другачија од њихових прошлих живота“,
  • Фаза 2: Предајте се “новој нормалној стварности”. То често укључује давање симболичног дара који наводи иницијата да вјерује да се за њега добро брину његови „нови надређени“, па нема потребе за побуном против „новог поретка“ у који се покреће.
  • Фаза 3: Жртва. Ниједан се дар не може дати, а да се нешто не узме. У овом случају, ваше достојанство, ваша суверена неовисност, ваш глас, ваша индивидуална моћ на овој земљи као представника Ријечи Свевишњег Бога – све ове ствари и још вишеузимају вам се у замјену за хладноћу “удобности” новог начина у „новом свијету“.
  • Фаза 4: „Подношење. Размислите: „Вољно прихваћање нових правила за нови поредак, нпр. прихваћање цјепива или сл.“ Идеја је да „нову особу“ која је иницирана у „нови поредак“ треба психолошки, ако не и физички, очистити од старог начина, прије него што се поступно иницира на нови начин.

На веб страници AvoidtheMark.com, чланак о ритуалима иницијације наводи: “Фаза изолације ритуала је за прочишћавање. У овој се фази иницијат одваја од свакодневног. Јесте ли знали да овоземаљско дословно значи “од свијета?” Иницијат се углавном уклања из иначе познатих особа, мјеста и ствари на које су навикли како би се од њих „очистило“. “Посвећеник“ је присиљенодвојити се и изолирати, очистити и “прочистити”.

Битан елемент ове одвојености од нечијег типичног окружења је суспензија уобичајених животних правила на која је човјек навикао; нормалног начина више нема. Већина осјетила иницијата постат ће заповиједана и регулирана у овом тренутку.

Другим ријечима, већина онога што иницирани види, чује, нањуши, додирне и окуси, намјерно ће се контролирати. Особа нема више камо, осим мјеста која су нам “допуштена”, изолирани и иницирани присиљени су суочити се са својим властитим одразом и унутарњим сјенама које су игнориране или закопане..

Хоћемо ли то схватити као драматично отворено или варљиво суптилно, ритуал реинтерпретира стварност; дана је нова дефиниција нове стварности. Уводи се тренинг у облику новог понашања и знања, укључујући митове и кодексе.

Ствари потребне за правилно функционирање нових чланова у новој верзији друштва у коју су уведени прожете су за то вријеме. Понављање је типично, јер његова употреба помаже укуцати чаролију иницијата. ”

На крају, “ново нормално” постаје норма, а стари начини се заборављају. Наши нови мајстористварају нове митологије за нови свијет: закључавање; губитак посла, ограничења путовања,пословна ограничења, несташица хране и још много тога.

Не бирајте нови свјетски поредак и страх већ одлучите остати и бити жива цигла у Божјем храму и чврсто постојати у својој намјери као особа преко које се Његова Ријеч преноси другима јер то је наша задатак. Ко је наш Заштитник? Зар „наука овога свијета“ – маска, социјално дистанцирање и прање руку или Свемоћни Ттвоац? Јесмо ли преко ноћи заборавили што је разумно, а што неразумно? Размислимо коме се точно клањамо када се молимо према смјерницама „новог нормално”.

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!