Свет

Намерно изазивање глади – Влада у Холандији ће фармерима присилно одузети и уништити 600 фарми

Холандија – Шест стотина холандских пољопривредника суочено је с присилном продајом својих фарми својој непоколебљивој националној влади у идућој години, према недавном извештају GBNewsa.

У интервјуу за новинску организацију са седиштем у Великој Британији, политичка коментаторка Eva Vlaardingerbroek истиче континуирани бес холандских фармера на холандску владу након недавно објављеног плана за откуп фарме. То је кључна мера у новом еколошком извештају који је објавила холандска држава као одговор на протесте пољопривредника који потресају Холандију од пролећа, након што је претходни извештај изазвао велике потресе у пољопривредном сектору.

„Исход новог програма је још гори. Експроприсаће, насилно откупити 600 фарми у наредној години“, рекла је Vlaardingerbroek из Амстердама Марку Стејну у онлајн преносу, додајући да „звучи мало лепше како је написано у законском тексту“. „Уместо да мењају било шта, они су само променили тон“, рекла је она. Насилним смањењем броја стоке и фарми, као и ђубрива која се користе у пољопривреди, холандска влада наводно има за циљ да смањи емисије азотних оксида из пољопривреде – као одговор на „азотну кризу“ која заправо не постоји и само служи као изговор за увођење тираније и прислине национализације газдинстава. У наставку погледајте интервју са преводом.

Текст прилагодили србском језику уредништво Борба за истину.

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!