Свет

Након вакцинисања: Само у САД 6.000% повећање броја побачаја

Getty Images

Након вакцинисања: „Повећање за 6.000%“

„Само у САД-у видјели смо готово 6.000% повећаног броја побачаја“ откако је започео програм вакцинисања против Ковида-19.

Др Sherry Tenpenny, лекар остеопатије, цертифицирана за три медицинске специјалности, обавијестила је о томе у недавном видеозапису.

Тисуће жена широм свијета извештавају о поремећеним менструалним циклусима након примања вакцине против Ковида.

Влада Велике Британије прикупила је више од 2.200 извјештаја о репродуктивним поремећајима након примјене вакцине AstraZenece и Pfizera, укључујући прекомјерно или одсутно менструално крварење, необичне болове у дојкама, одгођену менструацију, крварење из материце, побачаје и мртворођену дјецу.

Национални информативни центар о вакцинама (Нвиц.орг) описује многе случајеве попут случаја трудне лекарке из Калифорније (40) која је примила вакцину Pfizera, што се показало „смртоносним исходом за дијете“ које је 6 дана касније мртворођено у 18. недељи.

Олигарси жестоко прогоне Tenpenny због критичког испитивања доказа о вакцинама. Морала је отказати путовање у Аустралију 2015. године након што су сва мјеста на којима је требала одржати говор отказала њене говоре, а након притиска режимских медија. Фејсбук ју је искључио у децембру 2020. године. Службено, западни режими цензуру сматрају нечим „лошим“.

Извор: https://gloria.tv/post/dpY4d4keyzBg2YTKJHcCDmvmm

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!