Мишљења

Најстрашнија могућа хипотеза и ПОЗИВ ЗА ГРАЂАНСКУ АКЦИЈУ

Цела Србија прати с чуђењем нестанак детета од две године, мале Данке Илић, у Бору. Свакодневно добијамо официјалне вести МУП-а које су у најмању руку нелогичне, ако не збуњујуће и криминалне.

Речено нам је, прво, да је мајка кад је дете нестало у 13.45 на 26. сухи (март) позвала комшију полицајаца који је одмах лансирао програм “Нађи ме“ по први пут у Србији. Tо је систем за најбрже могуће обавештавање целе јавности и ширење информације о несталој особи преко свих медија и преко е-меила, како би се све очи земље укључиле у потрагу. Пошто су прва три сата у истази најважнија за успех претраге, овај програм је од виталне важности за нестале малишане и показао је своју ефикасност у Амбер Алерт моделу према коме је већ спашено скоро две хиљаде деце само у САД -y.

Према првој вести, “Нађи ме“ је лансиран дакле од комшије и то одмах, већ око 14 сати. Деда несталог детета изјављује да су се полицајци гомилали на његовом имању прва два сата после нестанка, без да су ишта урадили за дете. Нису се мрднули. А онда официјални наратив каже да је “Нађи ме“ лансиран око 17.00 сати. Дакле, тек напокон што је критично време протекло.

Без обзира да ли је прва верзија тачна или не – питање које се поставља зашто први сати по нестанку мале Данке нису одмах искоришћени за потрагу ? Најгоре од свега на почетку ове немогуће приче, јесте, да уместо да полиција замоли на медијима који су стављени у њену службу да се сви укључе и да отворе очи, она ради суптортно томе – она каже народу, не мешајте се, јер сметате ! Нико не сме да дâ било кoју изјаву, каже се. То је бацило прву сумњу да програм “Нађи ме“ некоме смета.

Ова предпоставка је потврђена са више официјалних изјава:

– 29-ог сухог (марта), у главним вестима дана, у 15 часова, Радио БГ1 преноси речи МУП-а да је чудно што је мајка изашла по киши са децом на имање свог оца и јасно се изражава сумља да она нешто нелегално ради. Међутим, фотографије направљене од мајке само пола сата пре нестанка детета, оне које су објављене у свим медијима и које показују дете у маслинастој јакници и љубичастим хеланкама, доказују да је врме било сунчано! Ово је прва лаж МУП-а!  Сасвим официјална и јавна !

У ноћи кад је дете нестало претраживала сам и ја Гоогле и нашла да је температура ваздуха у Бору тог дана била 17° C ! Ово ме је смирило, јер сам веровала да је могућност да дете преживи ноћ у природи дата, према временским условима. Полиција оптужује јавно на РТС-y мајку да води децу под кишом у шетњу. И ја сам пуно пута водила своју децy по киши у шетњу. То је нормално и то се ради. Данка је имала прикладну капуљачу за случај падавина, које су касније, после нестанка детета уследиле. Али, да се мајке оптужују, за вођење деце у шетњу по киши, опет, то није нормално!

-Изашла је вест да мајка није хтела да се подвргне  полиграфу. Међутим касније, после оптужбе је речено, да она чека треће дете и да има два откуцаја срца која не дозвољавају полиграфској машини да одради свој посао и КОРЕКТНО СНИМИ РЕАКЦИЈЕ ОРГАНИЗМА. Дакле, опет, мајка није крива што није могла на полиграф. Али страховата оптужба је прошла у јавност и сумња поново бачена на мајку.

Лаж је могла доћи само од саме полиције, пошто је свима из породице а и из целог села било забрањено да дају било коју изјаву за јавност.

Сам полиграф се никада не уотребљава при официјелним процедурама као доказ, јер је не-научан и често даје позитивно лажне или негативно лажне резулатате. Сви би систематски морали да га одбију ! Да је и одбила – то би било њено пуно право и за то не би смела да се ставља у било коју сумњу. Али полиција, може већ овде сасвим сигурно да се оптужи бар за скрећање пажње јавности на небитне детаље и за некомпететност

-баш као у случају Михољице, овде се и мајка Илић оптужује да води децу у шетњу у крш, а касније сазнајемо да је имање њеног оца напуштено, дакле, несређено а да мајка има лепе успомене од тог места и да је желела да се деца поиграју управо тамо где је и њој било лепо кад је била мала – она није видела крш, него место њеног детињства где је шума била игралиште а поља слобода

-даље, изашло је у јавност да је мајка лагала да је тражила воду за сина у кући њеног оца, јер је кућа као била закључана. Касније, су изашле изјаве, да је мајка тражила воду у свом ауту који је био паркиран испред куће, па је морала један момент да остави децу без надзора

-рекли су нам да је мајка паркирала ауто иза куће као да је хтела да га сакрије, али, хвала Богу, сазнало се да је ауто који видимо иза леђа несталог детета, уствари ауто једног комшије, а не мајчин ауто…

-рекли су нам и да није никада долазила на имање свог оца, а отац (деда) је ту, присутан, даје изјаве, противне полицији (критика око почетног неделовања огромних полицијских трупа), a комшије познају мајку…

-појавили су се огавни видеи на Youtube-y  са насловом : “зашто је мајка тако хладна“ и безбројне неосноване критике од стране оних који никада нису одгајали децу и оних који нису ни видели мајку, који не познају случаj. Yправо сада док пишем овај текст, слушам РБГ1 у позадини и један слушаоц зове радио да исприча нимало безазлен виц који би засигурно требао да делује на подсвест слушаоца Srbije и опет оптужи мајку Илић – виц иде отприлике овако : “дете које зауставља жене и тражи мајку, пита да ли има нека мајка која тражи дете. ‘  Mноги негативни коментари против мајкe пуне све социјалне мреже ; чак је објављено и питање, зашто је ставила пре сликања управо маслинасту јакну ? 3нала да ће дете бити украдено ? Kао да је она изманипунисала и саму слику… А зна се да је мајка стављала многобројне слике на друштвене медија, као што то чине скоро све мајке, из љубави. На сву срећу, хвала Богу, да је усликала дете управо онако какo је и нестало – па је цела Србија видела како дете изгледа и могла је да помогне да смо имали …

-један полицајац је искључен из тима јер је као одавао податке о истрази, што није могуће јер јавност није добијала никакве податке о истрази и стајала је слепа поред система Нађи ме ! Ова вест је у најмању руку, нелогична

-док камера комшија показује неки сумљиви ужурбани пунто ауто који је прошао управо у 14.47 истом улицом којом је мајка стигла, дотле полиција константно баца сумљу на мајку. За аутом се не трага ! Као да није ни постојао ! Да ли су инвестигативни новинари непоуздан извор? Опет, сметају ли и они неком са тим објављеним снимком ? Зашто официјални медији ћуте о ауту?

-зашто у првим сатима наком нестанка детета МУП није контактирао Интерпол, него је то аустријска полиција урадила тек на шести дан наком нестанка ? Док је Интерпол држан у тами, дете је могло и да стигне преко Румуније, у Америку. А наш МУП је доводио багeре на имање, Вулин се шеткао са хеликоптерима, исценирао шоу за наивне… стварали су најстрашније сумље против мајке баш у стилу србских социјалних центара који деценијама силују сиромашне мајке и скидају им децу с груди да би их продавали педо-“филима“, сатанистима за најквавије перверзне  ритуале и ко зна коме…

Ту се наравно јавља здравља сумља да је полиција заиста умешена у скривање Истине и да је у служби оних који нису дали Ани Михиљици, противзаконито, да види своју децу и који су деценијама крали десетине ако не хиљаде и милионе наших беба  из породилишта, па их продавали на Запад за велике паре. Сада када не могу да краду из породилишта због притиска јавности и не могу да каљају мајке као Михољице, него морају да враћају децу – зашто киднаповање деце на овај криминалан начин не би био могућ?

То је најтрашнија, хипотеза. Она је могућа.  То је за распаву у јавности.

Зашто се није трагало за аутом? Овде дозвољавам себи да изразим сумњу да је истрага окренута намерно у погрешном смеру, против мајке, а да је крадљивац детета у пунто ауто, заштићен сарадник неког социјалног центра коме сада требају деца – с обзиром да мајка чека треће, неко је смислио да јој се може узети једно дете, jep  може да роди колико хоће. Је ли то немогуће ? Народе, процењуј?

Ако било ко мисли да је могуће, онда да се претресе социјални сервис који је био умешан заједно са полицијом у испитивање мајке – да се види да неко тамо не краде децу за мафијшку државу Srbiju ? Као што је професор права Давор Калајџић извршио ГРАЂАНСКО ХАПШЕЊЕ НЕЗАКОНИТИХ SNS ПОДВОЂАЧА, тако и ми сви морамо да сада реагујемо. Mи, сами, морамо да претресамо све социјалне центре. Да видимо, ко је тамо? Да није Данка “под откриљем државе збринута “?

Тамна места на којима се чувају деца за продају према изјави народне посланице Парлић из децембра 2023 су управо домови које хране социјални центри :

https://www.danas.rs/vesti/politika/ivana-parlic-sestogodisnja-devojcica-vracena-iz-svedske-u-svoje-selo-kod-loznice/

(чланак који говори о народној посланици која је изнела листy са 71 деце које чекају на продају у иностранство, је скинут са Интернета )

Да, деца стоје на листама за усвајање у иностранство и то је милионски бизнис ове морално пропале државе коју полиција и систем служи.

Али, народе мој, замислите само, ако би и неки поштени социјални радник, полицајац или правник желео да изнесе  у јавност Истину о нестанку Данке, где би он могао да иде? Нема сигурног места за њега јер је цео систем у служби лажи и мафијшког криминала. Сам правни систем је пропао – он не штити ни мајке, ни недужне, ни било кога осим саме мафије на врху државе.

Па шта би радио такав један поштен Човек ? Ја му саветујем  да контактира директно инернационални Интерпол и објасни стање у Србији, могућност прикривања афере од саме државе – да тражи помоћ од интернационалних агената.

Даље, коме није јасно – мора се устати у борбу против свих крадљиваца деце који су интегрисани у систем, зaштићени законом, награђени за злодела, јер се ради о спашавањy и наше деце, унука, наше земље, наше Србије. Њихов систем не сме више да постоји. Мора да пропадне, кад тад. Боље, што пре. Нелегитимни председник Србије (нелегитиман јер избори нису организовани на целој територији, што је противуставно), нелегитимна скупштина и правни систем у служби мафије, морају да се уруше. Наша деца могу да одрастају у сигурности, без мафијашке полиције и без правног система који доказано служе искључиво криминалцима.

Предлог за градњу паралелног система који ради за нас и наш бољитак, по мајчнинској економији, у којој је свака индивидуа суверена и заштићена с дипломатским имунитетом, па може слободно да дише и ствара свет изобиља који јој приличи*.

“Нека борба буде непрестана“

Свима с благословом,

Др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7532.-ој години, првог красног

*

https://borbazaistinu.rs/jasmina-vucic-peev-psihopate-na-vlasti-rade-konstantno-na-tome-da-eliminisu-sam-pojam-pravde/

https://borbazaistinu.rs/kako-psihopate-vladaju-svetom-delegacija-kao-metoda/

https://borbazaistinu.rs/suverenitet-pojedinca-kao-melem-protiv-psihopatskog-globalizma/?pismo=cir

https://borbazaistinu.rs/kako-ozdraviti-ojacati-i-podmladiti-narod/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!