Русија и руске земље

Најкраћи Путинов говор: Свака му је ко у Његоша, са мало речи рекао све!

Владимир Путин, шеф кремља, познат је по својим сажетим и добро осмишљеним говорима, али један међу њима завређује посебну пажњу. Многи сматраја да је у овом његовом говору садржана сва суштина његове политике, и политике националног и верског идентитета руског народа.

Живите као Руси у Русији! Свака мањина, без обзира одакле долази, ако жели да живи, ради и једе у Русији, мора да говори руски и поштује руске законе.

Ако више волите шеријатско право и желите водити животе муслимана, савјетујемо вам да идете тамо гдје је државни закон.

Русији не требају муслиманске мањине. Мањинама је потребна Русија и ми вам нећемо одобрити никакве посебне привилегије или покушати да променимо наше законе како бисмо удовољили вашим жељама, без обзира на то колико гласно вичу „дискриминација“.

Нећемо толерисати никакво занемаривање наше руске културе.

Боље да научимо лекцију из самоубиства САД -а, Велике Британије, Холандије, Немачке и Француске ако желимо да преживимо као нација. Муслимани ће ускоро освојити ове земље.

Руски начин живота и традиција нису компатибилни са недостатком културе или примитивним познавањем закона шеријата и муслимана.

Када наше часно законодавно тело разматра стварање нових закона, требало би пре свега да има у виду интересе руске нације, с обзиром на чињеницу да муслиманске мањине нису Руси – закључио је Путин.

Политичари Думе упутили су председнику Русије Владимиру Владимировичу Путину петоминутне овације!

Извор: Глас јавности

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!