Мишљења

Нација која не зна за стид

На годишњицу великог етноцида над Србима у земљи која изгледа као распорен „крух“ без средине, названог „Бљесак“ и „Олуја“, није на одмет нешто и рећи о Јасеновцу.

Историјски фабрикати, фалсификати и лупетања данашњих кpватских повијесничара само подржавају слику о Кpватима као народу који не зна за стид.

И о народу од Бога кажњеном немогућношћу покајања, што је страшна казна.

Некако се чини да су њихове лажи, лупетања о највећем српском стратишту Јасеновац из године у годину све беспризорнија.

Мада и може им се, вековни су миљеници Ватикана у пенетрацији римокатолицизма дубоко у ткиво православних народа, у новије време заједно са Укрима и миљеници НАТО-а у ширењу Запада на рачун православног Истока и Русије.

Јасеновац није екстериторијалан као што би требало, зато и долазимо тешко до насуштне истине о најкрволочнијем губилишту у историји људског рода. Годинама и деценијама Kpвати тврде да су у том Јасеновцу страдали највише Жидови, па нешто мало Цигани, Kpвати комунисти и Срби. И како је Јасеновац био нешто попут радног логора, или слично.

Од новијега, издата је и књига групе повијесничара о томе да су уствари Kpвати а не Срби били жртве геноцида у НДХ !

Најновији производ бујне маште, заправо радионице лагарија и кривотворења историјске језyитске школе јесте да је „систем радних логора Јасеновац био једна од тајних нацистичких творница за израду њемачког тајног наоружања и атомске бомбе“.

Замислите само, чувари логора нису били кpватске усташе него немачки војници.

Заточеници су ноћу боравили у циглани, дању су радили у гвожђари и на пољима. Они у гвожђари за стројевима су, по овоме, напорно радили за рачун Трећег Рајха.

Са доласком комуниста на власт, већина документације и материјалних доказа су сакривени, потом је документација и нешто стројева из јасеновачке творнице тајно пребачено у Крагујевац и на темељу тога основана је фабрика аутомобила у срцу Шумадије.

Не можемо а да се не осврћемо на кpватске лажи о србоциду у клеро-нацистичкој НДХ ; наша Црква је канонизовала преко милион Мученика Јасеновачких и веома смо данас осетљиви на све облике антисрбизма.

Јер, сутра може испасти и то да је „Олуја“ из 1995. уствари био погром Kpвата од стране Срба …

Аутор: Саша Аутовић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!