Свет

На Западу, ЈАВНО ОБОЖАВАЊЕ СОТОНЕ

Превод текста Mike Adams-a, Naturalnews.com :

https://www.naturalnews.com/2022-08-03-world-governments-publicly-worship-satanic-idols-ritual-gordon-ramsay-stalks-frightened-lambs.html#

72 нације ЈАВНО обожавају сатанске идоле у телевизијском луциферијанском ритуалу док славни кувар Gordon Ramsay језиво вреба уплашена јагњад

Сваком западном владом управљају сатанисти, и они сада отворено спроводе јавне ритуале како би прославили Луциферову (привремену) доминацију над Земљом.

На церемонији отварања Игара британског Комонвелта ове недеље (у којој учествују 72 земље), рогат бик који представља Baala је избачен у арену пакла, заједно са приказима запаљених јама за ватру лаве, док су се десетине сатанистичких обожавалаца клањали демонском створењу као део јавног ритуала. Ово је јавно емитовано усред бела дана, што указује да сатанисти више не покушавају да сакрију своје ритуале у мрачним шумама и тајним тамницама… они сада призивају Сатану директно на отвореном, за међународну публику.

Следећи снимци екрана су из видео снимка који је објавила организација Amazing World Ministies, а који садржи индикације из Светих писама које су релевантне за догађаје. (Погледајте 2. Краљева и 13. и 14. поглавља у Откривењу да бисте разумели шта видите.)

У овом првом кадру, ватрене јаме паклене лаве горе око арене док се сатанисти обучени у ритуалну одећу клањају пред Баалом, рогатим демонским створењем, које бесни ватром и дахом:

Овде уочавамо како се две групе људи, од којих једна представља глобалистичке обожаваоце Сатане, држе за руке у „молитви“ пред Baalom, демонским створењем, и обожавају његово присуство на „сцени“ Земље:

Ево још једног погледа који вам показује величину Baalovog створења, које је осветљено ватреним црвеним светлима и димом, што указује на његово порекло из пакла:

Према The Guardian-y, 72 нације учествују у овом ритуалу обожавања демона, који је употпуњен музиком из Black Sabbath, луциферијанског рок бенда. (Papoljubac profiter који је интервенцијом AV-a  стигао на чело СПЦ, обожава управо ову сатанску групу, поред других неприкладних дела: 

https://borbazaistinu.rs/uzdignimo-se-iznad-svakodnevnice-yprkos-papoljubacu-yprkos-svemu/ ).

Цео видео можете погледати на овом линку:

Brighteon.com/9b72e23f-72d6-4ad1-bc04-cf9225881517

Ево делимичне слике са Тhe guardian-ом, фотографије Nila Holl-a, која приказује приказ двоглаве Црквене звери, анимиране малим скелетним створењима обученим у таму и смрт. Ова слика показује како су различити прикази Цркве (тј. Vatikana и Pape) заправо марионете луциферијанског култа смрти, буквално их „подупирају“ немртви:

Иконична слика са луциферијанског ритуалног отварања је приказана испод — приметите употребу ватре и дима да укаже на „свет у пламену“, док Сатанино демонско створење Baal сада сија светлошћу, у средишту позорнице, што указује да Сатана влада Земљом и командује нације света у рат:

Из Откривења, 13. поглавље:
Звери су дата уста да изговара горде речи и хуле и да врши своју власт четрдесет и два месеца. 6 Отворила је уста да хули на Бога и да клевета његово име и његово пребивалиште и оне који живе на небу. 7 Добила је моћ да води рат против Божјег светог народа и да га победи. И дата му је власт над сваким племеном, народом, језиком и нацијом. 8 Сви становници земље ће се клањати звери – сви чија имена нису записана у Јагњетовој књизи живота, Јагњету које је заклано од стварања света…. Такође је присиљавао све људе, велике и мале, богате и сиромашне, слободне и робове, да добију жиг на своју десну руку или на чело, 17 тако да не могу ни куповати ни продавати ако немају жиг, а то је име звери или број њеног имена. Ово захтева мудрост. Нека онај ко има увид израчуна број звери, јер је то број човека.[е] Тај број је 666.

Славни кувар Gordon Ramsay  постаје „ демон“ док вреба уплашена јагњад, слинивши: „Време је за пећницу!“ Као још један приказ чистог демонизма и луциферијског зла које преузима наш свет, кувар Gordon Ramsay – славног из „Паклене кухиње“ – поносно је објавио видео на којем вреба уплашена јагњад, изјављујући: „Појест’ ћу те!“ и питајући: „Ко први иде у рерну?“ Затим вреба јагњад у положају налик Golumu, призивајући пуну моћ демона који су наизглед поседовали његов некада људски облик, вичући: „Време је за пећницу!“ и изјављујући „Њам, укусно, њам!“

Сцена је скоро савршено исцепана из Господара прстенова, где Smeagon (Golum) туче рибу да је поједе сирову:

Не ради се само о чињеници да Gordon Ramsay мисли да је његов језиви видео о ухођењу јагњета прикладан за јавност, већ и да нема појма колико зао и демонски изгледа — што је управо оно што бисмо очекивали од некога ко је демонски опседнут и више не има било какву људску емпатију или саосећање.

Чак и људи који једу говедину, свињетину, пилетину или јагњетину не вребају појединачне животиње, слинећи на то коју ће послати у рерну да их поједу. Али за Ramsay-a, патња и убијање недужне животиње изгледа као део „радости“ његовог кувања, као да заиста ужива у убијању уплашених јагњади.

Нема сумње, Ramsay ће ускоро заговарати канибализам и балавити око тога које људе да прво пошаљу у пећнице.

Портали су се отворили, демони се изливају, а човечанство се суочава са библијским последњим временима у коначној борби између добра и зла.

Целокупна поента ових демонских ритуала је отварање портала који омогућавају демонским ентитетима да уђу у физичко земаљско царство и или преузму људе или буквално сами поприме физички облик. Демонски утицај и опседнутост су сада у глобалном порасту, и као што је Gordon Ramsay јасно показао, демони имају тенденцију да циљају утицајне и познате личности како би зграбили њихова тела и искористили их за промовисање смрти и уништења.

Ритуали су оруђа за призивање да би се демонски ентитети довели на овај свет. Што је више људи укључено у ритуал, то је призивање моћније. Управо због тога ове луциферијске ритуале изводе стотине учесника у јавним аренама које лично посматрају десетине хиљада људи. Ово је намерна стратегија да се повећа моћ призивања, омогућавајући све моћнијим демонским ентитетима да уђу у овај свет кроз отворене портале.

Оно чему тренутно присуствујете на глобалном нивоу је координисано, финансирано од стране, ритуално призивање натприродних демона који преплављују овај свет да би водили рат против човечанства и Бога.

Резултати овога се лако могу видети свуда:

Школски учитељи су се претворили у трансродне демоне, који хватају невину децу, гурају дотеривање, педофилију и сакаћење гениталија.

Тотална поквареност Цркве јер прихватају хомосексуалност, трансродност и сакаћење деце.

Национални лидери који изгледају или мртви у мозгу (Biden) или опседнути неуролошким нападима (Mme Clinton), или се самолече како би избегли бол демонске опседнутости (Pelosi).

666 симболика свуда, од Google Chrome логотипа до CERN суперколајдера. Чак и енергетска пића Monster — „Ослободите звер!“ — прикаyjy 666 користећи хебрејске бројеве.

Чак и NIH — који је финансирао развој биолошког оружја за добијање функције САРС-КоВ-2 у Кини — има лого који јасно приказује „666″.

Монстер енергетска пића:

Google Chrome logo:

ЦЕРН суперколајдер, у потрази за „Божјом честицом“:

NIH, везан за биолошко оружје за истребљење човечанства:

Конгресним законима који желе да поробе човечанство рутински се додељују бројеви као што је HR 060606, а патентима који се односе на вакцине против ковида и Bill-a Gates-a такође се додељују бројеви попут 2020-060606. „666″ је псећа звиждаљка за сатанисте. То је техника комуникације за једну групу сатаниста да обавести друге сатанисте да су укључени у луциферијанску агенду. Због тога налазите да је 666 укључено у толике институције науке, владе и академске заједнице.

Сазнајте више у данашњем детаљном подкасту о ажурирању ситуације:

http://brighteon.com/43ac0987-d783-44c5-bcce-8c72f8264f56

Бесплатан превод : Даровна економија

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!