Молитва, покајање и литије да спречимо пропаст и да нам буде боље

Фото: BETAPHOTO/EMIL VAS

Свети оче Саво, свети Царе Лазаре, Свети Краљу Милутине и Драгутина помолите се за нас грешне, ваше Србе Светосавце, да се Господ на нас смилује и дарује нам домаћина који ће да сабира а не да расипа, Српског Православног Цара из рода Немањића и у духу Светог нашег Цара Лазара,

Обећавамо бићемо бољи и трудићемо се да организујемо Православне Литије као наша браћа Срби из Црне Горе за спас светиња и Светосавског народа и Лазаревог Светог Косова. Владике, свештеници, монаси и мирјани, ви који сте прави Светосавци СПЦ, која се данас налази у ропству екумениста паписта и НАТО плаћеника, сви православни саберите се и уједините заједно у велике Православне Литије за спас Светосавске Србије и долазак Руског и Српског Богом благовених Православних Царева.

Зло које се надвило над нашим народом и земљом не може се зауставити нашом немоћном руком, само Бог може да нам помогне и да нам пошаље светлоносног Војводу свих Небеских Сила Арханђела Михаила и да се сви Срби отргну од греховног сна и уз велико и искрено покајање узму судбину у своје руке. Судбина Светосавске Србије је у рукама сваког верника. Бог од нас тражи само покајање, свенародно покајање. Молим вас Христа ради владико Ксенофонте, оче Симеоне из Рукумије, оче Дионисије, оче Варнава и други ревнитељи Светосавља покрените свенародне Православне Литије за спас Светосавске Србије и долазак Српског Православног Цара из рода Немањића. Он ће у руци да држи Крст и Свето Јеванђеље. Кроз миропомазање Православног Светосавског Цара душе наше да се споје и у Христу Богу нашему успокоје. Свака Породица може сваки дан да прави  литије у својој кући, нека Отац раздели иконе жени и деци и уз молитву и тропаре обиђу свој дом и иконама и крстом закрсте све четри стране света.

Дај нам Боже да сачувамо Православну нашу Вера да останемо чврсти и да Те не издамо Мили и Драги наш Господе јер без Тебе ја сам већ у паклу овде на земљи. Просвети мој ум да неверујем себи, већ само Теби Господе и Светим Оцима Православне Цркве недај да ме прелесте зли вуци у јагњећој кожи покажи ми пут којим да идем, да не пропаднем ни лево ни десно него да идем средњим Царским путем право ка Теби Господе мој Мили и Драги Љубави моја све душе моје мале и грешне, али до века Твоје, Господе мој Исусе Христе удостој ме грешног да заборавим на себе и да вечно гледам у Тебе.

Христос Воскресе
Господ Спаситељ
Долазећи Судија
Победитељ.
Аутор: Инок Дамјан Света Гора

Господе Помози и благослови!
Богородице управи!
Пресветаја Пресветаја Богородице спаси нас Непобедимаја Победо!

Свети Ангели и Архангели молите Бога за нас!

Аутор: Инок Михаил

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!