Црква

Молдавска митрополија РПЦ против вакцинисања

„Вакцинација сама по себи представља опасност од микрочиповања“. Молдавска митрополија руководству Молдавије.

Кишињевско-Молдавска митрополија обратила се председнику републике Игору Додону, председнику парламента Зинаиди Гречановој и премијеру Јону Кику, у коме позива власт да се не дозволи масовна вакцинација становника Молдавије против COVID-19, извештава новина „СП“.

У обраћању се говори да се дата вакцина може примити само на добровољној основи. У њему су свештенослужитељи извршили правну анализу законитости обавезне вакцинације против COVID-19, упоредили су законодавство других земаља, а такође су „разматране негативне последице одређених наночипова или других страних тела, који могу бити укључени у састав предвиђене вакцине“.

Митрополија наводи чланове Устава Молдавије о праву на заштиту здравља, о праву на информисање, наводе одломке из Устава о заштити права и достојанства човека и Додатног протокола Конвенције о забрани клонирања људи, за коју се Молдавија обавезала да ће поштовати, потписавши их. Наводе се и други општи акти.

У обраћању се такође говори да „вакцинација сама по себи представља опасност од микрочиповања или увођења у организам човека страних тела. Друштво многих европских држава протестује против обавезне вакцинације, посебно против вакцине COVID-19, јер је сматра начином помоћу кога светски систем антихриста жели да стави у тела људи микрочипове за њихову контролу уз помоћ технологије 5Г“.

Према мишљењу митрополије, иза масовног чиповања становника помоћу вакцине стоји Бил Гејтс, који је и изумео технику микрочиповања.

„Посланик парламента Италије је званично затражио хапшење међународног преступника Била Гејтса, који се оптужује за злочине против човечанства, према његовој кривици је од вакцинације погинуло 500.000 деце из Индије. Њега су такође оптужили за геноцид због смањивања броја људи на планети. Сматра се да је технологија 5Г заједно са неким вакцинама, које су произведене у Кини и Италији, постала узрок појаве тог вируса, који је преврнуо натрашке сву планету“,-говори се у обраћању митрополије властима.

Представници митрополије Молдавије уверавају да је отпочело масовно микрочиповање становника Европе. У Шведској вакцинација није обавезна, али хиљаде људи, посебно омладина, се добровољно вакцинишу и чак моле да им се под кожу стави микрочип, који се ставља шприцем:

„Технологија, која је настала у Шведској, се највероватније већ појавила у Италији и сматра се да ће се она примењивати и даље, пошто владе, које су настрадале од овог глобалног вируса, желе да контролишу ширење болести, што је могуће урадити уз помоћ ових чипова“.

На самом крају свог обраћања руководству земље митрополија моли да се вакцинација становника против корона вируса врши само на основу добровољне изјаве при потпуном информисању пацијента о саставу вакцине и могућим споредним ефектима.

Осим тога свештенослужитељи позивају да се поштују сва основна права грађана, који се супротстављају обавезној вакцинацији, не подвргавајући их дискриминацији или било каквим ограничавањима, као и да се испоштује поштовање права грађанина да „му се не „имплантира било какво страно тело/чип, узимајући у обзир информацију, коју су дали научници, а која се такође заснива на религиозним убеђењима“.

Са своје стране епископ Бељцки и Фалештански Маркел, позвао је вернике да се не вакцинишу против корона вируса, извештава Newsmaker.md. У објављеном видеозапису од 16. маја од стране владика Бељцке епархије, Маркел је изјавио следеће:

„Не пристајте на вакцину, зато што је то завршна тачка плана сатанистичких глобалиста, због кога су они и измислили корона вирус и са њиме плаше људе. Добровољно вакцинисани човек пушта у свој организам механизам праћења. Такође вакцинација утиче на мишљење човека. Компјутер ће почети да говори човеку шта да ради, како да мисли, када да говори, када да вређа Бога“, упозорио је владика Маркел и позвао вернике да се чешће моле и читају Библију.

„Преко сателита и антена нас прате, где смо били и која места смо посетили. Нова правила, које су нам наметнули сатанистички глобалисти, су отровна као ђаволска змија. Ви не добијате вакцину, то је завршна тачка глобалиста-сатаниста, због којих су и измислили корона вирус, приписујући му много страшније карактеристике него што их заиста има. То је замка која нас лишава слободе као светог дара“, цитира епископа Маркела Eadaily.com.

„Улог је величина хришћанске душе, због њене контроле и владања њоме се води жестока борба. Глобалистима-сатанистима је успело да све уплаше“, сматра епископ.

Православна Црква Молдавије 20. маја запретила је председнику владе Молдавије Јону Кику, да ће престати да се моли за власт, ако забрана јавних богослужења – уведена због епидемије коронавируса – не буде укинута.

У обраћању Синода Православне Цркве Молдавије премијеру тада је, између осталог, речено:

„Својим забранама Ви сте ударили на моралне и верске темеље сопственог народа, по својим сопственим грађанима, према којима се односите као према бесправној маси бирача, којима сте навикли да манипулишете. У таквим условима, ми задржавамо канонско и морално право да престанемо да Вас помињемо током заједничких молитава у храмовима. Ви војујете против Цркве. Но, Њу штити Сам Христос, а у борби за Христом никада нећете изаћи као победник!“

Извор: https://3rm.info/main/80231-slava-bogu-celaja-mitropolija-protiv-vakcinirovanija-vakcinacija-predstavljaet-soboj-opasnost-mikrochipirovanija-moldavskaja-mitropolijak-rukovodstvu-moldavii.html

Превод: Душка Здравковић, Православна породица, јун 2020.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!