Porodica i škola

Molba ponižene srbske majke

Dragi moj rode srbski, verujem u Boga i Srbstvo, i zato  ti se obraćam sa nadom da ćeš, i pored svega, razumeti moj vapaj i uslišiti moju molbu. Pišem ti ne samo u svoje ime, nego u ime svih onih časnih srbskih majki, koje ovoj svetosavskoj zemlji podariše decu.

        Nisam planirala svoju porodicu, kao što to danas čine mnoge Srbkinje uz pomoć ginekologa, zbog čega više dece ubijaju abortusima nego što rode. Gospodu hvala, podario mi je da budem majka petoro dece, na ponos moju i roda moga. Na veliku žalost i pre svega sramotu naroda srbskog, od kada sam postala majka, država koja se ogleda u evrounijatskoj vlasti, vodi otvoreni rat protiv mene i moje dece, moje porodice.

        Pogubnim reformama škole, sistematskim donošenjem anti-porodičnih zakona, zdrastvenom zaštititom koja je pod kontrolom  farmaceutskih kompanija i socijalnom politikom koja odgovara samo bogatim i manjinama, smišljeno se vrši uništenje porodice kao osnovne ćelije normalne i zdrave države. Posle silnih reformi, škole su pretvorene u mesta gde se deca zaglupljuju, umesto tradicionalnim vrednostima uče liberalnim izopačenostima, prepuštanju najnižim strastima i porocima i potpunoj poslušnosti palom svetu, sa jasnom namerom da se deca izvlače iz porodičnog okruženja i da se okreću protiv svojih roditelja. Sistematskim donošenjem anti-porodičnih zakona, legaliziju se sodomske gadosti, podstiču razdori i nasilje u porodici, daju se prevelika prava i slobode deci bez ikakvih obaveza i, posredno, u javnosti stvara predstava tradicionalne porodice kao mesta gde žena trpi teror. Sve to, na duži rok, vodi ka nestanku normalne porodice. Ministarstvom zdravlja upravljaju farmaceutske kompanije preko belih mantila, koji nas truju i ubijaju vakcinama, lekovima i neodgovarajućim lečenjem. Vodi se socijalna politika kojom se smišljeno otežava položaj žena, koje hoće da budu majke ili su to već. Tako, umesto da se podstiče rađanje, mlade žene se suočavaju s nezaposlenošću i nesigurnošću radnog mesta, ucenama od strane poslodavaca, nemogućnošću dobijanje trudničkog bolovanja zbog uslova rada, teškim sticanjem prava na dečiji dodatak koji je minimalan, ukidanjem povraćaja PDV za stvari koje su neophodne bebama (hrana i oprema). Za majke i decu nema para, a za to vreme milioni evra daju se za veličanje razvrata, bluda i smrti  preko profesionalnih homoseksualaca i raznih antisrbskih nevladinih organizacija, kao i na zbrinjavanja lažnih migranata muslimana i roma.   

       Ovakvo licemerstvo se do sada nije videlo. Dok mi, majke, uz Božiju pomoć stvaramo život, za to vreme evrounijatska vlast veliča smrt. Nešto što nismo sanjali ni u najcrnjim košmarima, postala je naša stvarnost: šačica satanista uz pomoć države javno propagira protivprirodni blud. Međutim, nije se na tome završilo, sada umesto prava da svoje seksualne gadosti sprovode javno, traže da to bude norma ponašanja i za našu decu. Hoće našu decu da pretvore u te moralne nakaze. Zbog toga se u srbske škole uvodi seksualno obrazovanje, koje ima za cilj da našu decu nauči svim mogućim seksualnim devijacijama, da se prepuste razvratu i protivprirodnom bludu  i da se stavi tačka na normalnu porodicu.

        Ono što čini evrounijatska vlast, predstavlja vrhunac ponižavanja našeg naroda, posebno srbskih majki. Otvoreno prete da će mi oduzimati decu: što ih učim da treba da žive po Božijim zapovestima i Jevanđelju u skladu sa našom Svetosavskom tradicijom, što ih učim da vole svoju zemlju i da se za nju bore, a da oni koji rasparčavaju našu zemlju i koji se odriču KiM su izdajnici, što ih učim da postoji samo Bogom blagosloven brak između muškarca i žene i da je porodica domaća Crkva, što ih učim da je homoseksualizam gadost i greh zbog kojih je Gospod spalio gradove Sodom i Gomor, što ih učim da je NATO fašistička organizacija, a EU satanska tvorevina i mesto naše propasti, što smo izbacili televizor iz kuće kao oružje evrounijata kojim menjaju svest našoj deci, što ne dam farmako-mafiji da ih ubija preko vakcina i lekova. Zapadnopoklonička vlast preti da će mi decu, koju sa ogromnom ljubavlju gajim i vaspitavam da budu normalni i zdravi ljudi verni Bogu i rodu, oduzimati i dati na usvajanje sodomistima, da ih seksualno zlostavljaju i od njih prave sataniste.

        Takva bezosećajnost, podmuklost i prezir, sa kojim izvršavaju svoje zločine prema narodu Srbskom, evrounijate svrstava u rang najvećih zlikovaca koje je zabeležila naša istorija. U poređenju sa njima, komunistički režim koji je našem narodu toliko zla učinio, izgleda kao prosrpski. Što su njihovi očevi komunistički zlikovci započeli, evrounijati uspešno završavaju, potpuno uništenje naroda Srbskog. Planski se od strane evrounijata ubija naš narod, sve rade kako bi nas bilo manje i brojem i sojem, a pri tom od svetosavske zemlje koja nema cenu i koja je stvorena životima njenih najboljih sinova i kćeri, pretvaraju u leglo homoseksualizma, razvrata, bluda i svih drugih gadosti, mesto gde će naći svi utočište osim naroda Srbskog. U zločinačkoj nameri evrounijata, nepremostiva prepreka je srbska majka koja odlučno, hrabro i prkosno brani svoju decu i porodicu, zbog čega je vređaju i ponižavaju.

        Narode moj srbski, koga je obuzela pogubna zapadna moda, koji si izgubio hrabrost i koji si, umesto da se boriš protiv zla pao u očajanje, molim te svim svojim srcem i dušom sa suzama koje  natapaju našu mučeničku zemlju, ako u tebi ima i kap svetosavske krvi, nemoj ćutati i mirno posmatrati dok oni koji kažu da EU nema alternativu, stvaraju nam budućnost bez nade. Za to ti nije potrebna posebna pamet, znanje i hrabrost! Dovoljno da prestaneš da slušaš, čitaš i gledaš njihove laži, a zatim da glasno kažeš: Dosta mi je laži, neću da budem rob, već čovek slobodan!

      Kako Njegoš kaže:“Ničija nije gorijela do vijeka, pa neće ni ovih koji sada rade na štetu naroda Srbskog. Sloboda nam je od Boga data, koji sve vidi i sve zna, koji je Početak i Svršetak, pred koga ćemo svi stati da damo odgovor!

Grešna sluškinja Božija majka petoro dece Slađana Ž.

Hvala na poverenju! Molim vas podelite, širite istinu koja je u Srbiji zabranjena!